You can't expect me to be fine


gör en tatuering av den där bilden till vänster och de skulle bli äckligt snyggt. om jag inte ångrat mig så blir det nog min 18års tatuering.vill NU.

men findag idag, tro jag, minns knappt. vi lekte i slutet på dagen vilket va trevligt, få ihop klassen lite nu när de annars är så mycket kaoz. brännboll på idrotten och vi klassade ut de andra laget. skönt med bara en liten vecka kvar nu, sen sommar, börjar jobba veckan efter så jag ha pengar direkt nästan, I hope. planerar nästan att åka söderut med kompisar förhoppningsvis. pratar i allafall med en härlig grabb nerifrån och jag blev taggad på att resa lite. måste också ta reda på hur min vän Emma klemma har därnere! saknar henne.

skolavslutningen 2010. ba lite vit i håret.

Inspo


jag önskar att min sommar kunde se ut sådär. längtar efter ett äventyr för att rensa tankarna på moln


It's a war inside me - head and heart


inte klar med krattningen så LIFs match jag hade planera att se imorgon kan jag ju fet glömma, blir krattning istället. me gusta. ser fram i mot att bli allergiskt då med. men när jag kom hem slängde jag mig på kylskåpet och fann där mat som jag snabbt värmde på. sedan blev de go fika med de jag hittade. belöning. lite fet?


Before you walk away don't say goodbye



vi lekte coola doktorer på no:n idag och kikade in i en gris lever. hittade inte så mycket intressant dock men nu vet jag hur en sån luktar i allafall=fina fisken<3<3<3 ska göra de sista vid datorn och sen på med fotbollskläderna och dra till träning.

You say it's too late to make it, but is it too late to try?

hejhopp! kort sagt så drog ja till match igår ju, vi drog hem en skön vinst med 4-0 och jag fick göra en underbart skön payback mot en ume-bo vilket gjorde min kväll. annars idag då? snart skola, sen träning och efter det ska jag kratta. verkar lika roligt som de låter.


Gammel - grattis i efterskott våran riktiga ängel. vi saknar dig och jag hoppas du har det bra uppe bland molnen och fick en massa tårta igår på din dag. någon dag ses vi och du kommer stå och 'välkomna oss in i det gröna', men tills dess får du fortsätta vaka över oss♥

I'm going to smile like nothing is wrong, talk like everything is perfect, act like it's all a dream, and pretend like it's not hurting me



One more stupid love song I'll be sick


denna dag rockade fett. iallfall efter skolan. även fast jag hade lagt nycklarna på bordet förde denna dag med sig en massa lycka. först ringde förhoppningsvist mitt sommarjobb och fråga om jag kunde jobba 2 veckor så blir 2 sommar jobb till sommaren och jag känner att pengarna rullar in.wöw. sen efter det ringde pappa och sa att han fixat en moppe åt mig.TACK IGEN. och sen drog jag till Lina där vi grät som bebisar till den förbannade filmen. blev nog lite mer kännsla när man såg den på hennes knös 60-tummare. fortfarande avundsjuk som ett as.


Payphone - Maroon 5 ft. Wiz Khalifa


All those fairytales are full of shit

säg bara grattis till den som orkar läsa allt




blandade mobilbilder och kamera bilder. eller okej. de två stora bilderna är kamera, resten är mobil. men iallafall. fredag så for vi vid 10 med buss. vi stannade i boliden för ett besök på museet där, gruv museum typ. sen shopping i skeå där jag fyndade en bikinitopp som jag älskar<33<33 sen plaska vi runt på pite havsbad och fick godaste hamburgare man fick plocka ihop själv. sen umgicks vi med klassen, spela kubb och ba chilla på en fet lekpark.
sov ingenting fredag - lördag för vi skulle upp så tidigt. men sen på lördag åkte vi till boda borg och gick lös. de gick inte bra för mitt lag alls så blev lite emo. blev typ sjuk på lördagen också så de va en sug dag, sen sovde jag nästan all tid som vi spenderade i bussen och jag hade en gullig simon som strök mig i håret. finns inget bättre än när man blir pillad i håret.just sayin'

nu ska jag till lagets omklädningsrum och hämta fotbollskläder tills i morgon då vi drar på match. sen ska jag hem till Lina och bjuda henne på nåt gott.mähähä

http://jockibois.se/

nu är jag klar med so:n vilket gjorde mig lycklig.KALAS. nu blir de fika på de som syskonen bakat ihop. blev ingen Lina ikväll pga lite tid. skulle bli mys med familjen hade alltså min familj planerat så deras röst va tyngre än min. men bilderna sen resan dyker nog upp imorgon.

jockiboi gör min dag. så jag hoppades på att han gör eran nu också. natten på er gosigosingar. btw läser du inte hans blogg kommer du inte fatta heller.


