Vi brukade vara vänner men nu när vi träffas säger vi hej

damn. ba kik på våra vackra stjärnor vi gjorde på engelskan. bäste lektionen på länge, julmusik, sjöng med, värdelöst engelskprat från mig men ingen brydde sig, eller nog skratta folk men är litt van. 
iallfall ha ja satt ihop ett litet träningschema för mage/rygg och sen ska jag göra några knäövningar nu när vi ska till gymmet. men först dammsugning. sen en helkväll med Manfred, Lina och Vicktor med gym och film. hur bra?

Dag 09 - min fritid

lira boll och umgås med laget
spendera tid med mina coola vänner på allt och inget
lite tid med familjen dyker väl också upp
måste väl räkna med tiden men killen då också + hans familj. har dock ingn bild på dem på min dator
jag älskar mat, äter gärna ofta
hänger ganska mycket med mig själv också
sen bruka jag rädda världen ibland också
de är min fritid. hejdå (plugg osv räknar jag inte med som min fritid utan de är slaveri)

Hej

chacha, här är en bild jag tog nyss, ett tag efter vi överlistade usb minnet och fick ner de vi skulle på stickan. blev lite blod, svett och tårar, fast nu ljög ja. men de tog väl på krafterna för bubben däckade då direkt efteråt nästan, bild bevs där uppe.↑ 
och nu när jaag ändå inte har något annat att säga förutom att jag är sugen på en krämbulle, så kan ju passa på att lägga upp 2 fina bilder sen idag då jag stoppade i mig mina 20kr fast i 2 olika format:

Hon kunde vara någon annan, någon bättre, om hon slöt ögonen

haft träningsvärk som en boss idag och att de va en sån dryg dag idag gjorde inte saken bättre. så efter skoln blevde dollar med Ogg och där fynda ja lite ätbara saker som passar bra till film kvällen vi tänkte ha.eller nå.
så inge plugg, ingenting sånt tänker jag genomföra ikväll, gå upp lite kilon och sova är vad som är planerat.punkt.
direkt från hjärtat på oss båda.

Dag 08 - åtta saker om mig själv

 
1. får panik om det är stökigt runt om mig
2. tycker jag att en låt är bra måste jag lära mig lyricsen, annars slutar jag lyssna på låten
3. vid vissa närkontakter får ja panik
4. kan inte hantera stress, börjar typ gråta i pressade situationer
5. måste ibland ha musik för att somna men blir samtidigt äcklad av de
6. gillar att ibland stå i centrum, få lite uppmärksamhet, och de har sina själ
7. älskar att vara annorlunda
8. är livrädd för att lämnas ensam

Dag 07 - min bästa vän

jag har inte bara en bästa utan jag har faktiskt flera jag brukar kunna presentera som mina bästvänner.
Daniel Söderström är en kille jag haft världens bästat kontakt med. aldrig haft så bra kontakt/relation med någon utan att ha varit tillsammans med den personen. har några av mina starkaste minnen med grabben och de är han mitt facebook namn "karatekid" kom från, såg filmen med han och sen kalla han mig de efter att ja utförde några grymma moves på han från filmen. 
tyvärr snackar vi inte lika mycke som förr och hade tappat kontakten där ett tag, vi umgås mindre än sällan också men de håller på att ta sig igen. behöver jag prata vet ja att han alltid är där.
Petter Lingesten har ja haft mycke kontakt med på senaste tiden. vi ha samma humor och han är en sån där jag har lätt att prata med, kan prata om tunga som lätta saker med grabben och de är lika enkelt. han bor nu i Vännäs och är i roten från Storuman så vi hänger inte så mycket men när vi väl gör ha ja skit roligt, men folk tror så mycket och kollar snett vilket är ganska tragiskt. men de kommer aldrig hindra mig från att ha kul med han igen.
och sen tillslut så har vi bruden som skulle komma och betyda mer än va man någonsin kunde tro att man kunde bry sig om en person. vi har hållt ihop väldigt länge men vi lägger int lika mycket tid åt oss som vi gjorde förut, förut var vi som fru och man, vi var som gifta, men jag vet fortfarande vars jag har henne och hon vet vars hon har mig. finns inte en männsika jag brukar kunna vara lika knäpp med som med henne, vi kan ligga och sjunga ikapp till depp låtar vi lyssnade på förut utan att bry sig att andra hör och de känns ba okej, vi har spelat in massa filmer när vi ba sitt och prata och dom är lika roliga än även fast de kan va upp till 2 år gamla och sen alla våra höjdar filmer vi måste se som Magnus och Brasse och Ingen bor i skogen. Frida Sjöström är den bästaste vännen man kan få. 

