fronda - underbar


kärlek till låten, i högsta grad.
efter skolan nästan sprang jag hem och sprang sen till knut'n. och åt med laget, spagetti med köttfärssås. sen så vittna jag en riktig nedstämd killle som tappat bort sin bilnyckel så pizzorna fick stå ute och frysa. och nu har jag hållit på med detta inlägg i säkert 2timmar. så fml och hejdå.

tänk då att det krävs 42 muskler i ditt ansikte för att göra en sårad grimars, med det krävs bara 4 muskler att sträcka ut armen och slå den jäveln

eftersom jag har haft max 2 stycken som har varit social med mig på kanske 1,5timmar, förutom lille bror som springer runt med vuvuzelan som han snart i sitt rövhål om han inte slutar tuta i den snart. men tillbax där jag börja.. så tänkte jag ba skriva av mig lite.
har inte gjort nåt skit alls så inget att prata om där. tänkte faktist se på film,nu, hata mig eller ej men jag ska mysa framför justin biebers film(hähähä igen). kommer inte på någon bättre och orkar inte heller leta fram någon.men jag klagar inte.


when you live like this you’re supposed to, party


som sagt hade jag hk-prov och när vi hoppade av bussen sprang vi till konsum och köpte fetaste saker. gjorde provet och sen firade jag i min ensamhet och skålade med bordet när jag ställde ner flaskan. "well done alex" tro jag jag tänkte. trodde jag skulle hinna lyssna på en låt men ska ner och äta pannkakor.inte illa!

och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar


chillar med lite harpan nu på morgon. orkade inte sitta och vänta på att alla internetsidor ska ladda klart så spelar alltid detta spel medans jag väntar. nu spelar jag hellre än att kolla på alla tråkiga sidor. är så trött att mina ögonlock har ett eget liv och är så otaggad på skolan att jag knappt vet vad jag heter.och de ända spec är hk provet idag,bom bom bom I'm dead.

tonight, tonight there's a party on the rooftop top of the world





drog till den så kallade "hopp backen" @södermalm. ganska mysigt. helt okej söndag med andra ord. men nu är de roliga slut och jag ska sova ensam inatt.och de är få saker som är värre än de här på jorden.men ska sussa.natti.

i världen kanske du bara är någon, men för någon är du hela världen



hola. såg statistiken och fick lite ångest.moho. orkade helt enkelt inte blogga. iallafall så va gårdagen super! träffade massa olika glada prickar och rullade från och till på fyra hjul. ikväll antar jag att vi drar ut. få se om vi lessnar på duvan och letar upp dom som gjort samma sak. sounds good 2 me. tänkte duscha nu så jag kan fixa mig och allt annat som är typiskt för tjejer.


§


oh I swear to you, I'll be there for you, this is not a drive by


sprang runt i mjukiskläder idag och ångrar inte mitt beslut om det.sen som grädden på moset så prydde mössan huvet, eller rättare sagt så döljde den håret. ska käka nu och sen blir det troligtvis träning. kom på att jag ha bråttomt.snap

every girl wants a badboy who will be good just for her and every boy wants a good girl that will be bad just for him

glöm inte att följa mig med/på bloglovin då ni enkelt och snabbt kan se direkt jag uppdaterat!
Följ min blogg med Bloglovin 





källa;tumblr


och jag är beredd och gå i döden för din rätt att döda mig om jag inte har rätt


detta är då jag. om ni kanske missat det. och jag känner mig dryg.ägnat till dig som missat det. internet funkar knappt, laggar nästan sönder totalt. ansiktsboken, spottan, och nästan blogg.se också och jag vågar inte ens gå in på tuben. jag måtte ju dö. glad att media player inte sviker mig.♥ nästan så att msn också lägger av. HALLÅ??vad har jag gjort som måste straffats? inga sms får jag heller, forever alone.önskar att maten blir klar nu, ska tröst äta. kyckling och nudlar, jag tro jag är lite glad eller.öeööaöaäöhH JA.


i know that we was cool

sitter och luktar underbart i oskars tröja: lukt av duschat och oskar. bättre än dehär kan de inte bli, nu ska plugget förstöra allt.fyrbännade no och hk. ni tar kol på mig.







jag dör lite.lätt skönaste humorn känner jag. I'm out.


every teardrop is a waterfall


skoltoan<3<3<3333<333 helt okej.egentligen inte
galet glad. va med och träna/spela idag och knät fixade det grymt! känns lite mörbultad nu men helt okej. fötterna därimot är inget att leka med, känns som jag sprungit på glödande kol. tänkte ba yttra mig, lite. men ska sluta med det och springa in i duschen och hoppas att jag hinner på ica innan de stänger.pz bre.

