-


It's personal, myself and I


är dödstrött, men har ingen dödslängtan. känner mig rätt så normal idag, föll nyss för greyhound - swedish house mafia jag ba ryser till den. eargasm. önska jag kunde ta med mig den känslan ner nu när jag ska baka chokladbollar.kommer somna i smeten. sen blir de nog myskväll med familjen med en massa cheeseballs för att orka upp till matchen i morgon. tidigt as hell.♥♥

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮


de här hade jag idag, använde mitt nya mobil fodral som ni ser!
 
what 2 say? redan torsdag i morgon, sen helg igen. wånderful. om veckorna ska gå såhär fort när man går på tannen så kommer ju de tre åren rocka.
ska in i duschen nu och sen mysa i min ensamhet. lite granna att tänka över och min kudde kommer få känna på tänder i massor.

jag kanske ser lugn ut, men i mitt huvud har jag redan dödat dig 3 gånger


skolan rullar på som de ska. snart fått in schemat i huvet, ska på träning ikväll, fotbollsgym i morgon och sedan fotboll med några från klassen eftersom de är udner idrotten, de suger och äger att vi få planera våra egna lektioner, typ. men de är ba ett år så jag överlever. riktiga kämpe jag.

hopp är en illusion, att falla är tradition

 
bilderna talar om vad jag gjorde de senaste dagarna. shoppat ganska mycket ser jag. idag, i lördags (va i ume med lage då) och fredags. fyllde ju år i lördags och fick underbara presenter: spöa skiten ur ume laget och ska få skaffa linser(!!!!) sen en efterlängtad ny sportbag. ikväll ska jag mest bara chilla eftersom min förkylning hindrar mig från att träna. så EY förkylningen ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Before you walk away don't say goodbye

tjo, blev lite vardagslyx idag och blev bjuden på knutn av oskars mamma där också oskar och hans pappa va med. fick en toksnabb förkylning som följer mig än under dagen så blev ingen träning, ska väl försöka med fotbollsgym imorgon, och sen till gammplatsen efter lunch. wiho. gratis fikaaaa♥
min hals bästavänn. köpte 3pack, har nu ett kvar, knarkade dem ikväll. I'll need them tomorrow 2 I think.

Fall down seven times, stand up eight

jag och crilletott on da school tidigare idag, mycket tidigare.
och nu sitter jag ba här och tänkte vänta ut mitt hår tills de blev torrt, och nu är det torrt, så ska leta åt sängen. tänkte va pigg i morgon när vi har nya lektioner som medicin osv. hähä spännande.

It's never a right time to say goodbye

vi levererade och de fick en osynlig känga i magen vilket glädjer mig. ska duscha bort svett, tårar och bara allt. ska duscha bort hela mig, vill utforska kloakråtte livet i norrland, kanske rinner ut i östersjön och gifter mig med en säl.
tro vi ska börja gå efter schema i morgon och jag har laddat upp med att skriva upp 2 scheman, 1 till kalendern och ett till hemma, eller skåp beroende på vars jag har mitt första schema. har fotbollsgym i morgon så blir kul och se om det är värt att skippa sovmorgon och att få sluta tidigare för det.återstår att se.

När dom slutar prata med dig, börjar dom prata om dig

första skoldagen som vo1 elev och de känns helt okej. fick sluta typ 11 så dagen va rätt så chill, fick äntligen ett eget skåp efter att ha levt med en låda i flera år, men tror man att nyckeln funkade eller???nej
ikväll ska vi spöa villis.ok.bra.hejdå

Du har alltid varit min fiende och kommer alltid att va

en bild sen igår och idag. man ser mitt skrapsår på armen efter en liten kvadd med cykeln samma kväll.
men kvällen va en tur på en karusell, men i slutet vart de helt okej!
sen idag va vi på tannen och kolla klassen och lärarna så är lite lugn, känns otroligt konstigt med att de är skola i morgon. helt galet sjukt. inte fått in de i min hjärna än. men de ska gå ska vi se.

Du kallar henne hora, bara för att du aldrig fick chansen att kalla henne för älskling

min rygg lever nog i katt-år, känns inte ens lite som att den skulle tillhöra en snart 16åring inte. är ganska trött men nu ha jag iallfall gjort bort 5timmars jobb och lämnat in lönepepper för 2 veckor och 3 lördagar. jag känner att pengarna snart rullar in. och bara igår blev ja 500+ rikare. livet rockar.
årkvällen rockade också. ett tag.

