you'll never find the right person, if you can't let go of the wrong one



ska snart gå och kolla om jag är blå i käften av klubban, är jag inte det blir jag besviken. vi kom nyss hem från knutn med fyllda magar. har bytt till en ny älsklingspizza - festpizza. fast överger inte kebabpizzan helt, du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta<33333
ska väl hitta lite varmare kläder och sen kanske trevligt folk att fara ut till eftersom kvällen va ganska ung efter vi ätit klart.


if I was your girlfriend, I'll never let you go


för att dra de långa snabbt så spenderades gårkvällen i våran bod med film mys och trevligt folk i mängder!
och idag har jag och oskar bara chillat, städat upp sen igår och nyss käka tårta eftersom mamma fyller år idag.grattis igen!♥ och ska ta och duscha mig fräsh nu när vi ska på knut'n och fira vidare.


gråt aldrig över att du har förlorat den så kallade "rätta kärleken", för den rätta vill ha dig förevigt


tja!säger godmorgon med bilden jag tydligen tog häromdan! ska skynda mig med inlägget så jag kan gå och äta. är vrålhungrig,men halsen kan inte bestämma sig om den vill va sjuk eller allergisk, nu känns de som att jag kommer klia halsen av mig helt klart. jag är less och trött. sista rycket sen helg och de kan jag lugnt trösta mig med.pz

han slår till igen


you'll never find someone like me

hej hopp i lingonskogens alla blåbär. är helt slut på och vill bara sova, tänkte ta powernap när jag kom hem men nu känns de jobbigt. fortsatte med svenskaredovisningar på skolan i nationella och kan bara sitta och tycka synd om alla som inte gjort bort sitt. och efter skolan fixa jag ferieansökan och andra saker. sen hitta jag till huset där vi skulle äta med laget. måste gå och söka upp en alvedon nu. huvet känns enormt.
@badhuset igår↓

allting blir bra tillslut och om det inte är bra så är det inte slutet


gjorde nationella i svenska idag, de muntliga, så klart var jag mest nervös av alla och så klart skulle ju jag och min vän redovisa först. jag dog. fast de gick som på räls. sen ha jag hämtat en blankett om ferie jobb efter skolan som jag ska fylla i och sen skicka.
planerna ikväll är att fara och simma med finaste Frida och sen sover hon över här!hämta massa salami ska jag också göra. ställer nog en påminnelse på telen för annars glömmer jag de.

I'm staring at the mess I made

glöm inte att ställa frågor söta ni!

om du lyckas lura en person nån gång, så tänk inte på hur dum personen var, utan på hur mycket personen litade på dig

hoLA. varit mer borta än hemma ikväll, lagade mat, kycklingsoppa med nudlar♥ sen städa jag och drog på simmhallen med syster för att träna. kan inte träna fotboll pga skavsår så få hitta andra sätt. sen träffa jag några vänner bland annat Caroline, Henrik och Robin. kunde inte sluta skratta åt Robin, galet skön kille. anyway så ska jag ner och fortsätta se toppen film och se om jag tar mig i säng. tvek på om jag far till skolan i morgon, halsen sticker och huvet dunkar. GAH

tänk om vi redan är död och det här är stället där vi straffas


hej!sitter och tuggar på ett tuggummi som är helt smaklöst nu så jag får bara ont i huvet, närmsta soptunna är 6meter bort och jag orkar verkligen inte gå. livet va så mycket enklare när man inte visste va muskelknutar va, nu förtiden är min rygg bombad av dom. trodd agnes tog död på bamsingen jag hadd idag men icket. ´han/hon/det ligger och gör ondare än vanligt, jävla klutt. ska snabbstäda rummet sen ska jag dyka ner bakom en film och mysa med världens bästa!mig själv:$$$$$$$ skämt å sido.
gjorde prov idag annars ingen ovanligt, var fläskkorv till lunch och årets segaste dag


don't understand this. when my friends come over to my house and they're like "hey, do you have a bathroom?" And I think to myself, "of course we don't, we shit outside..."


