1D

hola. måste ba berätta att ja drivit  mig själv till galenskap
nu medans jag väntar på träningen eftersom jag har suttit och kollat igenom massa 1D youtubeklipp. det är sjukt vilka utseenden grapparna har. blir så olyckligt kär i allas utseende. </33 riktiga heartbreaker
annars idag gick allt som skulle hända bra. 

You don't know how strong you are until being strong is the only choice you have

detta är då min frukost. haffade den från denna blogg och tänkte testa. en såkallad "nyttig" smoothie med ägg, mjölk, bananer och hallon. den smakar bra, trodde aldrig de eftersom ett rått ägg skulle va med i. 
men idag är det prov och sen vet ja inte. första dagen på sista veckan innan lovet, känns rätt så s k ö n t. 

Remember to forget

I knew you were trouble when you walked in
So shame on me now
Flew me to places i'd never been
Now i'm lying on the cold hard ground
oh, trouble

It seems I've been running in the wrong direction

tjenis! pluggar för fullt vilket glasögonen och de självtorkade håret får stå för. skickat in nyckelord, ordnat klart en powerpiont och håller på med en fördjupning nu + plugg till ett prov i morgon. glad att jag steg upp gaska tidigt i morse och for ut på skidspåret och gav upp efter halva biten avklarad pga skavande hälar, så skidor är inte min grej, aldrig varit kommer aldrig vara.

Jag dog :')


Some days I feel like I'm wrong when I am right

gjorde mage ikväll. och hittar jag den andra pjäxan så blir det skidor i morgon på morgon med mami. och har bestämt mig för att ska jag va seriös med träning måste jag sluta slappa med allt och ta allt på allvar som kost, rätt utrustning (kläder, mattor, hantlar om ja hittar billiga sådanna, och massa motivation) kosten kommer va svårast eftersom jag är van med att ba gå och äta nåt, egentligen vad som helst och äter aldrig sallad nästan så detta blir spännande. hähä

Well tell him that I miss our little talks

ah tja. tänkte visa upp mina naglar som dom såg ut i morse innan jag klädde på mig. sen kaosa dom. 
annars idag ha jag jobbat. ganska slut i huvet, blev att spurta på slutet eftersom tiden inte räckte till att ta det lugnt. fårr förfrågan om att jobba lite i sommar så allt känns bra. 
blir godaste potatisgratäng med kött till middag.
sen ser det ut att bli en hemma kväll så ska ta tag i lite plugg just nu och se om ja kan köra lite styrketräning. kände taggen till de eller nåt.
fred ut. 

Infinity

this is us sayin' hello
vi visade upp oss med förlängning på fötterna för ett litt tag sen. och vi rockade. end of story

And I can't change, even if I tried, even if I wanted to

hej. hehe standard med att börja med ett av jordens mest utnötta ord.sitter här redo att leta åt en film att se efter en helt okej dag. kan med ett leende på läpparna berätta att världens första snygga tandläkare gjorde mig glad idag och sa att jag inte hade hål i någon tand på kollen idag. sen innan träningen så pumpade jag + 2 till armar/axlar för fullt så nöjd med min träning idag i allfall. 
fredag hela dagen i morgon och verkligen ingen aning om vad jag ska hitta på alls några timmar efter skolan slutat.
 

Soon it will all be over, buried with our past. We used to play outside when we were young and full of life and full of love

skickade nyss in matspjälkningen, helvetet va lyckat. så nu äre fezt
fast ska fortsätta festen mot sängen och avsluta den där. känner att ja verkligen vill och går all in med skolarbeten just nu så vila är den stora nyckeln till att orka mer. och tro mig, den nyckeln tyck ja om.

En tredjedel av den jag var går hem, för en är krossad, en är din

har tagit mig en bit med min redovisning om våran argumenterande text. ångrar att ja skrev de ja skrev om nu när jag fick reda på att de blir en muntlig redovisning av den också. but let's do this shit, den är på torsdag så min powerpoint får bli klar i morgon. 
nu tänkte jag dra mig mot gymmet bara för att jag kan och var mer eller mindre sugen på det.

Best memories comes from bad ideas

har rast, eller rättare sagt en paus från medicinen så har suttit och kollat på världens nya feber - Harlem Shake
kan nog vara bland det fulaste jag sett. finns en sida som går att gilla på facebook där en massa videos finns. 
annars då? skridskor väntar på idrotten och sen är det fotbollsgym och jag är i stort behov av en kosing pengar, så mycket framöver som dessa värdesatta lappar behövs för. komsi 

Silver

här ovan är några bilder från helgen. mest på mig för dehär är min blogg he-he. skämt å sido. vårat lag tog oss faktiskt till finalen men där stannade vi som näst bäst, men lika glad ändå. 
 