Den sista idioten är inte född

har städat hela morgonen, mitt rum har aldrig varit så fint som de är nu NÅGONSIN. sen kl2 for jag med sällskap ner till medicinkonsulten och efter de på bröllopskortsjakt. passade på att handla en djuriskt god glass.↑
och nu väntar vi på våra gäster som ska komma och fira mig. kajsa är nog mer uppspelt än mig färimot.

No matter how serious life gets, you still gotta have that one person you can be completely stupid with

woalla. söta jag idag om jag få säga de själv. kände mig helt cp störd efter att varit inne hela fina dagen men min mage var sänd för att döda mig idag men lyckades inte för mamma kom hem med ipren/m. nu ska jag därimot på träning och jag ha fika veckan så har med mig nåt som jag älskar och jag hoppas andra gör det med. kommer få fara till betsele en timma i förväg och sitta helt ensam och övergiven eftersom pappa bara kan skjutsa då. så pz.

Dålig humor är bättre än ingen humor alls

va nästan tvungen att skratta högt för mig själv när jag såg bilden. så varför inte dela med mig den till andra stackare med samma dåliga humor som mig♥ har någon lika dålig humor som mig så hör gärna av dig så kan vi bilda ett mobbat gäng som kommer ha sjukt roligt ihop♥♥kärlek
anyway så va ja duktig och hjälpte till å sålde lotter med laget ikväll även fast ja sålt alla mina. så nu ska jag mysa ner mig där nere med familjen som är hemma med frukt och doppa de i choklad och nutella. att va lite tjock av sig är aldrig fel lixom.

Sluta aldrig hoppas, sluta aldrig be, sluta aldrig drömma, under kan ju ske

drar till ica söder klädd sådär. far dit om 3 röda, ska inhandla lite gröna saker till tacosen ikväll. underbart.

Jag saknar tiden då kärlek var en puss på kinden och höjden av avundsjuka va när någon annan hade all uppmärksamhet av ens mamma

HEEEJ. solen skiner så ska ut och lägga mig i den och somna. är sjukligt trött faktiskt. tur ja ha ny musik i lurarna jag kan lugna mig med.

Who's gonna make you fall in love

ska ut nu igen. varit på campingen och chillat i solen idag och ska chille mer med vänner ikväll. känns underbart. ska leva sista lediga veckan ut nu. cya

When you show me the truth, I'd rather be with you

sprutan gjorde ONT.fick ettt fult plåster som tröst och nu ska jag UT.
detta glada ansikte tog jag på mig även fast armen dunkar.

You’re from the 70’s, but i’m a 90’s bitch

håret är blött och vädret är underbart fint. 11.00 ska jag på medicinkonsulten och ta en spruta för nåt test innan jag börja tannen, redan nervös. sen ska jag hem och slita av mig kläderna och ba lägga mig och pressa, vill ju va skolstartsbrun.
rätt så snygga.
 

Du är puzzelbiten som saknas för att min lycka ska bli komplett

idag har varit en göralös dag.såg finalen, sverige förlorade. Oskar har åkt hem. dagen har alltså inte varit en favorit. och sen håller jag på att bli en skvätt tokig. min dator håller på att lagga ihop, tar 500år att skriva ett ord på facebook chatten, och alla dessa myggbett jag lyckats fått tar kol på mig. myggorna i år hörs va giftiga så det förklarar de enorma betten. och kvällen ser ut att bli lugn så jag tänkte sätta mig ner med ett 1000 bitars (var kanske mer) puzzel och lägga klart de för första gången så de kan sluta flina mig rakt i ansiktet varje gång jag öppnar garderoben. så nu puzzellådan, nu äre krig.
liten random bild har ingen dött av.

le me

lekte lite med webben på momas dator. men nu är äggen klara så ska gå och hugga in på dem nu. sen är den enda planer för idag än så läng att hinna med herrarnas final i handboll där sverige ska spela!woopwoop.

Logic will take you from A to B. Imagination will take you everywhere

ser lite annorlunda ut sen sist. färgat håret en helt ny färg. börjar trivas i det för varje dag som går. fortfarande inte vant mig helt, minst 2 år sen jag sist va blond så tar sin tid.
planen för ikväll är att lira lite boll med några vänner. få se hur de gå med min höft, lovat mig själv att ta de lugnare än lugnast. och sen är jag död efter en hetsig jobbdag. vill bara dö

They don't walk the walk I walk, I won't stop, 'til I drop, Until then, I reach the top

idag är en såndär dag då jag är jätte duktig. har redan varit hos terapeften nu på morgon, och körde sen in till stan och fick med mig id-kort till am-kortet och hårfärg, köpte avfärgningsmedlet redan igår så. jag tror att alla mina lönpengar sen stugträffen börja närma sig till 0 snart.aw emo me.
sen snart ska jag hämta trollungen #1 från dagis och sedan dammsuga. ibland funderar jag om jag inte är världens bästa unge. skämt å sido. ska äta innan jag svälter ihjäl.