Jag lärde mig att änglar bara finns i snön

tjena. har ju kämpat med att samla i hop sponsorer till mitt träningställ för fotbollsgymmet. och idag var jag och hämtade ut dem. har testat allt (allt = shorts, t-shirt, regnjackajacka, tjocktröja, tjockbyxor) nu förutom sockarna och allt är så skönt. vill aldrig ta av mig de. får inviga dem på träningen/träningarna idag. har en halv 3 så ska snart börja dra mig tillbax till skolan för ja drog hem efter brandalarmet för orkade inte släpa på allt jag hade så jag gick hem, sen har jag en träning vid 8 ikväll. 
blev tyvärr mobilbilder eftersom jag har en syster som käkar upp systemis ström.
mina sponsorer är: Andreas J Entrepenad, Flexicon och AB Hägglunds Last & Schakt. 

I would rather learn what it feels like to burn

sitter och är sådär löjligt taggad på att få fara iväg till gymmet och träna, ska dit me några kl.8 så de är väl ett tag dit. men ha försökt pyssla ihop ett någorlunda träningspass för armar/bröst ellr nåt. får se hur länge jag håller mig till den träningen. mähäh. så länge sen jag tränade där pga min förkylning men jag känner mig lite back on track nu. 
 

Dag 06 - en vän långt bort

sockerkakan, de är så tomt här utan dig. vet inte om du kommer läsa dethär men jag saknar dig. och jag önskar att du kunde komma tillbax hit. du är en på miljonen :') världens bästa du♥

HΛHΛ

Λ

Dag 05 - hur man vinner mitt hjärta

damn. de vet ja väl knappt själv. hittar inte heller någon röd tråd mellan dem som faktiskt fick mig på fall så kan inte utgå från de heller. 
men de första man lägger märke till är ju utseendet, de är dock inte de viktigaste men är personen fin på insidan också så är ju utsidan fetaste plusset. jag faller för fina och ivriga ögon och ett gulligt flin/leende och en kille som vet hur man klär sig snyggt och passar i det med. muskler är de ju inge fel på som snygga armar, rygg och mage. och om rumpan är fin så är de pricken över i:t lixom.
du måste verkligen, verkligen få mig att skratta. du ska visa att du är lika knäpp som jag och helst knäppare, måste ju ha någon att skratta åt när att skratta med dig inte duger till. jag vill helst skratta hela tiden och om jag inte kan skratta med dig så äre vink hejdå. för om du är töntig, rolig, konstig, knäpp och sådär precis som jag vill ha dig och precis som jag själv känner mig ibland så kan jag också va mig själv.
sen kommer de mer djupa. att jag ska kunna lita på dig till 110procedusse annars är det egentligen inte värt. om du får mig att känna mig som #1 för dig och om du visar hur glad du är att vi träffas blir jag varm och tvekar aldrig på oss. blir du glad över nåt jag gjorde eller sa? visa det, verkligen visa det, för om du spelar Mr.stoneface så hör du inge mer gullgull från mig, just saying'. jag vill kunna känna att våra hjärtan passar ihop lik som våra händer gör. så känner jag mig trygg hos dig, du är omtänksam, kommer bra överrens med familjen och vännerna, du är min bästavän, du visar mycke känslor(fast lipar du vid varje tjaffs är det way 2 much) och tilliten för dig är på 110% så är jag såld.
 