är någonting som är gott så är det sugrör som ger mjölken smak! jordgubb är en solklar favorit! kläningjakten går sådär. kommer som lite urspår när jag ser alla döläckra klänningar jag inte vågar ha på varken middagen eller avslutningen. om jag hade varit rik hade jag köpt dom alla och bara gå runt i dom hela sommaren ut.fukk. och på tal om middag så ska jag fixa våran nu. mamma är påväg till härnösand elelr nåt så jag är kvinnan i huset i veckan.manligt!

don’t make me mad then tell me to calm down. that’s like shooting someone and then wondering why they’re bleeding




hej alla söta! solen sken när jag vakna så jag bestämde mig att jag skulle ut. hörde av mig till Lina sen så ett tag efteråt satt vi i solen och bara mös. sitter nu och käkar upp godiset på sista bilden och ska leta frm 2klänningar till avslutningsmiddagen och skolavslutningen. sista rycket. och nu till vad jag sysslat med i helgen. jag ha bytt hårfärg,nästan. skulle bli brunt men är nu brunrött, helt okej färg ändå. sen igår spela vi match och vann och sen drog vi hem till Z och käka godis och spela spel och skaffade magrutor med hjälp av att skratta.




märk före och efterbilden på allt slisk och slask. allt är tömt.

i would bitch slap you, but that would be considered animal abuse

hej. tänkte berätta om min dag men skulle bli så mycket att ingen skulle läsa allt. så kort: spillde oboy över nyduschade mig. sen slöjd utan lärare, drog till kommunhuset för att va med på ungdomskonferens. sen tillbax till skolan och led igenom dagen. min mobil ha gått varm sen jag kom hem för jag ha informerat trevligt folk att de blir grillning på gammplatsen ikväll. nu skriker min mage mat så ska gå och utforska vad dom har lagat här hemma!


sluta klaga på killarna, vi tjejer är inte så mycke bättre




sitter och myser i dressen just nu, storlek xl på båda plaggen så mysfaktorn är hög. dom luktar nya också både hiss och diss på de. hade inte tänkt att sitta vid datorn nå länge alls. ska gå igenom spanskan tills i morgon och sen går jag ner och ser the river med resterande familj som är vaken. helt fast vid den serien.

maybe you should eat makeup so you can try to be pretty on the inside, bitch


kysstes lite med denna snygga grabb idag. eller, som många andra också gjort, lät inte lika mysigt nu va. i allfall så ha jag räddat hans liv flera gånger om. duktigt. just nu sitter jag och Frida och nördar youtube klipp. vi ha som inget bättre för oss. hehehehhee. ha fått hem klasströjan btw! den va inte fager.punkt.

dag 9. en puss eller kram bild på dig och någon


"Han lägger armarna runt mina höfter & håller om mig bakifrån.
”Du är så fin” viskar Han i mitt öra och snurrar runt mig.
Jag ler inombords & håren i min nacke reser sig.
Av en enda snudd från hans hand. En enda ton från hans röst.
Jag kysser honom lätt på kinden & dör lite till inombords.
Tänk att Han är Min."


du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck


när jag blir äldre så ska jag gifta mig...med han som kom på dessa flingor♥ jag är helt såld. chocolate always turn out to be the one and only for me. så vill du lära känna mig? ge mig choklad så kan jag bli din bästavän!hihihi just nu vill jag bara dö i min sköna säng med mina kuddar, mitt huvud håller på att sprängas och ögonen att ploppa ut. och magen har sitt eget liv.kan va flingornas fel</3 I fakkin hate them.