nu i morgon blir de att återgå till skolan, kommer kännas ganska wierd att återvända dit nu när jag ändå varit där hela helgen. men inlämningsuppgifter kan dock inte vänta + att jag måste snart återgå till glasögon eftersom linserna inte räcker så länge som man vill. O¸O glasygaorm

Men jag vet att du aldrig kommer att ändra dig

passat på att leka lite mästerfotograf nu ikväll medans jag kände suget av att själv få lira boll. 12 timmar kvar tills min tur.
Emelies lag drog på sig en vinst
Josefinas lag drog på sig en vinst
så jag gjorde mitt jobb, spred lite tur och fångade det på bild. hehehe.
fick rå om Helena nu ett tag och se gladiatorerna at my place med mamma och Kajsa. så nu ska jag komma på nåt att göra innan jag somnar på plats. 1-3 i natt ska jag dra mitt strå till stacken och briljera i sekretariatet. pz out
 
MVH amatörfotografen

'Cause when you're apart you don't want to mingle, when you're together you want to be single

schemat ger oss hyffsade fredagar, vi slutar ganska tidigt så de är väl de enda man känner igen fredagarna på, annars är de exakt likadana som alla andra lixåm. men som alla andra bjöd denna dag på en massa skratt, brudarna är lika störda som mig och de är de bästa med skolan.
har lackat naglarna sen jag kom hem och nu ska jag laga mig någon liten enmanna middag eftersom 17.00 ska jag befinna mig på skolan och guida vilsna människor till deras sovlokaler. 
SHO BRE

I hide behind my jokes as a form of protection

det är fredag och jag är hungrig. kollar på idrotten eftersom mina ben börjat säga ifrån så blir en vilo dag idag. 
efter skolan far jag hem och packar och så eftersom det är tjejligan i helgen och jag ska sova med skönt folk på skolan. så kommer va inaktiv as hell, just so you know.
1, 2, 3 
↑ tre bra låtar

Valentine's day


Sweet nothing

hej.hej.hej.hemskt mycket hej
helt ok dag. efter skolan for jag hem till Bea med lite plugg innan vi for på bowlingen med gröna sköna vänner och rockade där borta. 
efter de åt jag hos Bea och drog på träningen och sedan vidare på gymmet. så nu efter lite ägg och plugg kommer jag sova som en bejbi ikweel. 
 

That's when we uncover

tjenafan. 
mina dagar är faktiskt pretty good. nästan någonslags träning varje dag nu minst en gång per dag också och det gör mig glad, ger mig lite extra kraft i dessa tider.
sen har ja världens bästa vänner som jag gör iprincip allt med och ikväll såg vi på bio, vart lite spännande där vi satt och väntade på att Ego skulle börja rulla eftersom vi fick för oss att de skulle visas en annan film. men sen hände en popcorn incident så stämningen återgick till den underbara vanliga.
hoppas ingen ha missat att de va fetaste tisdagen på året idag också?

YOYO - you're only young once

va så lycklig där ett tag. kände mig nyduschad och fräsh osv och sen kände jag att jag har glömt att förinta en familj hårstrån på ena benet så nu mina vänner och inte vänner är min kväll förstörd.
vill visa mitt kvällsfika
men bara för att jag kan så ska jag på morgonträningen i morgon, sen ha ja fotbollsgym senare under dagen så oj, känner mig som en ny människa i de med träningar åså, helt plötsligt är sånt kul på ett annat vis.YOYO

Rör det mig? Gör din grej

hemma igen! skönt, blev stopp på frasses innan vi börja våran resa hem. och jag såg en massa saker:
1.den fruktade hornhinnanbrännare även kallad display när de är mörkt och man är trött, Kajsa spela non-stop påvägen hem så blev blind ett x-antal gånger.
2.renar
3.innsidan av mina ögonlock, olika händelser varje gång man stängde ögonen, mycke bättre än bio!
så nu ska jag bara byta och och bege mig på träningen med min redan dödande träningsvärk, grät när ja vaknade i morse, röv-träningsvärk är fan en riktig pain-in-the-ass thing. ha-ha humorn<3

Jag kommer att finnas där, fast inte just idag

är så grym. ha fått mer vänner på blip.me nu så behöver inte känna mig lika forever alone. sen ha jag kommit på värsta smarta idén att istället för att gå till gymmet och typ skämmas med en massa jobbiga övningar kan man ju ba göra de hemma, så de gjorde jag ikväll och jag välkomnar träningsvärken med en batong i ena handen.
 
men annars? åt en massa popcorn ikväll och i morgon blir det en jobbig dag.
känner mig riktigt jordnära med barfötterna.ser ganska jordnära ut. PEACE AND LOVE

+ & -

+ kvällen var helt underbar igår
+ bättre vänner än mina finns inte
+ Frida sovde här
+ om 12 dagar är det marknad
+ får ägg till frukost
+ pimpat my nails (inte fagert men nu äre ändå gjort)
- du snurrar runt i mitt huvud
- det är söndag
- umeå i morgon
- jag är hungrig
- svagare än någonsin
- allt