Jag tror du söker efter mer än du ser men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar


vadå stekarväder? sitter nu inne och ska fixa so:n. sen rulla ja till Lina ha jag bestämt.hugs´n kisses


It's too cold outside, for angels to fly


TJA. solen  skiner så ska ut och steka i min nya topp kan vafrån gina, minns inte riktigt. jag ha dragit på mig en förkylning eller nåt uner all allergi så vore de inte för vädret skulle jag grvät ner mig i rabatten.bilder från resan kom sen.

Säg inte för mycket till den du litar på, för den du litar på, litar också på någon annan

kan inte cykla idag så måste fatta mig kort om jag ska hinna gå till skolan. vi börjar rulla med bussen ungefär halv 10 så jag missar inte bussen om jag skulle bli lite sen iallafall. inget partyväder idag, varmt dock men inte mycket sol, så min tanke om att inviga sommaren med shorts idag sket sig. ska hämta mer medicin och sen ska jag börja traska. ha en fin helg♥DE SKA JAG HA


The worst things in life come free to us

nygammal klippt tjej hemma från plast plockar träffen. fick gott fika på slutet som kändes väl belönat. annars har dagen varit jobbig, pollen tog död på mig men jag återuppstod ett x-antal gånger. nu är det någon som lagt en atombomb i huvet på mig så jag ska sura över att jag inte kan ta vara på de fina vädret i kväll och gå och packa tills i morgon, drar till piteå/skeå med klassen som en liten klassresa.


de 2 senaste instagram bilderna. alexandraroberg @ instagram. följ mig snyggingar.


Folk säger ''ta inte en pojkvän eller flickvän före dina vänner'' Äkta vänner säger ''gå du, vi finns alltid här''

 är allergisk som satan idag. ögonen känns som dom sitter 5cm utanför huvet och kliar värre än världens eksem, tänkte skriva analklåda men aldrig haft det så.höhö. ska knarka en till tablett känner jag sen kan jag gå ut till det fina vädret = min död. sen blir det frisören efter skolan och jag är lite kluven om de. men nu ska jag leta åt papper jag ska byta färg på och samtidigt tömma bihålorna..

Följ ditt hjärta men ta med huvudet på vägen

HEJ ALLA NI SOM ÄR LIKA GLADA SOM JAG ÄR PÅ BILDEN

kom nyss hem från en chill kväll ute. drog ut med lina och sen bort till ansia där de fanns fullt med trevligt folk. efter det for vi på hottan och käkade lite frukt, ingen tålde nåt så sen satt vi och kliade hals samt näsa. sitter och pillar upp godisar från fickan atm som kommer därifrån. hihihi. sen gled jag runt lite på Aisahs longboard. men nu ska jag till min säg och mysa loss som jag har bestämt. GODNATT.wä


Mina händer är tomma men hjärtat är fullt av något du inte ser, så jag har nånting som är mera värt ändå



sådär galen är jag i dag. på en skala från 1-10 är jag kanske 8½ :P:P:P jag driver. hej alla glada förresten. ska bara dra på mig strumpor sen är jag fit for fight när Aggan kommer som är om ett litet tag I guess. ska äta min macka i epen för nu har jag fått upp aptiten känner jag. och efter skolan drar jag på direkten till träning.

Where's da fakkins summer feelings?


