Born to die

åh. min dag va så åh. bästa dagen på länge, har haft en bästa kväll och en bästa dag nu. nu hoppas jag bara på en bästa vecka. har några planer på lur som jag hoppas blir till verklighet.
va chill i gamla byn idag, kirrade firrar som ja älskar och försökte ändra hudfärg. ikväll blir det tårta tack vare mamma som fyller år(GRATTIS IGEN) och nu efter 2timmar så ha jag äntligen skrivit klart inlägget. HIGH FIVE

Lost myself and I am nowhere to be found

blir äntligen husbondliden idag med pappa och de två yngsta från familjen. som jag längtat. solen min nya vänn är dessutom närvarande idag med som de senaste dagarna, han är en ganska skön typ faktiskt. men nu bär de av. hasta la vista.
klockren bild sen igår :'-)

When you're fifteen and somebody tells you they love you, you're gonna believe them

hehe är typ överaktiv här nu. men inte haft mycket att göra om dagarna så. 
men tänkte bara berätta att min kväll är hur räddad som helst! blir skoter med Danne. sup3r grymt.
men får äta middag helt själv nu vilket känns lite emo men I'll survive it, I swear, I'm strong enough to do it, to eat alone, come on Alex...

Baby they don't know about us

YO bröder. sitter ute i solen just nu och hostar. hur gött väder som helst och har tagit vara på det genom en liten prommenad med Emelie och att äta lunch i solen också. det är sånnahär dagar man undra varför man inte bor ute i skogen med en älg som sin enda vän och en gammal fin skoter som jag kanske lyckas kunna köra. men livet duger i allafall i stan med så. :-):-)

Because no one ever looks so good in a smile and it hurts, because I know you won't be mine tonight

sitter här, helt själv, med hela nedervåningen för mig själv, dessutom nedsläckt. scary. alla lämnade mig med en film som visade sig va den sorligaste jag sett på länge, förstår inte vad jag gjort som fick dem att inte sitta kvar och gråta med mig. 
 
men annars ha inte jag gjort nåt spännande. ätit och ätit lixom. målat ägg också. men ska sova nu så jag få göra nåt nytt. night

Bananapancakes

testade nåt nytt nu när jag skulle fylla på magen efter gymmet: bananpannkakor/plättar. gjorde inte mina så stora så.
faktiskt rätt så goda. efter att jag tog bilden så tog ja fram jordgubbssylt åxå. hehe. lättgjorda också. 

Before I die baby


Well tell him that I miss our little talks

läskigt fint väder ute. fattar inte hur vädret alltid tajmar med påsklov osv, modernatur scares me. men ska sätta mig ute ett tag innan jag går mot gymmet och kör lite. ikväll vet ja att påskbordet väntas och de gör mig lycklig :-)

Boys ask for pictures with no clothes. Men ask for pictures with no makeup

okej lite update om mitt spännande liv som Alexandra. kan ta över hela dagen. 
började bra, hade tid att platta håret och sminka mig osv tills jag insåg att jag hade fotbollsgym på morgon så allt var förgäves. jag blev emo. 
sen förlorade jag i kortspel så jag blev sur.
sen bestämde sig min lins att gömma sig i mitt öga medans jag var och workouta på gymmet, men hittade rymlingen i en undangömd vrå i ögat och fick den på plats igen.
blev ingen träning ikväll eftersom de var för lite folk som var tillgängliga att träna så nu ska jag nyduschad och näsvänlig hugga in på mitt påskägg jag fick av morfar och Ann och njuta av kvällen.
my life as Alex, the end.
glad påsk!

Nobody cares until you're pretty or dead

jag atm
va på gymmet med Hanna efter skolan så hungrig om få när ja kom hem, makrill på hårdbrö och juice räddar min mage när inte middagen är tillgänglig.
ikväl är de fotboll och sen godis kväll med familjen. helt ok kväll. fred ut

She's not me

måste bara visa upp mitt nya muskelpaket som ska hjälpa mig genom fotbollen och annan ueträning som de krävs extra värme för. de låg på sängen när ja kom hem så perfekt tajming. dock äre mer än otur att inte myxorna är helsvarta, måste ut i staden och leta ett par sen. lägg märke till magrutorna gott folk.