Dag 04 - min dag

vaknade tidigt i morse, eller tidigt och tidigt typ 9. men somnade sedan om till typ halv 2 och gick upp och duscha. klädde mig, sminka mig, satt i linser, smyckade mig kollade mig i spegeln flera gånger om, hjälpte Malin med aptitretaren innan gästerna kom. de blev förkrök här för de vuxna innan vi drog till älgfesten och fick go mat och go tårta, fick se de äldre släppa loss medan jag satt och drack litt läsk. sen ha vi varit fram å tillbax till storuman och ba hängt med schaffisen för ikväll. så har min dag sett ut. 

We should love, not fall in love. Because everything that falls, gets broken.

yoyo. nu sitter jag som nästan alla andra kvällar totalt göralös. skulle egentligen bort på norrmalm men inte ens de gick igenom. så väntar att kanske få dra iväg till en kompis å ba häng, vägrar att bara va hemma ikväll.
sen händer de lite saker i livet: vi har fåt nytt internet, ligger efter med paradise hotel avsnitten som Lina fick mig att börja se, jag är trött, istället för att snön ska komma så smälter den bort och nu ska jag ut å gå. pz

Dag 03 - staden/byn jag bor i

bor i lycksele. liten stad i lappland. vi är kända för våran ispelare och våran lappkåta typ. men de är inte många som har någon aning alls om vars på kartan lycksele ligger. 
här i lycksele vet alla allt om alla och ibland är man helt övertygad om att de tråkigaste och mest falska människorna i hela sverige är samlade här, staden är uppbygd på rykten och händer det nåt vet alla om det dagen efter. 
 
vi har nu bara ett högstadium och fortfarande bara ett gymnasium som jag och Anna går på, så tänkte visa en bild på oss som tillåmed är tagen på skolan.

A relationship is only meant for 2, but some bitches can't count

vi fick sluta typ 11 för att Berran va sjuk. så kanoners. sitter hemma och ska skriva om inkontinens. kanske äta nåt åxå.

Dag 02 - min pojkvän / singel

har en pojkvän vid namn Oskar Sarlin. 1 år, 5 månader och 21 dagar tillsammans.

How do you brake a heart of gold

tjeno. livet flyter på, mitt tangentbord är skitigt och allting är väl som vanligt. dagen är lång idag men efter skolan väntas de bowling, mat och mys med tjejerna. kommer bli kanoners!
 
igår så spenderade jag kvällen med Anna. vi bakade chokladbolla som vi åt dem medan vi såg filmen You again vilken var helt kaoz, vi satt och skrek genom hela filmen. sen satt vi ganska länge och ba snacka, skönaste på länge.
vi i våra bästa dar,bilden är i repris

Dag 01 - presentation av mig

what 2 say. hej, jag är en tjej på 16 år vid namn Alexandra som älskar att skratta. min humor är ganska dålig men jag älskar den eftersom den får mig att skratta ofta. älskar att prata med människor, kan va blyg i början om jag inte haft riktigt kontakt med dig innan men när jag känner mig trygg med dig så måste du förbereda dig på galna saker och hysteriska skratt. 
 
har underbart folk omkring mig, vännerna är guldvärda och familjen är fantastisk. har man gått igenom svåra saker tillsammans som våran familj har gjort blir man mer sammansvettsade, precis som vi blivit de senaste åren.
 
går ettan på gymnasiet - vård och omsorgs collage här i Lycksele där jag är uppväxt. trivs på skolan också, har världens bästa klass! på fritiden spelar jag fotboll och gymmar, äter mat gör jag också. mat och kärlek är 2 viktiga saker i mitt liv. end of story. hejs.

