dag 3. en viktig person i ditt liv




jag har så många fina vänner, en grym pojkvän, och en dunderbra familj. men fortfarande vare solklart vem som verkligen har varit och fortfarande är den viktigaste personen i mitt liv. Frida har funnits för mig i allalägen och stått vid min sida när jag egentligen bara velat gräva mig till japan och försvinna i en spricka i jordskorpan. hon har stöttat mig igenom bråk, krossade hjärtan och den svåraste perioden i mitt liv, och hon står vid mig än! hon är den finaste vän en människa någonsin kan få och ord räcker inte till! hon gör mina dagar och när jag är med henne är jag mig själv till 200% och jag älskar det, för jag vet hon tyck om mig ändå även fast jag ibland är på skattjakt i näsan eller fiser en fis man tror skulle kunna förgifta hela indien. tack för att du är min vän.♥

stars and stripes


ska linda min fot nu, göra de sista och skutta iväg till skolan. känner hur less jag är nu. ge mig bara helg, marknad och lov så ska jag hålla tyst. kan passa på att säga att musikalen igår va en av de bästa på länge!peace out


sometimes you love someone so much , that not even the truth can change your mind

tja bloggen:PP wazzup br0s?
sitter och petar navelludd för så roligt har  jag ikväll, hade en bra tid ett tag när jag och Oskar skriv rebusar till varann men han sluta svarar så han kanske gav upp så nu är min kväll inte mer värd än att återgå till att peta navelludd!

lite mat innan maten


dag 2. en bild på en person som vet mest om dig



dessa 3 godingar vet de mesta om mig. ingen vet verkligen allt om mig för jag är inte den som sitter och berättar allt om mitt liv om jag inte blir tillfrågad ellr måste lätta mitt hjärta. därför är jag med på ett hörn där uppe för ingen vet lika mycket om mig som jag själv gör.fast, så äre ju med alla. i think

girls fall in love with what they hear, boys fall in love with what they see. that's why girls wear make up and boys lie



todays↑
helt värdelösa bilder men that's life. är lämpligt trött, kunde inte somna igår, sjukt ont i magen. sen i morse kunde jag inte somna om när jag vänta på toan. helt sjukt, brukar va så att jag somnar om när jag inte vill, men nu somnade jag inte när jag ville, kände lite fuck my life där. det stora + på dagen är att vi slipper bada eftersom vi drar till mb för att kolla på kodan. och dagens - är att jag troligtvis får gå dit. efter de äre middag med laget!me likeo.

dammråttorna under sängen är egenteligen änglarnas tofflor

jätte roligt med frågor på blogresponse!FORTSÄTT gärna med det. dat makes me to a happyface. tänkte ba slänga in ett inlägg och säga att jag ska skriva klart so:n nu så duktiga alexandra till er tjänst.cya

liquid poop till lunch idag


dag 1. din profilbild på facebook med flest "likes"

måste va denna


va gör vi? nu kör vi!

Dag 1. Din profilbild på facebook med flest "likes"
Dag 2. En bild på en person som vet mest om dig
Dag 3. En viktig person i ditt liv
Dag 4. En maträtt du tycker om
Dag 5. 5 bekännelser om dig
Dag 6. En bild på en tid du saknar
Dag 7. En gammal och en ny bild på dig
Dag 8. En bild på din familj
Dag 9. En puss eller kram bild på dig och någon
Dag 10. Något favorit citat
(börjar i morgon)

söt randombild mitt oppa allt


just like the clouds, my eyes will do the same if you walk away, everyday it'll rain


bild sen igår(pilupp) efter jag kom hem kom dessa dunderbara personer så vi chillade framför filmer. de räddade min dag. fotbollen gick sådär. vi spela grymt, men dom fick in mer mål. sen så kunde jag inte delta i mer än en knapp hel match sammanlagt för min fot strejka. och nu har den blåst upp sig så fuck my foot.aggro.

och nu till idag. hade deppat ihop mig när jag såg så fint väder de var och halva familjen var på väg till backen. trodd jag skulle få sitta med tvspel dagen ut men Lina räddade min dag. vi gick på stan och mellanlandade på shell innan vi gick till hottan och sen dollar. asum dag.