jag är inte den vackraste, jag har inte allt jag vill men det är dig jag tycker synd om


såg att klockan va mer än förväntat så få använda mina racer skills för att skriva detta fort! ganska skön dag, våran lärare kom tillbax så de är inte längre kaoz. fast nu ha vi inga just chillin' lektioner heller, vilket suger. får reda på sv-nationellan i morgon I guess så gruvar mig för de samtidigt som jag längtar.lite kluven. och nu atm ska jag klistra på skavsårsplåster och sedan drar jag på mig träningskläderna och drar mig mot tannen!

jag kanske ser lugn ut, men i mitt huvud har jag redan dödat dig 3 gånger

nu ska ni få höra, kvällen ha bestått av knä-övningar, plugg för hkn och kolla igenom vilka stödord jag kan tänka mig att ha till spanskan åsen måla mina skadade naglar. allt detta skulle egentligen jag ha gjort förra veckan om jag fick bestämma själv.men sämre planerare än mig går inte att hitta.


måste väl säga grattis till saik som funnit någon match, själv har jag 0-koll men hela ansiktsboken var nerklottrat med just den infon från både sura och glada hockeyfans så jag tror ingen utomstånde ha missat segern ikväll.well, godnatt då!


dag 8. en bild på din familj



första bilden saknas pappa och andra bilden är moster Malin med. så bjuder på 2 bilder på min helt underbart tokiga familj♥

brukar svälja dina lögner mest för att få känna smaken





älskar att alla H2O droppar hittade mina glasögon och stannade där, sen älska jag min sopsäck också rätt så stilig, ångrar starkt att jag slängde han. anyway, ha suttit med detta inlägg i ett bra tag nu och lyckas aldrig skriva klart. hade bara tänkt att lägga ut bilderna, skriva nåt kort som "asum dag" eller "solen svek" eller att "jag tränar inte ikväll pga skavsår, dom gör oNt och är inte de minsta på förbättringsvägen" eller vad vet jag? de ända jag vet är att min mage kan dö och jag ska ta itu med massa skolarbeten nu så fuckoff dator. wähäh nu lät ja cool B-))))

girls fall in love with what they hear, boys fall in love with what they see. that's why girls wear make up and boys lie

tja!godmorgon!hola!bajs!
ska snart till ksolan, ska bara packa de sista och sen leta åt en perfekt stjärtlapp som åker med mig till backen idag där jag ska åka lite lapp med mina stjärt-kompisar! solen skiner så dagen måste bara bli bra.
bild sen igår↓yoyo
 
be thankful for the bad things in life beacuse they've opened your eyes


I love sleeping next to you every night and I love checking on you first thing in the morning. my phone, I love you

hej alla kramgoa pysslingar bakom datornerna. ser er nästan genom alla pixlar å järnskrot. I wish I could men så coola är inte mina svarta bågar. känner mig ganska fri ikväll men om jag placerar fötterna på jorden igen så är jag så otroligt fängslad. jag hade ju bestämt mig för att va duktig och plugga. så sitter och surar atm, men ska ta tjuren vid hornen eller rättare sagt boken i pärmarna, men först måste tummen ut ur röven.

kan ta lite kort om min otroligt ointressanta vanliga måndags-dag. vi såg klart filmen som jag va så kär i men sen förstörde slutet allt. trodd ja skull få se lite av hans nya förbättrade liv med sin flickvän men icket, de sluta med att han kör med sin nya fula bil på en ännu fulare väg. men sen vände min lycka och jag fick äntligen baka pizza på hkn.KÄRLEK. jag å Rahel kan våran sak!


ett fel närmare rätt


godmorgon! fanns inte tid med att ta en lite nyare bild bara för att förnya upp hela inlägget så jag bjuder på en inte så jätte gammal bild - tagen igår faktiskt.w0w fick världens sämsta uppvaknande, vakna av att nåt lät och utanför vare vitaste vitt av alla äckelsnöflingor, så nu ligger snön vit på taken igen och tomten har ont i baken eller hur nu denna dikt går till. I don't care om sanningen ska fram.