She’s addicted to the feelin' of lettin' go

hejhopp.
ha nyss gjort mig lite pluggfika som består av 2 ägg och den där saken gjord på ägg, mjölk och banan i hopvispad. skojar inte när jag säger att den mättar för stunden. mättar dock inte törsten ett dugg.
och vad har jag då gjort undertiden som jag inte uppdaterat? jag har åkt skidor på bästa sätt, offroad och hoppa va de som gällde. gick som de gick men klara mig utan skador. sen har morfar och Ann varit här så de bjöd på en flygande Jakob till middag igår, bland de smakrikaste jag ha smakat. de fick iallfall 10/10 av mig. och sen ha de varit träningar osv. hehe. händelserikt liv I know xDxD :P:P

It only hurts when you start pretending it doesn't

hola bandola. egentligen borde jag sova nu eftersom jag ska upp 6 i morgon, men tyvärr gjorde jag bort mig och gick in på face och fastnade där.
 
idag ha jag typ tränat kort och gott. va tänkt att göra bort ett armpass på gymmet men slutade med en mil på cykel och drog därifrån. sen uteträning, lika tungt som vanligt. 
och nudå? nu sitter jag och kollar olika styrkeövningar, sad but true. men träning är nog de bästa som hänt mig, motiverar mig att hålla uppe humöret och allt som har med det att göra. utan träningen hade jag nog inte orkat vardagen. så tack träning att jag fått söka tröst i dig. i love you.
avslutar med en het bild.

I can't believe I let you walk away when I should have kissed you

 hola. kvällen spenderades här med Hanna, Manfred och Vicktor. först gladiatorerna med familjen och sen gick vi ut till stugan med massa gotta, blandat med nyttigt och mindre nyttigt. hehe
trött som fan nu och ska jobba i morgon + städa stugan och dammsuga nedervåningen. morfar och Ann landar i lycksele på söndag så dom ska bo hos oss några nätter = att huset måste va så rent de bara kan bli, städa<3<3<3. PZ

We'll be okay

tyngsta nyheten jag fått ta del av i mina unga år small ner idag. nån släppte ner bombem som hängt i luften allt för länge. så idag är det ingen bra dag alls. men ändå så skiner solen och folk ler, livet väntar inte på oss.
tänker fly hemifrån ett tag ikväll efter middagen. komma iväg och göra nåt, antingen gråta eller skratta, sprolla roll lixom.

Life isn't about to waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain

I got life, I got love
I got faith and that's enough
We feel sorrow, we feel pain
But there's sunshine after rain
So I'm alright ,you'll be fine, take it one day at time
So I'm alright, said you'll be fine, take it one day at time
vad som än händer står jag kvar. vad som än sker finns jag där. hur de än blir kommer du aldrig bli oälskad. faller du tar vi i mot dig. tänker du stiga så stiger vi med dig. om kärlek vore möjligheter skulle jag ge dig magi så du kunde gör det omöjliga, har gett dig så mycke av allt och har fortfarande mycke att ge. livet är ingen dans på rosor utan mer som en dans på legobitar, men tillsammans kan vi bygga nåt stort av dem istället för att trampa på dem. du är bara 14 år så livet är inte slut i morgon även fast hjärtat kan göra så ont att du tror att den ska punkteras på plats.tillslut är vi där, även fast resan dit kan och kommer bli de tuffaste du varit med om så kommer du tacka dig själv för att du inte gav upp. antingen kämpar vi oss dit hand i hand eller så släpar jag dig dit, vill se dig lycklig igen, se dina ögon lysa precis som dina kan göra och dina näsborrar fladdra när du ljuger om nåt fjantigt som du skäms över som vi skrattar åt. allt är för seriöst nu, det seriösa tar över, men allt detta går inte att skämta sig igenom, det är en kamp mellan mycket: ångest, frihet, tvång, tvångstankar, frid och tillit. saker jag inte kan rå nånting om, saker jag inte kan beskydda dig ifrån. du är min lilla syster, de är ju tänkt att det är jag som ska stå ett stenkast ifrån dig så jag snabbt kan puckla på den som försöker göra dig illa eller såra dig, men hur blir det när det är dig själv som gör dig illa? jag kan inget göra, jag få stå och se på, allt spelas upp som en film, filmen är i 3D eftersom allt blir så nära men fortfarande så långt bort, skyddat innuti tvn ligger Mr.Urban och skrattar åt mig. men dagen kommer då jag ska stoppa in han i torktumlaren med en sten och köra på max, exakt som han gjort med dig, med mig och med våran familj. tyvärr är denna Urban inte fysiskt existerande så han kommer aldrig få lida som vi har fått göra, men han ska väck. men jag vet att du är stark, tyvärr är du stark åt fel håll, det gäller bara att hitta rätt väg. when nothing goes right, go left typ. jag älskar dig, mamma och pappa gör det med, lika så Josefina, Casper och Kajsa, alla i din omgivning gör det, sluta va så komplicerad, livet är inte så komplicerat, de blir vad man gör de till. tillsammans nu och föralltid och långt efter det med. [LOVE]

I know they say the first love is the sweetest, but the first cut is the deepest

en dag närmare helg.
slutade skolan och gick till gymmet med Hanna där vi pumpade axlar och mage, blir nog gym i morgon också så love it. 
sen efter middagen å allt annat så var de uteträning #2, kallt men skönt. så välkommen sommaren. och när jag sedan (äntligen i värmen) kom hem så gjorde jag fika så min kroppstemp skulle stiga lite, hur vet ja inte med mat men de funkar säkert.