vi har nått en punkt, där man antingen satsar allt eller bryter helt

hockeyn va mysig! garva läpparna av mig vid flera tillfällen och jag visade mina skills och fixade manfreds jacka. efter de dróg vi hem till mig och chillade b i stugan och nu sitter jag här. mätt som en höna och nedstämd som en gitarr. godnatt folket.

drar en salamokorvreklam innan jag tuppar av helt! sugen på salami? kom förbi mig och köp av mig. pengar rullar in medans korvar rullar ut.godans.

shit happens when you party naked


mina kläder från idag:PPPpPP nobody gives a fuck och jag orkar inte bry mig om att ingen bryr sig för jag har inte tiden. är på väg till ishallen snart, ska ba nappa upp Lina och sen går vi trogna hockey-fans till lyckseles hockeyrink och sitter snällt och tyst och tittar på. får sova själv inatt så är ganska depp. drar till ume med laget i morgon och lirar boll, that's why. nu ska jag sluta röra munnen och börja röra benen och önskar er en bra fredagsskväll.

even if I feel really bad about a situation, I put up that wall so hard that I almost believe myself that I don’t care



lite random tele bilder sen typ igår och fnågonannan dag. bilen va mycket nogrant lagad så ville plåta den pärlan. finns inte mycket att säga såhär nu på morgonen. mina svarta byxor är fortfarande mystiskt försvunna och jag har ångest och panik.<//////3 är trött och vill ba döö.

har försökt att få varenda vän att förstå, men dom säger till mig "öppna dina ögon och gå"

kan börja med att säga att allt är som de ska va!fast verkligen inte. Oskar är här(?!) fast jag är riktigt glad för det. klockan är inte ens 10 och jag har redan duschat klart, jag hittar inte mina svarta byxor och sen är mitt smyckesträd fortfarande trasigt. fast den ha i allafall en förklaring och förklaringen är att jag inte lagat den än. så bra, nu va det sagt. ska fortsätta sörja mitt träd där nere med allt och ingen. så jag slutar med att säga: idiotiskt inlägg, iknow.

allt är Oskars fel. om inte han hade irriterat mig hade jag inte slått i kudden/handen i hyllan så den föll ner. men eftersom de va min hand anser han att de är mitt fel vilket är en lögn.

I will die some day, lets hope it's not today


dagen va CHILL. första lektionerna gick bort för dom från rädda barnen skulle redovisa resultaten från en ankät från förra året vi knappt minns. sen gick vi till finnen och såg xxx, en teater om sex och jag ser sällan människor som vågar bjuda på sig själv som dom gjorde så jag garvade läppen av mig. de va inte pinsamt en sekund, men roligt i en timma kanske. vet inte hur länge den va. sen satt vi i kill och tjejgrupper och pratade om kärlek, sex osv. efter de for vi tillbax till skolan och fick tårtor för vi firade Marcus insats i usm i helgen. guld. och sen vare typ och fara hem.

the moment when you walk into a spider web and you immediately turn into a black belt in karate

att jag vill ha - allt de jag inte kan få.
att min senaste kyss - var sorglig, eftersom han reste tillbax till uman
att jag gillar att - vara mig själv och med folk som är glada ut till sockarna,helst knäpppa
att jag är hemligt förälskad i - magrutor,helt klart
att jag lyssnar mest på - call me maybe - carly rae jepsen, somebody that i used to know - walk off the earth
att jag pratar - hela tiden
att jag inte gillar - dom som går runt sanningen,dom ljuger inte men talar inte sanning.
att jag avskyr när folk startar - onödiga diskussioner när dom redan förlorat innan dom börjat
att kärlek är - för mig livsviktigt
att jag alltid kommer att - heta alexandra
att sist jag grät var - igår
att min mobiltelefon är - kung och vit
att när jag vaknar på morgonen - hoppas jag att jag har ett "godmorgon"sms från oskar
att innan jag går och lägger mig - spelar jag mobil spel♥
att idag har jag - inte lyckats med nåt som jag gladerligen kan berätta om
att jag just nu tänker på - so:n jag önskar en tomtenisse kunde skriva klart
att i kväll ska jag - dejta mr.kudde
att i morgon kommer jag - släpa mig till skolan
att jag hoppas - att de inte är kallt för vi ska släpa våra rövar till finnbacken i morgon

dedär var för att jag hade brist på annan information.