You're beautiful, it's society that's fucked


hemma nu! jag svär det var den roligaste vardagskväller på länge ikväll. väldigt trött nu bara men ska ta itu med idrottssaken eftersom jag kom på att den ska göras NU. ska logga in på skolans sak och klappa mig själv på axeln för att jag kom på det.xoxo

Hör upp, du måste flytta på dig

tjolahopp! känns fett med skönt att jag och killen med skillen även känd som Gabriel gjorde klar orienteringen idag. eller jag är då klar. ska hjälp med en kontroll sen. har ätit nu och trätt mobilväska över nacken så jag vet vars jag har den ikväll när jag ska shake a litt loss med lite mindre barn på discot vi håller i. ska ta mina chokladbollar i väskan och trampa iväg typ nu för att fixa de som ska göras!disco pingla på G :PP xDxD

Sometimes you have to give up on people. Not because you don't care, it's because they don't care


GODMORGON VÄRLDEN, VILKEN UNDERBAR DAG. fast lite tard där. men sommaren är på väg känner jag och jag är påväg till skolan. snart äre sommarlov och då har jag planerat att springa runt utan glasögonen vilkt jag längtar till. men hoppas dagen blir lika chill som igår med film och matte muntligt. efter skolan drar jag och håller i ett disco för sär-skole elever, satt uppe länge och bakade till de igår.FY.död som en pumpa idag.

                                                                                       jeansväst monki / byxor rut m.fl

Don't play games with a girl who can play better

kom hem för en timma sen ungefär. sen dess ha jag leta reda på mina matchkläder och hett in några plagg för en liten tvätt +  att jag plocka ur maskinen och torktumlaren och slog sen på den igen. sen just innan de gjorde jag provmiddag och som pricken på i:et blev de över tårta från andra gruppen så jag ha smällt i mig ganska mycket av de. jag älskar allt man kan äta, that's it.


A piece of you forever remains left behind in the heart of the one you loved


bild sen helgen. nästan lika fint väder idag som de va då. ska skriva klart 2 inlämningssaker tills idag idag och sen laga provmiddagen. är nervös ända ut till skuggan. ska cykla iväg på min cykel nu som pappa lagat♥

The pain in your stomach, the pain in your heart, it goes away

tjenatjena hallåjhallåj. inte för att ja ha längta hem men så förbannat skönt att komma in genom sin egen dörr må jag säga. men kortfattat så ha min långa helg varit ganska fin. fast dom flesta timmarna har gått åt med att kika på när oggelito lira sin nya älskling = diablo 3. så ja va ganska så less. men sen ha jag njutit av de fina vädret som va när jag kom dit(ons), laga ägg och bacon, varit ute och joggat, kollat på deras bal, hängt med folk, sovit lite och mycket, fått lära mig ett nytt ord "gokke" och förstår fortfarande inte vad de egentligen betyder även fast jag vet, och sen så klart spendera mycket och lite tid åt att va med oskar, han jag for dit för att va med som nörda sitt spel istället. kärlek i mängder. sen idag kom min familj dit för att gratta oskar som fyller år. så jag åkte med dom hem. kort blev långt såg ja. grattis till den som orkar läsa genom allt. nu ska jag göra massa och sen sova. eller om jag gör inget och går och lägger mig istället låter faktiskt lockande men inte smart.

Ibland måste man hålla käften, svälja sin stolthet och acceptera att man hade fel. Det betyder inte att man ger upp, det kallas att växa upp


drar till kommunhuset nu. by feets för Agnes svarar inte. ska släpa min nuvarande hockeytruck in till stan. sen skola, sen bil, sen storuman då Oskar♥ ha en fin helg. blir väldigt lite uppdatering från mig.

Just because I want someone when I'm alone, doesn't mean I'm helpless and that I can't stand on my own


står och sär-posar med oskars present i högsta hugg. skönt att jag köpt den nu. drar nämnligen dit i morgon.woopwoop. blir antingen buss eller bil.KALAS.
annars vadå? drar till kommunhuset direkt på morgon för att snacka med en gubbe om ungdomsfrågor eller nåt. sen vanlig dag. om jag inte tvingas till att göra matte muntligt. men sen äre lång helg♥ me gusta


Man måste dö några gånger innan man kan leva igen


detta är min humor. och de är den bästa humorn som finns i hela världen. är ganska trött nu också så. men ska byta om nu och sen fara på träning. måste låna mammas cykel för jag ser att klockan va lite mycket. höhöh. nu får sommaren komma på tal om cornflakes, äckligt less på denna vår som är kallare än höst.

