They say I'm caught up in a dream

TJÄNA. Dagarna flyger och mitt pengakort har en massa köttiga skavsår efter alla gånger jag dragit den nu, var pank, sen fick jag en summa pengar, nu är jag återigen pank, heheh. Men vi fynda en massa i Täby centrum igår och en hel del här i Åkersberga centrum åxå.
 
I morgon så äger morfars parteey rum och de blir att kleta på en massa smink och fixa håret och gå runt i klänning, taggar dock all mat och live bandet, skiter i om det är gubbar med saxofoner, live som live lixom. Nu ska jag äta tacco så adíos.
 

Wake me up when it's all over, when I'm wiser and I'm older

Godmorgon! Vädret är grymt, humöret på topp, och alla är vakna nu. Väntar på att allt ska bli klart för att vi sedan kan dra på stranden och dra chillen där några timmar. Annars har jag varit ute och sprungit i morse redan och brytit ner muskler på magen och rumpa. Känner mig verkligen på topp.
 
 
 
 

Som jorden och månen, vi dras till varann

Alla packar och städar här hemma, har halkat efter med allt som vanligt men har fortfarande tid på mig. Vi åker till Stockhom ikväll och stannar där i lite mer än en vecka, morfar fyller jämnt så de blir också storkalas ute i Anns lya på Ljusterö till helgen. Vi kommer bo i Åkersberga som vanligt i morfars stuga, och självklart ska vi ut på rackartyg. 
 
Igår hängde jag med Hanna och Vicktor och levde skogsliv på Vicktors gård med att grilla våra fiskar vi fångade häromdagen, abborre och gädda. Sen hitta vi en katt och åt en massa marshmallows och godis. End of story
 

Midsommaren 2013

Här är några bilder sen våran midsommar. Enkel och bra.
 

It's a beautiful night and we're looking for something dumb to do

Dagen har hittills spenderats på Gammplatsen där vi har dansat runt stången, käkat sockervadd och varma chips. Ska vidare till Israelssons nu och äta grillat och kanske brännboll senare så välkommen midsommar.
GLAD MIDSOMMAR
 

Den som lever får se

 

He’s controlling me, I’m acting like a freak

TJO. Sitter här i blött hår men rätt så glad ändå, ska äntligen få fara och fiska ikväll, från båt också tillåmed. Ska först förbi hos Vicktor och Hanna och gräva upp mask till metspöt. Det är sånnahära dagar som får livet att äga.
 

Step Up Revolution

Såg nog den bästa filmen jag någonsin sett nyss, glädjeruset är uppe i max nu, delar jag inte med mig av detta piece of art till någon så sprängs jag. Watch it or die.
trailern är ganska orättvis, tar inte alls fram hurdan filmen verkligen är. 

Bygg något vackert eller riv allt

Dagarna springer föri utan att något bra egentligen händer, men vad gör det när det är sommarlov? Vädret skulle dock få va en aning bättre. 
Iallfall så har jag gjort mig förtjänt till att må bra idag, steg upp 6 för att kuta några kilometer, sen prova jag nya mackor till frukost och sedan cykla jag till gymmet och mördade mina axlar. Sen ha ja nästan ba sovit. Och nu blir det tannen för att heja på syster som ska kicka både boll och motspelare. 
instagram bild sen idag
 

If you don't like it then leave it. You can't handle me anyway

nu är det sommarlov på riktigt, skönt men ofattbart. min skolavslutning va utöver det vanliga ändå, fick se alla fina studenter på morgon, tjänade cash under dagen och på kvällen var det all in med det bästa folket. svårt att träffa nya ansikten nu när man bor i en sån liten stad men alla dessa gamla ansikten va inte så dumma heller.
 

She walks like Rihanna

om bara några timmar har vi gått ut första året på gymnasiet. tiden där flög verkligen iväg som alla sa även fast att jag nickade med tvivel. sommarlovet är så nära att jag kan ta på den men fortfarande är det så sjukt tråkigt att inte kunna träffa mina brudar som är utifrån lika ofta nu under dessa 2månaderna. that sucks. men ska leva i morgon kväll med dom så det täcker upp för hela sommarlovet, det är mina planer.
detta är då två av dessa puddingar, och bilderna är stulna, sjukt kriminellt.
 

Om himeln finns är jag förlorad

friar inte min blivande man på dehär sättet så blir det inget bröllop.no joke. helt såld alltså.

Jag kan svälja dina lögner eller välja att ta strid

hände något magiskt idag, jag tog min converse oskuld, ganska glad även fast det är helt vanliga skor med ett klister märke på dem som är värt 700:-. 
annars ha jag nyss kommit hem från Israelssons och fått i mig mat, lite sådär farligt gott var det och nu har jag prytt mig själv med myskläder för jag blir nog hemma ikväll för att pressa i mig chips och va med mamma som äntligen kommit hem igen♥
tryck på bilden för fetaste låten. pZ

Om vi skulle åka dit gör vi det i limousin

en halvgammal bild från insta får faktiskt lov att vara här i brist på andra. 
men idag är det gött jvla väder, har utnyttjat det jag kan av det med lätta kläder och nu blir det att dra på sig hela fotbollsutrustningen och lira boll. ganska tungt i värmen men hellre de än ösregn så tack och bock.
 
ikväll vet jag inte vad som blir så de blir en total överraskning av vad som väntar. heuheu spänningen stiger
 

We can't drown your demons, they know how to swim


And all the kids they dance, all the kids all night

tog ju faktiskt några bilder när jag va på balen, dock inte proffs taget någonstans men alla var så jvla fina att jag njöt varje sekund där även fast de va överdrivet många sekunder, aldrig varit så less i benen. 
 
men annars då. yran ä g d e. roligaste på länge, träffade roligt folk, massa dåligt folk åxå men dom kunde kyssa våra rövar. bra artister, blandade dock i hop John De Sohn och Nause men kbry, det va mäktigt ändå. fyndade litt kläder gjorde jag också!

I don't wanna party without you

här ha ni en väldigt och ganska taggad tjej till yran. bussen går 10 så snart befinner jag mig hos Bea och packar det sista. har stora förväntningar så jag hoppas umä och yran lever upp till sina rykten. fred ut.

RSS 2.0