all I need is you♥


när dom har slutat att prata med dig börjar dom prata om dig




bild 1-mycket god äppelpaj jag och Filip Fillpan Signarsson kokat ihop på hk:n, helt klart godkänd!
bild 2-sprang upp och plåta mig,direkt efter de for jag och mamma och fixade min laddare.
bild 3-satt och läste på om olika program, tänkte nästan söka för de ikväll.AHMAHGAD
annars sitter jag nu och försöker komma på dom bästa,lämpligaste och skönaste pepp och paus låtar till tjejligan.jag misslyckas.

life's short but this time it was bigger


en ovanligt snygg grapp.och nu har jag ovanligt mycket tur att få skjuts och har inte ovanligt bråttomt att sminka mig.ye

gråt aldrig över att du har förlorat den så kallade "rätta kärleken", för den rätta vill ha dig förevigt


denna kommentar gjorde min kväll!fortfarande vet jag inte om jag ska skratta eller gråta.


sitter och riktigt surar över att min laddare inte funkar.MÄH. sen att skärmkabeln glappar så just nu är skärmen turkos och jag orkar inte fixa. BLÄH. helgen ha vare awesome likaså bussresan hem. jag och Jerry har garvat läppen av oss. tack till gubben med de riktgit glada humöret som gjorde våran bussresa, eller, halva, den glada lärkan hoppade av vid gunnarn.love alkos♥gnatt.

I can't look, I'm so blind, lost my heart, I lost my mind without you

tjo.tjena.hallå. tänkte göra ett snabbt inlägg medans Oskar ändå halvsover. har inte så mycket att säga, ska fara hem ikväll/idag beror på hur man ser vilken tid på dygnet 17.05 är,prick! men i brist på annat kan jag berätta om att mitt knä är fullt frisk! sjukgymnasten sa helt tvärt i mot the Dr. så jag stryker ledbandskada och skriver dit mitt eländiga slatter! så ska få träna till veckan så snacka om världens gladaste tjej!alla kommer titta snett på mig å säkert tro jag är en myttare..he..he..he thanks doc!

hittade en mtcket söt bild på Oskaars dator.happy moment.

det är mänskligt att fela men det är gudomligt att förlåta

träningsvärk överallt! speciellt i röven. de måste varit från träningen, restet från idrotten, och nu tycker jag faktiskt synd om de andra i klassen som fick pllåga si igenom upphopp och step-up eller var de heter som jag slapp.mähähöh.
what 2 say. klockan är mycket och jag har panik. sprungit och packat en väska i en timma nu. tvättade kläder igår(jö) occh lade upp dom på tork då också. så nu ligger dom i väskan! drar till storuman efter skolan så min blogg blir ökon i helgen med sånnadära vinbollar som susar förbi.


but I need that one thing, and you've got that one thing




some pics from today. ni ser lite av min grymma text på spanska! fick nästan 2 stjärnor av 3 för jag väljer så svåra ord att jag krånglar till det. thöhö. men fick en stjärna och en i parantes. så jag är nöjd na jävulusiskt.och nåt annat som är värd än stjärna eller lite mer kanske, är ganster glassen på duvan(city hotell*) i'm in löv. delade en med Lovisa och önskade att jag hade en egen. 7kt god. från de till något annat. jag kan meddela den som läser att varsågod, du har nu tagit del av den ultimata ointressanta historien om min dag och jag ska kolla på min träning nu. i två otroliga timmar, tar med geo boken och pluggar häst medans. löv 2 ya. eller. nä. pz

like I'm the only one who knows your heart


bild sen igår. pratade nyss med Oskar och har återigen blivit lika sur som jag var när jag gick och la mig. inte på han.lång historia som jag inte tänker ta här. men tänkte säga de för att ha nåt att säga. luktar gott tackvare Agnes parfym som jag fick, den luktar så otroligt att jag nog gifter mig med den innom snar framtid!

Grattis på födelsedagen Pappa!♥


boys who..












källa; we♥it


vi har nått en punkt, där man antingen satsar allt eller bryter helt


make your wishes and stay awesome. citerat av ingen mindre än mig!skämt åsido.
sitter och tränar benet/knät and it feels good DANANANANA. och jag känner redan hur biff jag kommer bli om jag gör detta varje dag. skulle haft två enorma gummiband så jag kunde köra båda benen samtidigt. ser lämpligt sexigt ut när jag sitter och lyfter benet i takt till musiken.mähäh. tänkte va duktig och göra läxor osv.plugga.