It sucks when you're ignored by the one person who's attention means the world to you


plåtade lite i jackan eftersom den ändå var här uppe. nu ska jag börja gå till skolan så jag kommer i tid. min cykel komer lida efter dehär. nationella i matte del c så är ganska nervör ändå. puss på rumpan och lilltån


Jag har förlorat en tävling, men vunnit ett val, har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av


dö, nu kan jag stilla dö. mitt cykeldäck är platt. hur ska jag nu kunna ta mig fram i lycksele stad? kommer få använda de mänskliga motorerna och trava till skolan i morgon. och till träningen. åfy. de gjorde inte min kväll ett dugg bättre. sitter här sur och lycklig på en och samma gång, lite kluven.

vänskap som fick ett slut, började egentligen aldrig


ha bytt om nu och ska ut i solen och kratta löv med laget. pengarna rullar in och snart rullar jag nerför gatan.mys.


Pratar du bakom min rygg betyder det att jag är längre fram än du


se döden i mina ögon. kommer somna ett flertag gånger i dag, vare sig jag vill eller inte.


‘Til I’m dead, man, I won’t stop


tjenis. va i ume idag och spelade match. vi åkte hem med en seger i nacken med 1-0. jag är äckligt trött så de bilder jag bjuder på är sen igår. men ska faktiskt sätta mig på mammas cykel och cykla ut med plastpåsar och hämta pengar. så ha en trevlig kväll. jag tänker spendera min på en cykel och sedan sängen♥

Att klaga är som att sitta i en gungstol, du har något att göra men du kommer ingenstans

kom nyss hem, har varit och grilla med finaste och sedan rullat runt på fyra hjul med grymmaste dj:n. som alla andra kvällar var denna också ganska galen och innehöll massa magträning i form av utstötande ljud även kallad skratt på svenska.


helt mupp. men vi gjorde våran egna plank-kompis.puss på honom. älskar också att de är ljust ute. komsi sommar.

Känslan när man glider in på klubben, tiotusen i fickan, ni vet vem jag är så jag bjuder på drickan




bjuder på dennadära sista bilden. blev ikket så många bilder, de blåste så förskräckligt så händerna blev till oätliga isglassar, men Josefinas lag spöa bajset ur dom andra så gladast är nog räven=jag=vi. min kväll ska spenderas med vänner och en eld, sen kanske jag ska hem till en vän för att prata och chilla, lite suddigt hur de blir. men ska gå ner till dom andra innan Agnes kommer och hämtar upp mig.yo

My heart was freaking out when i held ya


letade rätt på denna gröna jacka jag köpte innan jag börja 6an. var en typisk pojkflicka då och ville ha en snygg stor ny jacka nu när jag ändå skulle börja på en ny skola. de slutade med att jag inte använde den alls. men nu blir det ändrat på de. kl.5 drar vi till tannen för att hejja fram Josefinas lag till vinst, deras första 11-manna match och då kommer jackan sitta som ett extra skinn på mig. la la la love it.

Lol-sotrue.tumblr.com



har bytt header. ser ni den gamla så tryck F5. so..end of story. galen och rolig kväll igår. massa skratt. tog tyvärr inga bilder vilket jag är ganska dålig på. shame on me. har duscha nu, ska hjälpa till med nåt hemma. och solen är glad idag. sen ska jag göra en massa knäböj, mitt fakkin knä va inte min vän igår.

Destiny is for losers. it's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen


sitter och väntar på badrummet nu. fick gott fika efter träningen, ett gott skratt före, under och efter träningen också, så kommer sova som en gud ikväll. underbara fredag i morgon, redan. livet är underbart. hihlhohoh nja.
ska knäcka till min rygg. och hoppa in i duschn.natti pyss


Mange Makers - Drick Den


deras nya låt. lite kluven om vad jag ska tycka om den helt ärligt.fortfarande världens skönaste beat


before you break someone's heart, make sure you are not in it


hej. är tillbax från både gäddträsk, skolan ocg idrotten. sytt klart min tröja nu(ÄNTLIGEN) och nu atm sitter jag och önskar att jag va rik så jag kunde klicka hem lite kläder som skulle hänga mycket finare i min garderob än i butiken, garanterat.