I want you to rock me

såhär glad är jag över att få lägga mig i sängen. känner mig som Bruno Mars där han sjunger om hur länge han har varit locked out of heaven. dagarna är alltid för långa och nätterna för korta </3
nu ikväll drog jag och Lina på gymmet, legday. sen en liten filmkväll med Anna, Lina och Bea @beas crib. och nu ha ja tvångstläst i engelska bok så fritt fram att somna.
ingen kan ersätta mina talangjäntor♥
 

Midnight doesn't last forever

haft utvecklingssamtal. de va roligt

Put your favorite dress on girl, cause I’m gonna rock your world

sådär ser jag ut just nu. ikväll äre första uteträningen för denna säsong så ser faktiskt fram i mot den nu ju mer den närmade sig. annars så va de jagsom gjorde mat idag så blev körv, makaroner och ägg så har laddat upp ganska bra. 

Funny you're the broken one but I'm the only one who needed saving


Because of you

H to dah EJ. sitter hemma i min nybäddade säng nu efter en riktig trevlig helg. kan dra den kort.

fredag

efter vi hållit Ida sällskap så drog jag och Lina på gymmet. senare på kvällen gick vi med gosaker till Bea och såg gladiatorerna och tjocka oss med massa. faktiskt jätte mysig kväll. 
 
lördag
lördagen började som planerat med sponsorjobb på coop och sen amerikanska pannkakor hos Bea med hon och Lina. sen blev de att vi bar oss av till fots mot Vågnäs där Sanna bor och gjorde middag och stannade där över natten.
och idag vakna vi upp, gjorde lite frukost och sen sluta den med en liten jakt på vägen förbi betsele med bil på hemvägen. vi hittade tillslut och jag kom hem. så nu har jag bäddat sängen och ska väl typ köra nån lite styrke träning här hemma så jag kan gå och lägga mig nyduschad. he en trevlig ångest söndag

I'm a survivor

okej. hej osv. klockan är mycket och jag är trött.
dagen kan ja berätts litt snabbt om, vakna, träna, skola, åt, skola, träna, träna, åt, duscha och nu sova. ganska spännande. ↓ och detta låg på min säng när jag steg in i rummet. tack mamsi♥

En sak var säker vi två vi brann

borde egentligen inte vara vaken just nu. däckade i soffan när jag kom hem efter skolan idag och förtjänar lite vila efter 3 träningstillfällen under dagen. en riktig pangstart efter en veckas siesta.
men ska passa på att kolla igenom till provet i morgon nu när jag ändå sitter här. lite latinska organ osv. spännande xDxD
 

Got me begging for more

dum som jag va så gick jag med grupptrycket och drog hem detta idiotiska spel. logiskt tänkande och dessutom på engelska är inte min grej. hehe. men ja ha lovat mig själv att kämpa mig igenom det. 
 
annars gick träningen bra.  hemfärden gick bra (snålskjuts)  att äta gick bra , att duscha gick bra.  så sammanfattat så gick kvällen bra  och i morgon väntar morgonfysen så ska slänga mig i säng på dirren. godnight   
 

Strike a pose

träning om 30min, ä n t l i g e n. lite less efter att alla träningar ställdes in förre veckan. men tonight is dah night

She used to be the girl that you wanted

hej
ägnade min tid åt att ta fram barnet i mig på spela.se, bästa tidsfördrivet.
fick en massa fikat på kalaset och sen pizza när vi kom hem, kommer ligga i hårdträning nästa vecka efter allt jag stoppat i mig under lovet.
nu tänkte jag göra nåt som jag behöver och kommer se lite ut såhär då
natti
 

Nothing that you do will be good for you

känner mig så emo eftersom jag avverkade mitt sista par linser igår. så får klara mig utan :'-( meningen fick nyss en helt ny mening med en känslomässig smiley, riktigt hjärtskärande.
nu drar vi till ruskträsk och sjunger hurra x4 för kusiner. haensåbrasistalovdagfördeskajagha,skolaimorgonjaghatar

För långsamt, för snabbt, men aldrig i takt

efter 1 utelåsning, 1 kilo godis, 2 påsar cheeseballs, 4 liter cola och 5 kompisar så sitter jag åter i mitt rum. tänkte sova och inte vakna förän påsklovet. lite ångest att lovet i stort sett är slut, finito lixom, no återvändo. </3
en instagram bild på de. natti

Så säg som det är för den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna

hej osv. sitter på rummet i min ensamhet på tom mage och känner att en powernap skulle varit underbart.
ikväll blir de att umgås med gullet Linnea som är här över helgen + några andra såklart. tro de blir filmtajm i vår frigga 2night så de blir najs för mig som slipper gå långt lixåm :):)):)):)):)):)

Och förresten jag känner mig stark att jag inte känner nåt alls

yo. räknas man som nyttig när man bara lägger upp bild på de nyttiga man ätit och inte det mindre nyttiga? man känner sig nyttigare iallfall. så hehe. nyttiga jag, fezt.
var väl som mest de ja ville säga. eller egentligen har jag mycket som behöver sägas men I'll keep that, inte till för  er dödliga.

