Så många frågor utan svar

Tjenna. varit lite off med bloggandet den senaste dagen typ. inte haft tid riktigt. tänkte i allfall bara komma in och säga hej och att jag hadd skolfoto igår, sen efter skolan bowlade vi och på kvällen sovd ja hos Ogg och glömde datorn där och idag ha jag mest ba varit hemma och myzt. systra mi fyller ju 5 år idag!

Big girls don't cry

 sitter och inväntar att klockan ska slå 13.00. då äre skolfoto som gäller. 

godnatt puss


Inte kriminell men inte heller laglig

skolfoto i morgon.
nu ska jag till Helena och ba chilla framför x factor.och prata en massa!

HEJ / snygga vi

vi säger hej. skolan är rolig. ska ta bild med fotbollsgymmet idag, läskigt.hejdå

There was a time, I met a boy of a different kind

HEJ säger jag med kakan i magen. den satt jätte fint. det kanske inte syns men mitt hår är ljusbrunt nu på tal om annat. trivs då idet superdupermega. 
ska snart ställa mig och laga litt mat. nu när mamma är borta är jag kungen i djungeln. end of story. 

Något som smittar bättre än magsjuka är ett enkelt leende

tyvärr kom vi inte hem från ume som seriesegrare men vi tog oss i allfall till div.3. de fyra lagen som va högst upp i poänglistan gick upp. så grattis jag. nu är jag ganska trött, såg nyss klart Beck, eller för typ 40min sen rättare sagt, helt klart läskigaste avsnittet jag sett. ska sova nu innan jag skrämmer upp mig själv. 
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAA. lätt road.

Turn my swag on

hemma kväll ikväll, plugg kväll ikväll, funderar kväll ikväll

You could talk to God, go banging on his door

HOLA. sitter och snackar med Johannes och saknade Gabriel på skype just nu och de är väl de mest spännande som ha hänt under hela dagen. va på stan med mamma en tvärtis och ska snart duscha vilket jag längtar til, känner mig som världens äckligaste, typ som alla dessa bärplockare, fast tyvärr luktar jag inte cigg-rök och gammfylla utan bara en liten kryddning av oduschad kropp. 
min normal störda vän Anna och jag häromdagen♥
 

You saw me start to believe for the first time

film mys med några guldbollar i min frigga ikväll. mjaou. men först till frasses.

Sometimes might knock me down, but no, I'm not breaking

OJOJ vilken glad tjej som skriver detta! idag är det FREDAG och så fick med mig linserna hem! JABBADABBADO. can't believe it. så nu ska jag vänja mig med dem i 3veckors tid, spännande. hade tänkt att hjälpa till med maten så jag få käka upp dessa hamburgare som skriker mitt namn just nu. sen få jag se vad kvällen bjuder på!
 
 

I just wanna be the one to remind what it is to smile

now i know we said things, did things, that we didn’t mean and we fall back into the same patterns, same routine.but your temper’s just as bad as mine is, you’re the same as me. when it comes to love you’re just as blinded. baby please come back, it wasn’t you, baby it was me, maybe our relationship isn’t as crazy as it seems. maybe that’s what happens when a tornado meets a volcano. all i know is i love you too much to walk away though

I'm not Rihanna, I don't love the way it hurts

galet snygg tårta vi fick mumsa i oss på sista träningen som ägde rum ikväll. Julia kan sin sak! 
dagen ha varit ganska stormig. iallfall från början. sprang coopers på spec.idrotten och kom sedan på att mina vanliga skor,sockar och bok var hemma. så cyklade hem med racer fart och sen tillbax innan första lektion. grattis alexandra.
annars vanlig dag, gick helt okej. 

Boy, let me love you and I will love you, until you learn to love yourself

godmorgon! kvällen igår va fin. såg film om hur 50 cent blev typ 50 cent och den va rätt okej. försökte htta åt min favorit låt som 50 cent gjort men lyckades inte hitta den, när jag trodde jag hittat den lät de inte som jag minns den. så litt besviken nu. 
snart ska jag fara tll skolan och ha fotbollsgym medans ala andra ligger och sover nästan. ska ta på mig och springa cooper testet så jag slipper den sen. 
bild sen igår.

You could be the greatest and you can be the best. You can be the king kong banging on your chest

är lite sur atm. men de går nog över snart. men kollade på bilden här uppe och blv genast lite gladare när jag såg söta lilla Anna. 
men min kväll kommer nog bli bra, ska nog fara till Manfred och fira han, han fyllde nämligen år igår så. xoxo

tja, vi har kul på rasten, hejdå

(klicka på bilden för bra låt)
 

One more night

smyg fotografen aka. mig från idag under brandövningnen.
gick bra att sälja lotter. min börs ha aldrig haft så mycket kontant i sig förut, synd bara att allt ryker i morgon. och på tal om imorgon. direkt efter skolan ska vi spela match mot 97orna, så blir att stressa imorgon också.