27 days

Dag 01 - presentation av mig
Dag 02 - min pojkvän / singel
Dag 03 - staden/byn jag bor i
Dag 04 - min dag
Dag 05 - hur man vinner mitt hjärta
Dag 06 - en vän långt bort
Dag 07 - min bästa vän
Dag 08 - åtta saker om mig själv
Dag 09 - min fritid
Dag 10 - vad jag har på mig
Dag 11 - mina syskon
Dag 12 - min sport
Dag 13 - så brukar min födelsedag se ut
Dag 14 - min familj
Dag 15 - mina drömmar
Dag 16 - min första kyss
Dag 17 - något jag ångrar
Dag 18 - snyggaste kändisen
Dag 19 - 3 låtar som får jag att känna mig på 3 olika sätt
Dag 20 - något som upprör mig
Dag 21 - något som känns bättre
Dag 22 - något som får mig att gråta
Dag 23 - en bild jag aldrig lagt upp
Dag 24 - min största rädsla
Dag 25 - min favoritplats
Dag 26 - något som jag saknar
Dag 27 - ett minne som är väldigt viktigt för mig

You make me sick


I'm not going to make you feel love if you don't

satt mig nyss och tänkte göra lite skolarbeten, vilket jag faktiskt gör också, lite. fastnade framför youtube och dess fantastiska humoristiska klipp. får inte nog. hilarious goat scream är helt klart min favorit där, har den även som sms signal nu så vilken unge som helst kan göra mig glad av att smsa mig nu. 
 
annars har jag ätit middag, Emelie kirrade den och de gjorde hon väldigt bra också. sen satt ja mig och spelade lite tv-spel, blev förbannad på Mirror's Edge så hoppades på att lite rullbräda skulle göra mig på bättre humör. stängde av de med. så nu sitter jag här.
 

Den enda gången jag backar är när jag tar sats

TJENO. sitter hos Lina med Anna och ska göra litt skolarbete. vi fick sluta 9:35 eftersom vi inte har någon lärare för resten av dagen. lite blandade känslor med det, varför inte ställa in första lektionen så vi slipper gå dit överhuvudtaget? men slipper då ärtsoppa till lunch så jag surar inte.
ska ner på ica nu och köpa en till cola, går inte plugga utan at ha nåt att dricka. punkt

‎(._.) (|:) (.-.) (:|) (._.)

sådär se ja ut. nyduschad och håret är blåst.
ska dra på mig några mjukisbyxen så jag kan gå ner på ica och köpa en cola till då jag och Oskar ska se nå film.
idag ha ja typ sovit. sov bort hela morgon, gick upp och åt. la mig i soffan och sov. gick upp och duscha och gick ner och åt. what 2 do annars på en söndag.

Runaway love

gick bra att jobba, gick också bra att komma hem. sitter nu och är jätte varm och hostar.
vet inte vad jag ska göra ikväll, tänkte hitta på nåt med min vän men tar mig inte dit så blir kanske att va hemma, vad vet jag. har kvar min b&j's också för den smälte snabbare än vad jag åt igår så slängde in den i frysen igen. 

You're a troublemaker

sha. sitter och blickar ut på den ikket helvita marken och känner sorgen att snön inte vill komma hit än och att jag har flottat ner hela mitt tangentbord med smör elelr nåt. ser så äcklgt ut men orkar faktiskt inte hämta papper.
livet känns lite bättre idag och jag ska leta åt nå tabletter som ska hålla mig i lite bättre skick hela dagen. 
annars så funderar jag också på om jag ska äta ett tredje ägg, skulle ju va lite synd att behöva kasta den men vill inte gå runt och sprida ohälsosamma gaser hela dagen. å n g e s t
i brist på andra bilder.