fan vad jag har gått lös, varit hopplös, vart en millimeter från förfall, sprungit som en halvdöd genom Malmö, känns som jag gått under överallt, kanske var det tur, att jag föll så djupt, för det var du som fick min fallskärm att vecklas ut


överlevde att gå hem i skinnjacka och att säga hejdå till Oskar för 1veckas framtid och om jag har otur ännu mer än så, sen när jag kom hem fick jag i mig flingor fyllda med nutella eller nåt med danonino yogurt så jag kommer ligga i sängen och fisa så kan bara säga att söndagskvällen var helt okej! nu ska jag sova. fast innan jag gör de måste jag bara säga att jag gillar mitt kaninliknande halsband. natti

livet är inte dagarna som passerat - utan de är dagarna som vi minns


tjenis. helger är till för att inte sitta vid datorn, but here I am. haha nej skämt å sido. skulle bara titta in och säga hej och att jag och Oskar ska käka oss lite tjockare ute idag, frasses eller nåt annat place som gör burgare står på besökslistan för idag. annars har dagen varit slö och underbar, sprungit runt i onepiece utan smink och oduschad hela dagen, men nu sitter jag påklädd, sminkad och nyduschad, fast de är lika trevligt. pz out


dag 7. en gammal och en ny bild på dig

bild sen början av 2010

bilden är tagen i veckan

hejskillnad-utseendemässigt.se/oj


shake seniora

godmorgon! varit vaken ett tag nu och taggat upp nu för första träningsmatchen (förutom den i sundsvall) mot storuman på hemmaplan. helt ärligt är jag nervös som ett löv när dom ser en giraffs blåa långa äckliga tunga närma sig någonstans på savannen. dålig jämnförelse iknow men tänker inte klart, pumpar musik och känner suget efter svett på hela kroppen efter en bra match. men ska byta om nu, så taggad är jag.

livet är svårt, ingen har överleft det

tja, hinner med ett 3sekunders inlägg, solen lyser och allt är bara azum. love my life<33333 haha nej.men någonting sånt! nu blir de skolan så återgår till fuck my life stilen tills 14.20 idag då jag kommer gå ut ur portarna!

ett morgon sms betyder inte "god morgon" det betyder "jag tänker på dej när jag vaknar."

tur att vi inte har blommor här uppe för dom skulle ruttna bort av min fis jag nyss la.he..he super träning. skönt att komma hem, ska göra en racer dusch så jag hinner se the river som börjar snart tänker inte predika i hop någon novell här inte. fredag i morgon.YÄS


älska mig mest när jag förtjänar det minst för då behöver jag det bäst


ska hugga av mig min nacke, den är ändå stel som en stock så blir nog inte så mycket skillnad om jag fäster huvet mitt mellan axlarna, bokstavligen. jag känns som ett vandrande fel. äre inte hälarna så äre nacken, och äre inte nacken är de ryggen elller magen, kära kropp..LÄGG AV.
anyway. lite info om today. vi gjorde kängurumatten direkt på morgonen, sen såg vi film och den är faktiskt bra. minns inte vad den heter, sen skidor på idrotten och I hate it. sen ha jag snacka lite spanska och vi slutade dagen med att fortsätta se på filmen.helt ok. ska börja med mitt kirurg ingrepp på mina skavsår nu så jag hinner med träning som börjar om 1h.hähä

fallskärm - timbuktu

säger godmorgon med denna låt. eargasm♥ i morgon äre helg. galeT skönt säger jag bara, och idag äre kängurumatte, galet jobbigt säger jag bara. cya dudes.


le mot dem som försöker krossa dig, för det krossar dem att se dig le

tjenis. de är alltså nu jag ska skriva om halva min dag ungefär, fortswätta där jag slutade förra inlägget, skriver om samma saker har jag märkt.roligt♥ och så dessa hjärtan i varje inlägg.HAHA. älskar att störa mig på människor och om jag skulle träffa mig själv någondag skulle jag va mitt eget stör-offer märker jag. men tillbax till ikväll, deltog de jag kunde på träningen, skavsåren tar d ö d på mig. sen efter de ha jag faktiskt tvättat och bakat, säger inte vad, ska bjuda på de till laget i morgon så orkar inte avslösa här och nu. men jag förtjänar en gulstjärna för min insats ikväll. heja mig! men ska leta åt min säng nu, hejdå p3ps.