VVB - våga vägra brandövning

TJENARE.
sitter i skolans omkl.rum och ska snart ha fotbollsgym. kan passa på att berätta att jag nyss överlevde ett branalarm som ägde rum här på skolan. tror egentligen inte att de brann, uatn någon med IQ-fiskmås tryckte på någon knapp. 
efter gymmet så blir de att duscha fort här på skolan, sen en kväll med laget, typ lek, mat, och försäljning av lotter. wääh
 
 

But baby there you again, there you again making me love you

idag är det en såndära dag man skulle vilja radera ur livet.
men iallfall så överlevde jag sprutan. fick va näst sist och va så nervös när de väl va min tur att jag skulle kunnat tuppa av. på allvar.
och nu ska jag äta lite b&j's och fortsätta med uppgiften ja håll på med. 

FEST HOS ABDULLAH

bild sen igår.(klicka på bilden)
vi vann matchen idag! 3-0. så ikväll ha jag tjockat mig med b&j's och cola som man få göra efter match. 
satt nyss och snacka med Manfred, aAbbe och Lina på skype, såg lite på x factory och inget alls. ha så ont i huvet så jag ska nog krypa i säng nu eller nåt. sen så tar jag spruta i morgon. fokk it.

If he doesn't chase you when you walk away, keep walking

tjeeeenare mannen. kom hem vid halv 2 från oskar och jag satt genast igång att städa. dammsög, städade undan och vattnade blommorna = en massa vuxenpoäng. sen sprang jag (moppen sprang) till ishallen där jag såg match, lycksele - åsele med Bea, Lina. sen va Ida där, och Gabbe, Mimmi, Manfred, Ali, Abbe, Vicktor, Oskar och Oskars vän kom dit senare. lycksele losa till Beas stora glädje.
och nu ut med Lina, Manfred och co'.

Sitter här och äter frukost


You and I go hard, at each other like we going to war

TJENA. dagen va seg, matte, eng, svenska, idrott. piss väder, höst väder. sen tappa jag bort cykelnyckeln fast den dök upp i vanten och ja hitta en snygg partyhatt på skolan. sen for ja till optikern och sedan till Nina, kvällen va kung!tills de va dax att gå hem. såg ut som jag trillat ner i en ovanligt stor vattenpöl när jag kom hem, fuck regn. ska vidare till Oskar nu så önska mig lycka till så jag inte kör ihjäl mä.

De med flest fallna tårar har det vackraste leendet

skolan är nu full igång med läxor och så, om någon vecka har va skolfoto också. gjorde klart sista orienterings lektionen idag och plockade med mig massa blåbär som ni kan se. blåbär är underskattat. blåbär är himlen i skogen.♥

Vart jag än går, vart du än går

va en kompis kväll ikväll. började hos Lina och slutade hos Nina. godaste kladdkakan jag ätit. var egentligen ba tänkt att ta de lugnt hos Lina eftersom jag inte kunde delta på träningen eftersom muskeln/benet gör fortfaradne rätt så ont. 
ska ändå försöka va med på matchen mot 3orna i morgon på fotbollsgymmet. lite blandade känslor om det. så bäst ja hoppa i säng. pyss å kjam

Där palmerna bor

de säger att lite roar små, och de va upp till bevis igår!
 
vanlig skola idag! tog mig hem och från skolan utan att stupa med cykeln som jag lyckades med igår på väg mot Oskar. tur min väska va mjukt packad.
nu på fotbollsgymmet fick ja ett knä rakt in i muskeln typ så jag inväntar bara att huden ska färgas blå.
man tager vad man haver.blev köttfärs

I know I said it a million times, but i'll only stay with you one more night

TJENNNA. nyss ätit en sorts soppa som var god, blev lite för mycke mjölk för min kännsliga mage så slutade med ouppäten portion och flykt från matbordet. just före maten kom jag precis hem från pluggdejten hos Nina och nu ska jag vidare till Lina och ha liten Alex oc Lino kväll. sen ska jag sussa hos Oskar!
atm hade jag tänkt att se klart william spetz nya video och packa om väskan. yo.

Mjölk kändisar

jag och Oskar hamnade på mjölkpaketet ändå! va någon tävling som jag anmälde oss till för ett tag sen, så vi är en av hunda som kommer visas på mjölkpakete om ja inte har skitfel. 
 
annars då? vi förlorade matchen tyvärr. men jag är fortfarande glad att jag fick näta, igen. hihihi. förstår äntligen känslan av att få göra ett mål efter ett fint uppspel.

Everybody dreams of having what we do

goda ting kommer i tre säger jag och har tre bilder sen igår. gymmade men Manfred och Vicktor sen träffa jag några ja kände där som jag växla lite ord och skratt med. sen for vi ut och hamnade tillslut hos Vicktor och jag och Ali köpte hem pizza. 
 
just nu sitter jag och spelar bomb it 4 på spela.se och jag äGeR! ska snart dammsuga och sedan äta lite, halv 2 åker vi från statoil mot matcdå jag ska få börja i startelvan som vänster yttermitt.jätte taggad ya0.