loved you once, love you still, always have and always will


bild sen förre veckan kanske. den sa då att den ville va med i inlägget så de gjorde hela saken enklare för mig. ska se film med mig själv nu, forever alone på veckorna, så what 2 do. blir att gråta till remember me som satt sig ett spår i mitt hjärta första och ända gången jag såg den.ryser redan och jag har inte ens letat åt den. creepy me.


hey, I just met you and this is crazy, but here’s my number, so call me maybe


being your number one means nothing if I'm not your only one

överlevde dagen♥så rätt så nöjd. fryser fågelhuden,(fågel=gås), av mig. sörjer nåt som inte ens hänt och skulle ge allt för att va hemma resten av veckan. facebook är där jag hänger resten av kvällen I think om inte jag får för mig att se på bb.vilket aldrig händer.

saknar mitt hår på bilden,syftar mest på färgen. solblond.ÅÅÅH. satsar på de nu i sommar också. ska bara komma på hur fan jag först ska få bort mitt röda hår utan att måste färga de mörktbrund/nästansvart. saknar att va utan ögonglaset också.

tjejligan 2012




helgen ha varit super. resultatmässigt så gicke åt hell, men lika nöjd ändå för vi hade våra gudomliga spel tillfällen som dök upp lite dåochdå. kom därifrån med ett minne rikare, en stelare kropp går inte att hitta än detta, ganska blåslagen på udda ställen, hittade ett blpmärke på ögonbrynet, ingen aning hur de hamnade där, och ryggen känns som den donerats från en 80+are. är allt förutom taggad på skola idag. men plikten kallar.ajo.pz
btw. ett stort grattis igen till de andra laget sm kämpade sig till guld och gav oss en fin final att kik på.

de höga klackarna uppfanns av en kvinna som blev kysst på pannan



sitter med Oskar vid datorn nu, ska snart slänga i mig mat och dra på tannen och fixa masssa med laget inför ikväll.

he's the boy that no one ever knows, and I say hi, but she's too shy to say hello

nästan vanlig dag, slipper lektioner efter lunch eftersom vi ska heja fram Marcus i junior sm tro jag de va då. så de blir fett chill. Oskar kommer idag också och jag sitter i sekritariatet först av alla ikväll på tjejligan. helt okej dag alltså!


a smart girl knows how to love. a smarter girl knows who to love


livsfarligt spel↑man blir så förbannad att man måste övertala sig själv att INTE slänga mobilen i backen.
träningen va grym, lite less på att vi inte vann poängspel..men god tröst tårta efter träningen. vet vilket lag jag ska spela i inför helgen så jag är ganska nöjd, håller på att tagga upp för fullt och det går bra! springer in i duschen nu.pz out


the truth is everyone is going to hurt you. you just need to know who's worth the pain

ångrar starkt att jag skulle äta den förbannade vitlökssåsen till lunch. SMAKAR FORTFARANDE VITLÖK I KÄFTEN PÅ EN. sen efter de vare pardans och alla luktade vitlök ur munnen. lovely!
efterskolan fick jag åka bil till Kajsas dagis och hämtade henne där, sen promenixade jag hem med henne i vagn. Kom hem och bytte kläder och drog med henne ut och skottade hela gården, så nu när jag känner mig som duktigast plugga jag på engelskan till i morgon så ska brösta upp mig resten av dagen.


cooltjej_96/tarbilderuppifrå[email protected]

hellre olycklig med dig än lycklig utan dig

satt och fixade en bild i ett program som tar 100år innan den ena saken laddat klart osv. sen när jag äntligen var klar så ba fökk, halva bilden borta. så fml så snacka om en angry bird aka alexandra som sitter här just nu. ska lämna datorn nu och göra de jag egentligen ska, behöver en liten alv vid datorn som kan slå mig på fingrarna när jag sitter för länge.