A boy's sleepy voice is seriously the sexiest shit ever

tja xD xD :PP nationella kändes bajs. på riktigt, en riktig torr en. planeringen för labben gick bättre, aldrig varit så petnoga med detaljer än vad jag va idag. bara att skriva att jag skulle ha skyddsglasögon och förkläde tog en massa blyerts.

träning nu snart så ska slänga av mig kläderna, tejpa knät, ta på mig allt annat sen hoppas att mina skavsår är på bättre humör idag. annars strejkar jag och jag få duscha i kallvatten ikväll för att hämnas eller nåt. schizo</3
kom på att jag inte gjort dom där dagarna på veckor. tar igen de snart. jag lovar dig alexandra cool roberg. lovar!


du kan fortsätta som du gör, visst det gör du som du vill, men räkna inte med mig i fortsättningen

hola! sitter och väntar på Frida som står i duschen just nu. ikväll stannar hon hos mig♥ känns mer än skönt, hon är världens finaste vän och mer behöver jag inte säga helt enkelt, punkt. vad mer att säga? just, taggar ju upp för nationella i morgon, känns hemskt, kemi äre, skulle kunna ge min ena vante för att ha biologi istället helt ärligt. dö kemi, dö. eller du kan dra med dig nationellan när du ändå är på väg. tack på förhand mvh trött chey.

han förgyller hela hkboken, ögongodis, yääääääh.

when your ex says "you'll never find anyone like me" reply with "that's the point"


ser lite random ut utan glasyga. don't care. klockan är mycket så ska dra ihop mina bad kläder, bad med klassen. yey va roligt. brb ska gråta en skvätt, hade totalt glömt bort under lovet att vi plågar oss med klorvatten varje tisdag.

nytt i garderoben




linne/hm kavaj/hm klocka/gina halsband/gina trosor/bikbok örhängen/jc ring/jc


don't be easy to get, because then youll be easy to forget


måste göra ett erkännande. sitter och lyssnar på Sean Banan - Sean den förste Banan, för första gången!skäms lite. men glad att den nu är inlyssnad,inte alls lika bra jag trodde den var. annars fanns de nästan inget att säga. dagen va SEG, började blöda från mina två skavsår och jag hade röda fina fläckar på mina vita sockar hela dagen</3 sen ruttna jag bort på hkn. drog på lig läderjackan för första gången i år, sommar kom nu!


våra fingeravtryck försvinner inte från de liv vi berör




dessa bilder tog jag under helgen, inte mer eller mindre.sammanfattning: köpte världens minsta chipspåse inför resan dit, den hade kanske 17 chips i sig, se bild 1. sen ha vi lekt en massa och chillat en massa med varann, och på lördagen spela vi match, vi vann!yee. sen drog vi ut på stan och tillbax lika fort, playade lite och drog till ett annat hotell för att få tag i en lokal att ha möte i. efter de drog vi och spela laserdome och körde gokart sen åt vi fet buffé och gjorde våran egen mjukglass, min vart så fet att jag som egentligen är laktosintolerant som nästan alla är hade koma resten av kvällen. sen söndag drog vi till birsta och handlade upp alla våra eengar, eller jag i allafall. lägger upp vad som följde mig hem sen. skolan nu,pz

att kalla en annan människa ful, gör dig inte finare


ända sedan jag och oskar åkte in i skotern med madrass har jag haft dödligt ont i armen, eller, när någon vidrör. kollade mig i spegeln igår för typ första gången på hela veckan på riktigt och såg fetaste gula blåmärket på armen, o to the m to the g. nu syns de knappt på bilden, så den som kollar kommer tycka att jag är en riktig pussy. men den är fet i verkligheten.
från gnäll till nåt annat. snart packat klart fotbollsgrejer och ska lasta in resten nu. sen in i duschen och åker till statoil.