one direction♥


you know I'll find you, I'm never far behind you


folk säger att "jag hatar dig" är starka ord som man inte borde säga, men ändå så slänger folk runt orden "jag älskar dig" som om dem inte betyder någonting


heheh hej! här är jag och poserar, som alla andra dagar, men denna gång med en heldags frilla med en kryddning av "nyss natta syrran frillan" så jag bjuder i flera lass.
har fortfarande ont i rumpan från jag fick sitta på en träningscykel och trampa på medans dom andra körde någon lek som såg mer än rolig ut. så fick jag sitta och ruttna på min pensionerade racer-bike! så de borde lära mig att hålla mina knän, eller egentligen allt helt!

snacka om bitter tjej när alla high-tech sakerna som puls,hur långt jag cyklat och någon timer inte funkade.FU
sen annars ikväll(eller egentligen direkt efter jag slutat) så drog jag till tannen och kika på träningen och deltog lite på styrkeövningarna. annars bara massa chill framför datorn mah bestfriend och pillat mig i örat.word.


om det varit tjafs eller beef, walla brorsan hoppas du kommer långt i ditt liv. skitsamma


me today:pPpPpPPppPPp nej allvarligt. har faktiskt på mig dedär. men orkar inte med klockrena outfits bilder. tydligen kallt ute. mer än 10 minus och jag ska gå till skolan.dom andra har redan fått snålskjuts av moramora. så det är jag och huset..+ min älskade dator kvar bara.
tänkte fara på lagets träning idag och se om Tobias skulle va där och hjälpa mig med knät lite sådär lite. annars blire sjukgymnast på fredag! men ska börja trska. long way to go.

men det kändes okej, när du visade mig hur man gör nånting äckligt, baby










lite sköna sommarbilder nu mitt i det kalla. bilder från guldstunderna. andra finns också men alla går inte att få med på bild. så tänkte ba säga nåt fint om sommaren(check) och att de är kallt ute (check) sen kan jag berätta att var på möte med laget i två timmar sen träffa jag Frida och Agnes! hängde päron med Daniel några minuter i rull!sjukt trött.natti.

I'm the fireball at the party



TJenIxEN. tänkte visa dessa 2 bilder sen igår då jag och älsklingen drog på knut'n och åt pizza, ny favorito(nästan)=festpizza. anyway, skolan nu. ciao!hk idag så roligt.


nu ligger dina kläder ute på gatan och jag går i dagar i tröjan du hatar

TJENIS. tänkte bara berätta att jag tänkte testa lyckan om mer läsare på bloggtrafik.nu och tänker tipsa er! visst får man läsare om man är aktiv osv, men sugen? så klicka här. och om jag nu ändå ska ge ut massa länkar kan jag ju länka låtar jag är stört kär i.mmUms. tröjan du hatar - norlie & KKV och sen säkerhetsnål - mimi oh.svenska låtar kan va så sjukt sköna ibland. håll med or you die.ihiihihi
vi drar nog ut nu så cya,hejdå,bye,despedida,have a nice day maddafakka!(gör en gullig min och hoppas du ska gilla mig ändå)


if the music is too loud you're too old


inte mycket tid att säga nåt och inte mycket att säga. vi virar lill gubben Casper(mah bro) som fyller år i morgon egentligen. pluttan har snart blivit stor (10år) men ska gå till alla andra. så vi hörs nog sen/snart/kanske.puss

I'm gonna run run run, I'm gonna run to you


iiiii löve såstuben. utseende mässigt, men smaken kan ta sig i röven. finns inget jag hatar mer än lakrits.uäw
Annars kan jag fatta mig lite kort. Oskar är då här, käkat tacos och är på väg ut nu. surar över att dagen med laget i ume i morgon bara flög sin kos, lutar åt att tjejligan också kommer göra det. FÖRBANNADE KNÄ.

fredagen den 13:e

wow. kommer få räkna med minst 843 uppdateringar på fejjan att idag äre just det fruktade datumet "fredagen den 13:e" kan inte få de att låta kusligt för ni hör mig ändå inte. men i allfall så hoppas jag att Oskar kommer idag och att jag ska chilla i stan efter skolan, så håller tummarna redan nu om att de ska finnas en snäll förälder som har körkort och ingenting för sig så jag slipper gå.möhöh, känner mig som ett riktigt fetto.
ska börja gå till skolan, försöka va i bra tid och måste ta tid på mig för nu kan jag verkligen inte spurta på 10minuter.önska mig lycka till att ingen svart katt går under en stege eller hur de nu var på vägen dit!peace out.

bild sen igår. riskerar inte att ta 98456 bilder och sen inte bli nöjd med någon bara för att de är fel dag idag,oh.vidskepliga jag.