I cry, just a little when I think of letting go

tänkte bara säga shulululu och berätta att jag försöker krya på min förkylning med olika medel och ikväll provar jag på att mysa framför filmen "the last song" med bara en saftflaska och b&j's som sällskap. vi få se hur de ska gå. i morgon ska jag nog jobba på lb's så vill iallfall sluta ha den här obehagliga känslan i halsen som att nåt sitter fast där. 
 
annars tänkte jag också ba bjuda på lite bilder sen de senaste dagarna eftersom jag varit ganska dålig med uppdatering.

Friday

idag är det fredag och helg. de kan inte bli bättre. men huvet dunkar pga att jag glömde linser hemma så fått gå runt helvblind idag. ska hem sen och ta lite tabletter. och sova lite. halsen höll mig vaken i natt så död åt den. 
bilder från igår

Hela världen vet att hans sista chans är bränd

TJENARE. ska packa väskan nu och drar till Oskar. sen ska vi umgås med glada vänner hela kvällen. i morgon äre fredag = helg. überbart. 
idag var det tannbergsmässa så de jag har gjort idag va att gå runt och smaka på allas godis, och sen gjorde jag mig en ring också, eller, maskinen strejkade när jag skulle gör min så jag fick ta test exemplaret så sanningen är ju att jag ha inte gjort den, men lika glad är jag ändå. 
hejdå alla vinnare och LOSERS

Orkar inte se, världen som den är, idag

vet inte riktigt vart ja vill komma med inlägget så kan börja med att skriva hej. funderar faktiskt på om jag ska dra en sån där dagar där man besvarar olika frågor för varje dag och lägger upp bilder med.mera. men finns flera olika så ag vill vänta å se om ja hitta någon rolig en.
 
annars sitter jag med mobilen i bh:n eftersom jag måste spela musik ifrån den eftersom vårat indernet skulle kunna bli varvad av en snigel flera gånger om. och headsetet som funkar till den är så kort att mobilen inte kan ligga på bordet.screw you. 
 
ikväll blir de att kolla på träningen eftersom jag är sjuk och inte kan delta. fika får vi också, sen ska vi diskutera en massa och lite. kanoners.
en liten coolare hälsning till min hals. hälsningen kommer från hjärtat<33<3<3

Jag stod med knytnäven framför spegeln

fick någon kick från ingenstans när jag tänkte byta sängkläder. började städa bort från golvet osv, göra om litt. slutade med att jag dammsugade rumsgolvet (iallfall på min sida av rummet) så gulstjärnan åt mig.
tänkte ta och läsa lite i SOLO som världens bästa mamma kom hem till mig idag. puss. blir kanske skola i morgon, få se hur de är när jag vaknar. pz out

Jag skulle springa efter men trampa snett, ibland gör man fel, ibland gör man rätt

SHUU. idag är jag hemma från skolan. kände att halsen inte tänkte låta mig va ifred en skoldag alls så lika bra den fick störa mig på en hemma dag. 
om ni undrar vad jag gör just nu så kan ni kolla på bilden. ska få i mig nå mat och vad är inte bättre än soppa när halsen beter sig som ett arsle? Mexicana soppan och lite skönhetstid åt mina naglar kommer rädda min dag. sen ska jag ta itu med lite skoljobb eftersom jag ha all tid i världen just nu (eller rättare sagt all tid som är kvar av idag) puss och tjohej

när jag är som lyckligast, då vaknar jag

sitter i björksele och myser med min äckliga förkylning. ska nog skälla ut halsen. men nu ska ja fortsätta leva här.puss

Jag lärde mig att änglar bara finns i snön

ni får en taskig webb bild. jag är nu hungrig och ska göra mat. har äckligt mycke träningsvärk och va nära på att krypa in i madrassen när jag vaknade i morse. 
ikväll blir det nog Oskar. kanske.