I believe in second chanses, I just don't think everyone deserves them

yee. party i mitt rum. spelar någon gammal cd med remixade låtar som faktiskt är bra. annars tittar jag bara rut på kläder på internöten och känner efter suget efter massa nytt. hata att veta om at jag har en massa pengar.de kliar bara i fingrarna.
 
ikväll drar jag till gymmet, skulle egentligen dit igår men så blev de inte. blir troligtvis med Lina, Maffe och Vicke och jag ska pumpa rumpa som aldrig förr! pyss o kjam

One String Less

dessa killar är från storuman, hör och häpna. dom är faktiskt riktigt duktiga, ge er själv lite tid och lyssna!

Braced myself for the goodbye


vi va skogens kungar idag på orinteringen men lite ofokuserade innan vi drog ut.heheehee som bilden visar.
va och testade linser, gick väl lite som de gick, efter ganska många tjurskalle försök så lyckades jag få in dem i både ögonen. sen fick inte ut dem, så kommer ha dem resten av mitt liv insittandes nu...driver. optikern fick hjälpa. så nu ska jag öva här hemma på att kunna ta i mitt öga osv. fin hemläxa. :)

Gangnam style


No more Never Never land

hallo. luktar svett. ska in i duschen hade jag tänkt. efter träningen fick vi glass av tobbe som lovat och sen körde jag hem i kylan, höll på skaka av moppen av köld. usch.
 
sedan idag, vi fick sluta 1. så tog pick och pack och följde Lina hem och räknade matte. vi hade lite pluggfest med glass och cheeseballs vilket gjorde allt bättre.
sen i morgon hoppas vi på att få våra datorer som nästan alla redan fått.men slrå vad om att de ruskigt bättre datorerna kommer sist.
"pluggfesten"

Bästa vänner är som viagra - de reser upp dig när du är nere


hade 2 lektioner idag, en på maskrosen och en på skolan, så riktigt chill dag! så vi drog till Nina och hade med oss lite fika så vi hade saft party och nudelparty hos henne. en massa skratt. for sedan och hämtade mina saker hos Oskar och gick hem.
 
och nu ikväll är de träning och sovning som står på schemat. är så trött att ja skulle kunna somna uppochner om min ställning va så.

Tinie Tempah - Pass Out

lott försäljningen gick väl bra. väldigt, ganska och mycket blött men de gick ändå! fick gulla med en bebis, fick klappa en liten plutt hund, dra fram mitt största leende och plaska runt i vattenpölar. lovely.
 
om planen fortsätter va en ektiv plan så sover jag hos Oskar ikväll. ska packa väskan och vänta på att den feta daggmasken som han är ska pallra sig hem någongång så jag slipper gå runt i regnet med väska åså.
bara en lektion i morgon som inte ens är på skolan. älska gymnasiet☺♥☺

They say hello, they say hola, and they say bonjour


kraschade fel idag på fotbolls gym känner jag. min rygg vill döda mig. och så länge jag skulle få slippa sälja lotter ikväll får ja va hur död jag vill. annars ingen ovanligt, eller jo, brandbildar invaderade storparkeringen och lär ju få höra i morgon vad som hänt. ett tag trodde vi att de brann på skolan. tror inte att fallet är så. har 35 min på mig att duscha. och jag kommer fixa de!

When letting go is less painful than holding on, then you know it's time to move on


bild sen gymmet igår jag glömde att jag tog. jag som en tjockiskorv och Lina in action, kan inte bli bättre!
 
hade det super mysigt hos Helena. Johanna och Matte kom förbi och vi drack te och snackade litt.absolut godkänd måndagskväll! sen körde jag hem och körde Oskar hem till han och sedan åkte jag hem. sitter nu här och vill hugga av mig mitt högra och trogna ben som bara gör ont just nu fast tänkte hoppa i säng om tre röda för att orka upp i morgon, och de viktigate: hålla mig vaken under dagen. sussa sött.

Love

de är så äckligt fina båda två med ängla röst. tror jag lagt upp videon förut men måste bara upp med den igen. 2gullegrisar.

Jag ryser när jag hör ditt namn, de bara é så

tjenixen! nästan skönt att gå till skolan på måndagar nu. än så länge, fortarande är de mesta nytt men de nya blir väl snart gammalt och måndagar kom återgå att bli veckans värsta dag. lyssnar just nu på gammal musik och väntar på att Helena ska ringa, ska till henne ikväll och ba chilla där! så puss

Du får mig falla handlöst ner


hemma just nu. proppat i mig fikat på bilden och massa hemmagjord pizza så nu kommer de va äckligt skönt att komma på gymmet och pumpa rumpa. ska börja packa väskan nu så de är gjort. faktiskt inte ofta alls som jag längtar tills att jag få fara och träna så detta är en ny känsla.☺☺☺ tönt.pZ

Mr.Moustache


lite sådär ser jag ut idag! moustachen räddade mitt face.så den är bara tillfällig.
 
vi har nu på morgonen hejat fram Emelies lag till seger. ska äta lunch nu och sen åka iväg till Ruskträsk för att fira lill kusin. och sen när jag kommer hem hade jag tänkt att pallra mig till gymmet med några pumpare som jag. så vi hörs någongång senare. 

Farbror Frej♥

hej. ska säga lite kort att matchen gick bra idag, har fixat bloggen lite, ska snart ut med några vänner och farbror frej är bäst. puss

RSS 2.0