så bra att du skulle kunna vara någon magisk ecstasy


skojar inte det minsta när jag säger att jag har världens finaste pojkvän,! för förmig kommer han alltid va den mest fantastiska person jag mött,och är så glad för det med.han är värd dom finaste meningarna och orden man skulle kunna vaska fram av det svenska språket, men har ingen talang i poesi,och svenska är inte mitt starkaste ämne i skolan. och inget annat språk heller. så innan jag bara byter samtalsämne ännu mer. vill jag bara säga att...kanalen jetix är borta och powerpuffpinglorna inte sänder längre!..men jag älskar min Oskar ändå.(och min dubbelhaka på sista bilden föralldel)

en svartsjuk kille/tjej gör bättre undersökningar än FBI

kan inte låta bli att flina medans jag ska skriva detta: jag är synsk. haha nästan. glömde knäskyddet till idrotten och när vi väl va där sa jag nåt som "fån, jag skulle ha haft mitt knäskydd" minuterna efter fick dom hämta skolsyster för mitt idiotiska knä bestämde sig för att sabba sig själv. så här sitter jag, mer lyckligt lottad än vad de kunde ha varit med en ledbandsskada. men matcherna på lördag har jag vinkat hejdå vi syns aldrig till.

en sötsak jag tvättade ren igår.på tal om ingenting tänkte jag.
och det luktar mat i hela huset och magen är så tom så de ekar i den. så ganska lagomt taggad på att käka nu känner jag. och plugga no. really.

and im sick and tired of being sick and tired

känner mig lite som fula ankungen och askungen idag. så snälla kan någon komma och sy mig en vacker drömklänning och ge mig glasskor så jag tar mig på skolan. ont i magen också,knappt sovit nåt, så tänker sjunga "what doesn't kill you makes you stronger" för att få lite power. låter bra för mig så, bli inte rädd om ni hör något som låter som den håller på genom gå sin död -  det är bara jag som sjunger.

bättre bild fanns inte. så nu drar jag på skolan. sen på stan, måtte jag få igen mina vantar idag.


man måste dö några gånger innan man kan leva igen

¨
so.. ni vet vad jag gjorde ikväll.och ni fattar antagligen att jag var på skolan idag. så ingenting nytt att berätta lixåm.eller jo.YES. mina lurar är pajj. jag säg ba KAOZ, inga lurar=ingen musik, ingen musik=dåligare koncentration, och dålig koncentration=utfört arbete ´men galen alexandrus. vill inte lägga ut hela min månadspeng till ett par pluttar som aldrig kostar mindre än 200 svenska kronor.(och nej min månadslön för att va världens bästa dotter är inte 200kr om någon hann tänka tanken, did you?) men ska testa min lycka på dollar. och jag som inte hade nåt att berätta om.pfft. ska gå till min sköna säng(utan oskar, me dislike) och kram amin mage så den blir på bättre humör.

jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig





haft en trevlig kväll, lite inpuls att vi stannade i stan och käkade pizza!blev bra. lägg märke till de lilla huvud Frida på översta bilden håller i och försök känna igen det.jag dog i allafall. sen sista bilden dog jag engång till när dom satt dit smilisar på "sexy and I know it" musik videon = att jag har dött 2 gånger ikväll men lever än, måste va riktigt awesome eller nåt!
sen tycker jag Mohammed blev ganska söt med min halsduk, right?

don't play games with a girl who can play better


I don't care if you are going to tell everyone, about what I have done to you. But please, just don't forget to tell them about what you did to me


I'm my own worst enemy


....för med mig äre ok!hittade en riktig pudding som såg så inbjudande ut som fick tala istället för mig.och han satte den! och förutom lite hängande på youtube sysslar jag med ingenting alls. pratar med min goda vän T och överväger beslut. blev ingen träning heller, skulle haft en boll att sparka på just nu.eller kanske 2. men halsen svek mig och orken att gå ut i kylan för att se på mina svettiga kompisar och sen tillbax i kylan igen.lazy me.

de höga klackarna uppfanns av en kvinna som blev kysst på pannan


godmorgon sunshines!håller på att hosta ihjäl mig så hoppas de försvinner innan lördag: drar till ume med laget och lirar boll då seru.döör om jag är sjuk på. ser också hur mycket gympa spm är lämpligt, påtal om de, ska packa klart och sen rusa.byter schema med 9b idag, sa dom då. och sen förresten, dessa kläder/smycken pryder min kropp idag↑

beauty gets the attention, personality gets the heart

hejdär! har börjar om på en ny blogg som jag slitit som ett djur med, men eftersom jag inte är kunnig alls när de kommer till elit designer så ser det kanske inte ut som att jag slitit som ett djur..kanske som en mask. anyway så har jag lite mer ordning på denna, gjorde allt som jag ville ha de innan jag visade den för folket och nu känns de ok! hoppas ni stannar och fortsätter läsa min nya blogg och följer den(på bloglovin.com) och frågar massa frågor(på blogresponse.com(?))¡GRACIAS!

inviger bloggen med en bild på mig och pojken som förändrat mitt liv♥


RSS 2.0