ni tro jag fick en mycket snygg och god bulle när jag kom hel eller??¿? namnamnamnam delicious

man måste vara isär för att veta att man hör ihop


börjar snart räkna ner sekunderna tills vi går ut grundskolan dvs 9an med andra ord. är less på allt. speciellt skolan, allt blir ju mer och mer löjligare. anyway, utan att avslöja för mycket eller nåt så kan jag sluta där. du tro jag blev lite glad när de var skrovmål idag på skolan, hamburgare, dressing, sallad allt!blev så glad att jag åt lite för mycket.hehe.. på tal om man så ska jag faktisk laga mat. nu. på tre röda. åsen träning ikväll. me likeo

people tell you to be yourself, and then they judge you


ska fortsätta lukta nyduschad unge och fortsätta plugga glosor osv sen ska jag änvända älsklingarna som pryder bilden och pryda naglarna.ska fixa till håret redan ikväll och ja. inga mer planer för denna väldigt ospeciella tisdag egentligen. alla hjärtans dag är överskattat. gör de till en röd dag eller dela ut geléhjärtan i mängder och jag ska fundera på saken.
annars har jag kännt mig som en fisk på idrotten ända tills vi skulle dyka efter en leksak. vatten i ögonen</3

blev lixom kär i låten. blev lixom hypnotiserad av rösterna och dom som bär på rösterna.mumma

glad alla ♥-ans dag


försökte få in lite alla ♥-ansdag kännsla. vet inte om jag fick in den men tiden räcker inte till att göra en ny så sadface på den. skola idag, bad idag</3 tänker fixa håret, helt ovärt eftersom vi ska bada idag men whatever. men glad alla ♥-ansdag på er alla och hoppas eran är super, min kommer suga eftersom han jag vill fira den med inte är här, men lite ro i själen har jag nu när han redan har sin choklad ask som var tänkt som en alla ♥-ansdag present. så Oskar om du ser detta: jag älskar dig!

forever alone↓


och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar


your best days will be some of my worst


hörde att jag färgat håret nu i helgen å att jag var numero 1 som sämst uppdaterare.whey. kung fu stod på schemat idag men knät känder verkligen inte okej idag så stannade hemma. ska ta lite hemma träning, stabilitetsövningar in my heart. ahh well. hjärnan står stilla och vill mer än allt sova, kämpat med detta inlägg i timmar nu. eller högst en timma.

bild sen i helgen @jockibois crib

du är vacker som du är, du måste vara den du var, det är knappast fel på dig, de är fel hur världen är idag


ganska dålig bild men ganska bra väder. bara varit inne hela dagen men vill ut. men åker ingen slalom iår för vågar inte pga mitt fukkade knä. inget skoterkort och ingen sjö i närheten att pimpla på. sen är jag tyvärr lite för stor att visa mitt inre barn och gå ut och leka i snödrivor, jag lovar att när dagen kommer då jag är rastlös som en fiskare i öknen så kommer jag gräva mig en grotta i lyckseles största snödriva.mitt ord på de oki.

vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, längtar efter någon som kan rädda mig


nu ska jag och världensfinaste gubbe dra ut till minst lika fina vänner!


when they want you so bad they push their body up against yours to get rid of any space between you



vet inte vad pappa fick för sig när han han köpte en enorm-banan. den tog i allafall all plats i baksätet och vi var så safe med världens största airbag. vi hade tur att mamma och pappa också skulle dit så vi slapp gå, och jag hittade mitt headset så jag är nöjdnöjdnöjd.
inga direkta planer för ikväll, en vän ville se film så vi ser vad som blir av och inte. sitte och letar lite inspo nu på massa bloggar, men de går mest åt hell så ska gå och käka en till klubba och prova sitta på bananen.livet


if I could be your superman, I'd fly you to the stars and back again

eftersom jag inte har nåt att skriva om kan jag börja med att svara på en fråga jag fick någongång. typ "vilken är den favorit låt?" och kan faktiskt inte svara på den. älskar alla låtar. speciellt gamla för dom lessnar man aldrig på. men superman - joe brooks kommer alltid ha en plats i mitt hjärta♥(<--mitt hjärta)
ska låta håret torka och ska sen dra med mig Oskar och Emelie på dollar och söka efter ett headset.de mina vänner är dom omskrivna planerna för en fin lördag dag.