alla goda ting är 3




så därför bjuder ja på dessa 3 bilder från helgen. bild 1 va vi ba ute och andades frisk luft efter nåt skoterspår i uman, bild 2 så chillade jag och oggis framför en massa värdelösa tvspel. och sist men inte minst så myste jag med mig själv i bussen tidigare idag. hatade varenda kilomet jag åkte, storuman är faktiskt rätt så mysig.med rätt umgänge dvs. så tiden i uman rockade bingo fläsk.
nu drar jag ut tummen ur arslet och lyfter min parkerade röv och börjar fundera på vilka kläder som åker med till sundsvall. sen ska jag däcka i min säng helt ensam</3döda mig

life is not waiting for the storm to pass. it’s about learning how to dance in the rain


dagen har bestått av: stress, var förbi hos gulliga mormor och fick en slant, för slanten köpte jag godis, gick runt med riktiga dunderbara prickar, busade, fångade massa kärlek på en bild↑, lirade ps3 med snutten, packat och åt nyss god middag. nu ska jag fixa det sista, linda foten, leta åt shampoo och balsam sen drar jag och Oskar till storuman där jag är tills på torsdag och sen fredag drar de av till sundsvall med laget. fullt upp och lite data tid. så ha ett grymt lov♥ för de kommer jag ha.

dag 6. en bild på en tid du saknar


tukiet 2011


http://www.runwaydreamz.com/


ah mah gad så snyggt att jag avlider. ge mig,ge mig.


dag 5. 5 bekännelser om dig


1. är ibland en riktig attention whore
2. har svårt att bedömma smärta fysiskt, ont för mig är när tårarna nästan kommer
3. jag är knäpp, udda, konstig men har fortfarande jordens finaste vänner
4. utan musik kan jag inte koncentrara mig
5. jag är stark men fortfarande så otroligt bräcklig


I hate when someone says they hate someone, then they hangout with them

chillade och pillade runt på marknaden idag. ganska lite folk än vad de brukar va. köpte iallafall sockar, en bandeau och ett armband(som världensbästa pojkvän stod för) åt också thaimat, de måste förklara gaserna i magen. ska väl ut med fina vänner sedan och känna att våren är på g och inte på d.


even heroes have the right to dream


TjaO0 dude. just chillin med mig själv för Oskar sprang nyss ner. han klagar att jag satt länge vid datorn även fast de va han som meja bort mig därifrån och satt där som en uggla själv. fortfarande glad sen idag, reason: jag å Lovis(a) skrev klart den där fökkin låten. vi skrev om den minst 4 gånger sen flera veckor tillbax och skrev underverket på 3 dagar.hähä vi är bäst jao.pz

kyss mig


helt kär i hans små söta danssteg♥ och på tal om kyssar och kärlek, jag och världens finaste pojkvän har varit tillsammans officiellt i 9månader idag! hör och häpna. te amo♥


dag 4. en maträtt du tycker om



kan inte bestämma mig. gillar allt som är gott och sätter fart på mina smaklökar!älskar allt som har med mat att göra♥


when your ex says "you'll never find anyone like me" reply with "that's the point."


snyggt byggt! när jag vaknade i morse kände jag för att va riktigt mysig så då drog jag på mig pösmunkar till kläder. så nu sitter jag ba och chillar och önskar att någon kunde knäcka till min rygg medans jag smyg diggar till asum musik. ska forsätta ´med skolarbeten nu som jag kommer göra resten av kvällen, ingen träning för mig pga min feta fot. så just chillin' at home tonight

RSS 2.0