Back 2 life

shulululu. sitter här och ba pluggar. ska snart på träning, fotbollen drar igång idag, det blir också den tredje träningen för idag. hade en i morse klockan 7, fys. sen en halv tre med vanlig fotboll som jag också tror blir ikväll. 
 
den stora planen är att jag ska överleva denna sega vecka och ta mig till Björksele till helgen med några fina.

Jag är en fråga utan svar, aldrig tydlig aldrig klar

Cuz you've been hurt before,I can see it in your eyes. You try to smile it away. Some things, you can't disguise. Don't wanna break your heart, Wanna give your heart a break. I know fear is what it really was and now here we are, so close but yet so far. Haven't I passed the test? When will you realize Baby, I'm not like the rest. The world is ours, if you want it. We can take it, if you just take my hand. There's no turning back now, Baby, try to understand.


When nothing goes right go left

vi lekte litt

biLD bOmB FrÅn SeNaStE tIdEn

när jag anlände till stensele förra veckan så var de rätt såfint väder
när vi for in till byn(storuman) så fick Oskar fulltank av sin söta mormor
dagen efter så for vi ut å grillade med några grabbar
sen någon dag senare hjälpte vi till på Mikaels jobb
dagen efter så orkade ja inte hjälpa till så stannade hemma. följde med på Akkan och åt tacobuffé med Oskar, Malin(oskars mamma) och Mikael
övervakade sedan så gubbarna gjorde rätt
efter de så fördrev jag tiden och tog fram den lite mer konstnärliga sidan av mig
sen hittade jag jackan jag blev totalt förälskad i och fick låna med mig hem
vi hade åxå hunnit med att leka med webbN
sen på fredagen drog vi ju till umeå och där blev de ganska mycket mat
och sen i lördags sminkade jag mig som en docka mer eller mindra, va tänkt som nån från 70talet

Halloween 2012

hade en riktigt bra helg. träffade både söta klädda personer och läskiga.
och lördagen började fint med riktigt god mat hemma hos Nina, tacos<3333<3 önskade dock ba att jag skulle ha tagit mer bilder.

Even the butterfly must first struggle as a caterpillar. Such it will be for you.

hittade denna användare på instagram igårkväll. och nu har jag bestämt mig att jag ska bli stammis på gymmet. har ju gymkort så de är nemas prolemas. de handlar ba om motivation. ska kolla på massa olika träningstyper och göra mig ett träningsprogram, sen måste jag skaffa hörlurar och bra jävla musik för nya träningskläder har jag ju införskaffat mig nu. känner mig redan som en ny person.

Falska känslor är bättre än inga alls

hej säger jag
haft en rolig kväll ja. nu ha jag ont i huvet, är hugrig och ska sova.
men först ska jag göra mig en smarrig liten macka hade jag tänkt.puss

En matsked kärlek, en tesked gräl, tre gånger om dagen omskakas väl

ikväll blir det brudar + Oskar hemma hos Nina. ska skrapa ihop de jag ska ha i morgon så jag kan dumpa de där.
lite så ser jag då ut i morgon. så taggad.

Umejå

tjenatjena. jag lever faktiskt. hade tänkt att göra ett inlägg med litt bilder sen storuman osv men hann inte de i morse innan vi drog till ume. så det inlägget kommer väl sen.
där är svaret på vad jag har gjort idag också. tanken var väl att vi bara skulle handla skor, men vi hann in på många fler butiker.
så nu har jag också plåtat lite av de nyinköpta, glömde plåta smyckena och vägra plåta mina förstora jeans. men har iallfall plåtat bilderna med familjens nya systemis. vi vann den på betsele lotteriet så hejja oss!
skor / skopunkten
tröjor / bikbok
sen fick jag där även med mig några shorts.
träningskläder och vattnflaska / staduim
sen har jag även köpt smycken från gina, några ringar, nåt man sätt på öran och sen ett halsband. rätt så nöjd. ha däremot slängt alla kvitton så jag slipper se hur mycket jag betalat idag. GE MIG PENGAR.

RSS 2.0