sometimes when i say "I'm okay" I want someone to look me in the eyes, hug me tight and say "I know you're not"


lite sådär som bilder är har min vecka varit. suddig och galen. less och glad att det är helg nu. ska ner till älsklingen nu som erövrat en utav sofforna. cya around mis amigos! och på tal om spanska. skrev en text om lycksele idag och ger mig själv lite credits för jag fick i hop nästan ett A4a papper. muy bien!

sommaren i city, 1990, kommer du ihåg den?

HEJ-SAN. de luktar mat i hela huset och jag funderar på att byta om nu. träning om 100minuter. dryg och jobbig dag, men om de inte varit för pardansen på idrotten hade dagen sugit klubba. så nu gott folk äre bara ni bjuder upp mig så ska jag visa mina begåvade skills. ska fortsätta lyssna på sköna gamla låtar nu som denna.

inte dåligt med detta fika under nationella.

and im sick and tired of being sick and tired



borde egentligen sova nu. nationella i 3 äckliga timmar i morgon, utan musik men med mina kakor, klubbor och den underbarar festisen som fyller upp hålet.♥ tänkte hitta åt min säng  nuoch klia sönder alla sår som täcker mina armar(min handled* attention whore)och händer(fingrar).


smile to the world,and the world will smile to you back



lite humor mitt i ångest fylld vecka.


som man bäddar får man ligga bitch



när jag kom hem i värmen gick jag ut i kylan utan jacka för att plåta några fåniga bilder. silly me. och efter de överraska mamma mig att fara in till stan i allafall. kände att jag behöver nåt för att ordna upp mina stressiga dagar med skola och prov om jag ska satsa på höga betyg. hittade en grym en som fick följa med mig hem.

don’t make me mad then tell me to calm down. that’s like shooting someone and then wondering why they’re bleeding


drar en klassiker - 5 sanningar om mig själv
1 - kan knappt va på ett ställe en hel kväll eller under en längre stund
2 - älskar vem jag är men vill ändå vara någon annan
3 - de händer att jag plågar mig själv psykiskt. svårt att förklara på ett annat vis.
4 - är omgiven av oräkneliga fina vänner, men känner mig oftast ensam
5 - lovade mig själv att aldrig bli kär i en gamer, men man ser ju hur det gick med det


de måste kännas i ditt hjärta på riktigt, för om jag tar i för löst har jag förlorat allt imorgon bitti


källa;
gymnasievalet - check! känns mer än bra. är mest trött och vill i säng. tror jag ställer dubbla larm ikväll. sen tro jag att jag ska införskaffa en liten nalle jag kan ligga och prata om livet med just innan jag somnar. känner att de vore allt jag behöver just nu. sedan får min känsel i tummen gärna komma tillbax, så om någon hittar den ring mig, den försvann någongång inatt när mitt gummiband satt kvar efter jag sonmat och ströp den.</3 tack på förhand


sometimes you love someone so much , that not even the truth can change your mind

gó kväll. luktar allt förutom äckligt just nu, är så nyduschad att håret droppar fortfarande. tränar på glosorna nu och ska ner och läsa på no och so. kände för en pluggar kväll.♥
annars idag va jag en fisk i vattnet på badhuset. ända tills vi skulle dyka efter en liten pinne. hatar vatten i ögonen.


man har tusen önskningar när man är frisk, men bara en när man är sjuk

hade tänkt gå upp tidigt för att göra detta inlägg. packa väskan till träningen efter skolan samt bad på idrotten. göra macka och saft till nationella och vakna tidigt så jag va pigg och komma i tid till skolan. nu vaknade jag 20 i 8 och sprang runt och väckte hela huset. lite panik. men nu ha jag gjort allt och tänkte visa upp emelies fovorit sockar jag svettade ner igår.