Cuz I know you to well to say you're perfect

lite fint väder idag eller? vi hängde som vanligt när vi far till husbondliden vid kvarn. grillplatsen heter kvarn eftersom de stod en där förut, nu finns bara platsen och mjöl-malar-stenarna kvar. inga fiskar ville smaka på min krok så blev ganska frustrerad där ja satt och frös. men jag ska verkligen inte klaga. 
ikväll hörde jag att de ryktades att jag ska på gymmet med Vicktor. jag tycker om det ryktet :):):):)

Jag ska krossa ditt hjärta, ta ifrån dig din sol

woop woop säger jag bara. idag får jag äntligen njuta av de fina vädret utomhus med skoter och fiske. livet äger

Too young and too dumb to realize

nu när jag är nyduschad, har rakade ben och luktar gott så kändes de helt okej lixom att krypa ner framför en film, just idag blev det North Country och ba känna lugnet med att de är lov och natt osv. 
hoppas på en fin dag i morgon så de kan bli lite kvalitetstid med en del av familjen. devanogalltsåpussochkram.hehe

Känslan när man glider in på bloggen

tja. tänkte bara glida in och säga hej lixom. 
eftersom ja ha torka så saknar ja fantasi = ingen updt. så hejsvejs

Jag kan inte förlora dig, för du har aldrig varit min

just denna dag så trollar vädret med mig. trodde det skulle va underbar sol hela dagen men vaknade upp till snöstorm så ingen skoter i husbondliden inte. 
tog en tur på löpbandet istället och nu sitter jag helt själv i detta hus och tuggar på godaste apelsiner. kommer göra de 2timmar till så jag passade på att koka ett ägg så busig som jag är även fast jag åt ett till frukost. de är nog de mest spännande som kommer hända idag. 

Och jag vågade aldrig hålla din hand, vi är inte såna som i slutet får varann

ahtja. livet i gäddträsk va allt underbart. idag var vi ute och pimpla, utforskade skoterleder i gäddan och åkte madrass, totalt va vi ute 4timmar utan paus. mina lungor har nog aldrig fått smaka på så mycket vinterluft under en och samma dag.
och inte nog med det. så när jag idag kom hem så har jag spenderat nästan all tid ute. jag och Frida gick på världens längsta promenad. vi var ute i ungefära 3timmar och traskade, konstant. så nu kan vi hela norräng, dock inte vägarna, vi glömde komma vilka vi gick på.
så jag kommer sova så underbart skönt ikväll. tänkte slå på en film men tror jag slår till med stort och sover nu direkt istället. 
 

I wish I never looked, I wish I never touched

tjena! dagen är ung och snart beger jag mig till gäddan, känner mig sjuk så blir skönt att komma ut dit och ta time-out. ha redan hunnit varit på stan och handlat underkläder så grattis Alex. men nu ska jag ta min pappas jacka som nästan är lika många fyllda år som jag ock bege mig mot skogen. 
står och poserar med maggot och underklädespåse i handen som en chef

Du springer runt på stan i kväll, för du vill inte sova själv

YO. här ovan är min helg i bilder, iallafall de ja lyckades ta och de är faktiskt rekord, mycket sällan ja lyckas fånga nåt alls kul på bild. men de som var de stora stjärnorna för helgen är Bea och Matilda, spenderade varenda vakna och sovande minut med dem, kan inte ha varit bättre. 
finns nog inget ord jag kan sätta för den här helgen. skulle både vilja räcka fingret men samtidigt dra tummen upp för allt så tror ja skiter i vilket och stanna som nöjd. 
 
ikväll ska jag duscha, drunkna i hudkräm och stanna uppe länge för att se film, vill inte skratta och inte heller sitta på helspänn så drama som inte innehåller något avdera blir bättre än b r a . pz ut nissar.

Kill them with kindness

hej jag har varit ganska bajs dålig på att skriva så tänkte snabbt dra va vad jag ha gjort de senaste dagarna.
åkte skridskor i tisdags, taggat hela veckan på marknaden, och tagit adjö av våran lärare som flyttar härifrån.och sen så klart ha veckan bestått av skolgång och träningar, ska iväg nu med Bea och gymma eftersom vi har sovmorgon idag så bäst att göra nåt bra av tiden. sen ikväll blir det middag hos Nina med finaste vänner som kommer göra min helg komplett. 

RSS 2.0