Kalender 2012

äntligen så har jag fixat min kalender! gjorde den ganska mycket mer personlig i hopp om att jag ska använda den oftare nu när jag ändå börjar skolan snart och en kalender kommer va guldvärd i såfall! blev faktiskt väldigt nöjd.

karma is a bitch and i'm too, so you'll screw me and i'll fuck you

satt mig nyss i ro efter att staplat ved. var  5 pallar ved tror jag och med våran superfamiljs insats tog de knappa timmen tror jag. har ring terapeften nu på morgon också och har en tid i morgon som jag ska passa. höll på skita ner mig när jag hörde att de var en tjej när jag alltid trott att de var en i manligt kön.
och igår slutade de med att jag for ut med Hanna och Mimmi och cyklade sen vidare till Manfred och chillade med han och Vicktor. vi bakade chokladbollar och åt dom medans vi såg på battleship(s?) som va helt okej.

Hellre ensam & singel än i ett förhållande med fel person

TJABBA. ville som ba visa upp min mugg ja målade idag! vi städar/rensar våran källare och hittade en massa pyssel saker jag fick när jag va mindre men som jag aldrig gjorde för jag har beslutsångest om allt så får inget gjort. hihi men idag blev jag suger när jag hittade muggen så satt mig ner och gjorde den till min egendesignade mugg.
 
va annars på träning ikväll och länner mig inte bra i ljumsken (tror det är ljumsken) alls så ska ringa ngon fysionom i morgon för att boka någon tid. naiz. se vad kvällen bjuder på nu.
 

hej fint väder ute hejdå

underbara gäddträsk levererade igen! tror jag åt för 3 personer den dagen/kvällen/natten/morgonen. vi fick fint väder och slapp regn så halleluja. nu ska jag till ansia och bada lite i värmen. cya!

Sometimes you have to give up on people. Not because you don't care, it's because they don't care

tja. bild sen igår när jag myste hos Lina. omegle är sjukt bra tidsfördriv måste jag säga. sen innan de tjocka vi oss ba framför tvn. och försökte planera en resa till sveriges mest hemsökta hus å sova där. whää. är så taggad på de att jag skakar.
och ikväll ska vi leka coola och tälta i gäddan. bada, snacka, umgås, fiska med några av de bästa. xoxo
så. hejdå!

Figure, figure, there’s no working you out whatsoever

pappa kom och skrämde ihjäl mig på jobbet. men de var de värt, för de gällde mat så usch vad glad jag lev efter hans lilla besök, så när jag kom hem stod de på bordet och de var bara att hugga in. underbart. tack igen pappsi♥
nu hade jag tänkt att fara till Lina för jag är som fit for that nu. luktar gott = nyduschad och kläder jag inte skäms för att visa mig i. punkt.

Du lät mig gå, jag gick vilse. Jag ville vara kvar, du fick mig släppa

gud hatar mig. regnet öste ner idag när jag for på jobbet. sen under dagen var de strålande sol och jag såg folk njuta i shorts och t-shirt medans jag sprang runt och svettades där inne. sen när jag sluta och skulle till mormor, jamen då öppnade sig himlen på nytt. svor lite.
vad hände sen? jo min middag blev tårta som min mage hatar mig för nu och sen under träning fick vi gratis dusch och gratis klädtvättning av modernatur. tack  igen.
nu ska jag dö i sängen och ligga och tycka synd om mig, varför?därför ingen annan gör de så någon måste ju göra skit jobbet. sedan har jag inte ofentliga anledningar. så kiss'n bye

If I could just die in your arms

regnet öser ner och jag ska köra moppe till jobbet. döda mig

One more fucking love song and i'll be sick

gårkvällen var bra. brasilien förlorade vilket sög, även fast Marta va med kunde hon inte göra hela laget. skit. längtar redan tillbax till min säng, men först jobb och sedan träning vilket jag är super glad över att ja inte missar.happyface
den va skön även fast ingen av sängkläderna matchade varann. vi ha bamse, en ängel, nalle puh, en apa och pojke, möss, och hel lila.NAIZ

RSS 2.0