när hon ser dom på mina fötter: "ditt äckel! de där är mina favorit sockar jag sparat till sist. och sen så tar du dom (har sadfacet också) äckel.." nog med gulliga emelie. ska springa till skola. nationellan väntar♥

allt för många gånger har du fallit in i gråt, skrikit och sagt att ingen annan kan förstå


kan jag säga nå mer än att låten är ganska klockren?
annars sitter jag framför en skärm som pendlar mellan blå,rosa,turkos och tillslut svart eftersom en sladd är glapp♥lite mer färg i livet. och från de till nåt annat. karaten ägde fett. så den som muckar med mig kan gräva sin grav.mähähäh. men min grav är gräven(säger man verkligen så?) tills i morgon för då smäller nationellaproven bomben. åh fy. taggad till noll.

if he misses you, he'll call. if he wants you, he'll say it. and if he cares, he'll show it

gjord absolut godaste soppan på hkn idag. ska gifta mig med den en dag, helt klart, jag ock fannie k är kung i köket. så är fortfarande mätt och ska försöka byta om nu. vi har som "rolig" träning ikväll.dvs en gång i veckan ha vi en träning som inte har med fotboll att göra alls, ikväll äre karate. ahha love.

fillpan och anton knådade ihop hög stjärnigt bröd också.ah mah gad. åt mig tjock för veckor framöver. just sayin'

it's the way he making you laugh, when you don't even want to smile



lite såhär såg min lördag ut iallfall! vi drog ut ganska sent, 8 kanske, hamnade på akkan och vi gjorde oss vårat egna bowling disco. jag satt ba och titta på men lika trevligt. sen for vi hem och oskar lirade dote ovch jag tv-spel sen myste vi med film. ska på skola nu så cya later

i would bitch slap you, but that would be considered animal abuse


tjena! alla vet nog hur kallt det varit idag, och om dom inte kännt det på temperaturen där ute själv har man nog sett de ett x-antal gånger på facebook. säkert hälften av mina vänner som skrivit hur kallt det är. helt stört. iallafall skulle jag bara berätta att jag drar till uman idag och spenderar helgen precis som alla andra - med världens bästa! så puss på stjärten å ha en super helg!

what hurts the most,was being so close,and havin' so much to say,and watchin' you walk away


tål inte sånt här, måste va någon sorts allergi jag har för ögonen kissade nyss på sig.


there are days every now and again I pretend I'm okay


blev mer än godissugen efter skolan så åt allt som kom i min väg.mMmMums, ångrar inget.men..
hola mis amigos!tänkte välja inför gymnastiet idag, men tappat bort min "gymnasie guide" bok och jag var i stort behov av att läsa om en linje. så tar nog de i morgon. anyway så skakar jag bara av nervositet inför nationella, och en massa timmars stillasittandes utan musik i öronen..jag kommer vibrera innan slutet!.ta dig samman alexandra

...mina damer och herrar, låt mig presentera årets(livets) suddigaste bild!

så bra att du skulle kunna vara någon magisk ecstasy


är det en speciell dag, så äre det och idag äre just en såndär speciell dag. jag älskar dig, och att försöka förklara vad jag känner för dig är som att förklara hur vatten smakar♥. så jag sparar er alla förvirrade meningar jag kunde skrivit.


det är mänskligt att be om förlåtelse men det är gudomligt att förlåta

hej,goddag eller godmorgon passa fortfarande bäst. tränade på glosor direkt efter skolan inann jag somnade i cirkus 30minuter och sen vare bara att kirra biffen och he in kycklingen i ugnen. och nu landade jag här. en sjukt trött och hungrig flicka som plågas pågrundav att de luktar mat i hela huset och de är en bild på kakor bredvid mig.
bara för att göra kort till långt kan jag berätta att jag bytt bakrundsbild på mobilen. från en bild på en sockervadd, till att one direction prydde den i några timmar och nu en riktig snygg pojke vid namn Oskar. bilden damp ner i min inkorg och jag blev glad. så vare med det.

sörjan vi gjord på kemin såg ut som berra bus. jag de bara vattnades i munnen.kbry

RSS 2.0