Vem är det du lurar? Han är allt du tänker på nu

tjenna. dagen ha varit tung men ja känner att pengarna rullar in. 
ikväll kommer några vänner hit och de kommer bli hur skönt som helst så jag har suttit nu och letat fram nå filmer som vi kanske kan se. önskar att ja kunde säga as usual att livet äger och allt rockar men it doesn't. låter bilden tala för mig

We're just fumbling through the grey, trying find a heart that's not walking away

låt mig bara berätta att vänner är nog den bästa uppfinningen någonsin.♥ prisa gud.
efter skolan for jag hem till världens bästa Frida, mitt paraply i allt regn och åt lite gofika.
och ikväll blir de tv-mys med familjen, Wild Kids och Gladiatorerna står på schemat, nostalgi. och i morgon drar jag mitt strå till stacken för min egna del och pallra röven till LB's för att jobba. sen blir de filmmys med vänner.
 

Det är när himlen möter mark

livet kommer inte med instruktioner, men livet kommer med människor som är tänkta att lämna avtryck efter att kommit och lyft upp de ljusa i livet som man aldrig kommer glömma, för de sitter inbränt i hjärnans och framaförallt hjärtats alla väggar. vårat liv skrivs inte av oss själva utan vi är alla med i en lycklig och sorglig saga som skrevs långt innan våran existens. livet gör ont men lever man efter manuset slutar nog det mesta bra även fast man är oense med författaren. 
du har satt dina spår och jag hoppas dom sitter kvar, i år och dag.

Våra hjärtan har gått itu och du är långt, långt borta nu

sitter och klöser lite på mina läppar, skulle inte suttit fel med lipsyl nu alltså
men den ligger så långt bort. alla mina vänner ligger och sover atm och jag sitter här för att fotbollen kallar.</3 drar väl slaggen på lunchen eller nåt, behövs. skulle vilja dö lite,ett tag.
 

-


No one want's forever, anymore

eftersom jag fortfarande är mätt kan jag ju lixom börja med att lägga upp denna bild innan jag säger hej
HEJ. skolan va precis som jag minns den så nu behöver jag inte sakna den nå mer. end of story
detta var då min middag hos Frida(kik bild) med hon och Lina, pretty naiz. även fast jag å Lina var deprimerade över att hon gav oss friterad kyckling fastän vi hade beställt vårrullar så fyllde kycklingen upp besvikelsen ganska bra.
så sen softa vi ba hos Frido och såg litt film. och nu när jag kom hem så hade vi en ny diskmaskin eftersom våran la av så thank u God, slipper dessa russinhänder efter handdisk även fast ja inte hann diska någonting. hehe

Men jag ska be honom ta hand om henne väl för jag vet vilken dy hon varit i

mårning. sitter och väntar in klockan för att gå till skolan, har aldrig hänt på typ 2år minst! så grattis alex.
spännande med skola, längtar tills jag får höra vad alla har att berätta om allt och inget, heuheu, skvaller <3<33
ses

Close your eyes. Clear your heart. And then just let it go

tjena grabbar och kärringar. här ovan ser ni lite bilder från helgen + pizzorna vi åt idag jag, Anna, Bea och Ogg, satt bra. ganska sliten sen all fotboll nu och ha tyvärr börjat känna av alla dessa missfärgningar på huden som andra lag tyckte jag förtjänade och därför sparka mig, tvi dem, hoppas jag också lämna avtryck på dom. 
 
i morgon äre skola! längtar faktiskt efter att ha varit borta från skola 6veckor nu, 2v lov och 4v praktik. vill träffa alla mina babes varje dag ju. 
ikväll blir det bara mys med familjen innan jag slänger mig i säng, tänkte va i tid till skolan i morgon så. 

What can I say? I'm in love with myself

godmorgon. uppe före tuppen och jag är inte så farligt trött, just nu alltså, bli väl mer sen I guess.kunde inte somna förns sent men när ja väl somna så somna ja. ser fram i mot en roliroli helg med en del av laget och låt ingen förstöra de :@
herrå

I’ve spent my time watching the spaces that have grown between us, and I can't do something about it

vaknade upp och gjorde världens godaste frulle, bra start på en ledsam dag - sista dagen på skogis </3
men fick avsluta dagen med en kram av bästa handledarn och traskade sedan hem ledsen i hjärtat och med foppadojjorna i varsin hand. men så klart har jag saknat att träffa alla mina brudz varje dag och allt annat folk, saknar lite socialt häng på ett annat vis än vad jag fått nu de senaste 4 veckorna. så skolan är efterlängtat (för stunden alltså)heuheuheu
ikväll äre jag som är kocken och jag blir hemma och packar och sover. i morgon kl6 at the morning så beger vi oss till ume och lirar boll och återvänder på söndag. hare gött.
PZ

he-he


RSS 2.0