da fakkin egengjorda tröjan. rosa tröja och rött hår går fint i hop<333<3<3333


Jag mår bättre när du är någon annanstans


bild sen häromdagen. men ska fatta mig kort. jag ska duscha nu. äta och packa på 45 min för sen kommer finaste Frida med sin finaste mamma och jag åker med dom till gäddan och stannar där över natten. så min kväll kommer bli azum. tjingeling

I wear the smile you gave me


drog chillen på skoltoan idag medan ja vänta på resten av klassen som inte hade en racer bike, utan fick åka med en lite mer segare buss.
så bra. lite bakgrundsinfo om bilden nu såhär på kvällskvisten. eller gren, varför inte träd lixom? men träningen gick fint, och nu ha jag lite planer inför veckan och lite för helgen så jag är ganska nöjd. nu får helgen gärna komma.

för jag vill känna på din kropp,kropp hela natten, men mina vänner säger stopp,stopp håll i hatten


hej sötnosar och hej fina väder. glad att solen lös på mig när jag fick racer cykla till mb idag eftersom mina vänner hatar mig eller nåt eftersom dom åker iväg med bussen utan att märka att jag är borta.</3 annars vadå? gjorde engelska muntligt. KUL.ne. sen inget mer. käkade upp godiset sen igår när ja kom hem. fortfarande jätte trött. ska på träningen om några minuter för att träffa några brudar som är lika trött som mig.hejdå. pussbre


I'm a boomerang, doesn't matter how you throw me, I'm always back in the game



hur trevlig kväll igår som helst! massa skratt, såg en massa mål, massa skratt. tyresö vann om någon undra och nu ska jag på skolan. äckligt trött. ta mitt liv

Jag ska aldrig mer säga sanningen till någon som saknar förmåga att förstå

DRAR TILL UME NU. CIAO


They don't walk the walk I walk, I won't stop, 'til I drop, Until then, I reach the top


HEj har ingen tid alls till dator men jag lyckas ändå att göra mig tid. iallfall så är det ful-måndag och solen skiner faktiskt ganska fint. jag hoppas på fint väder ända till i natt för några minuter efter skolan ska jag dra tilll ume med några från laget + några till och se tyresö - umeå spela. marta(<33<3<3<333) ska också spela.

If you only knew it would be a dream come true


tappa inte bort dig själv i dina försök att hålla kvar någon som inte bryr sig om att förlora dig


Kärlek är kemikalier som äter upp dig inombords och fuckar med din hjärna


helt galet väder. på uppvärmningen sken solen. tog av mig underställsbyxorna och mös. direkt när domarn vissla igång matchen börja de hagla. vi gick därifrån med en förlust i allfall och en lagkompis på akuten. stort krya till henne. och en till med skadat bryn.
anyway så var vi nyss hos Gabriella och hyllade henne för sina 19 år.pinsamt om jag skriver fel nu men är grussäker.inte riktigt sten.

Det kanske är meningen att man gråter sig till sömns för att sedan kunna le


tjena vi i sverige har bra väder i helgen. bilden här uppe togs när vi frös ihjäl bara för att heja på emelies match igår. och då ska man bara se snön på marken. idag har jag match och som tur är snöar de inte. men ska inte ropa hej än. seriepremiär idag. taggatagga

A real man doesn't love a million girls he loves one girl in a million ways



hej. klänningarna har kommit. nu ska vi ut. hejdå


But you'd have to walk a thousand miles in my shoes, just to see What it's like, to be me

nu är jag sur. redo att gå ut i strejk mot detta väder. snöar nu inte lika galet som när jag nyss vakna men fortfarande så faller domdär äckliga ätbara frigolitbitarna från himlen. känns som att hela fredagen är förstörd. gud hatar mig. tänker verkligen inte ta någon ny bild där detta gråa väders ljusstrålar riskerar att va med på bild. så en från igår får försöka muntra upp er.

sen planerna för idag är väl skola och ta reda på om oskar kommer med bussen eller ej. och så måste jag ut och sälja lotter!

alexandraroberg@instagram

följ mig på instagram snyggingar!


någon borde ge dig en high-five, i ansiktet, med en stol

faktiskt skulle de sitta ganska fint med en slagpåse. en fet en. den är redan död så den går inte att döda. haha ska inte låta mina mörka tankar visa sig allt för mycket. men är ganska sugen på att slå nåt. angry@alexandra.
på tal om annat så var maten god. och i morgon är det helg. underbara ledighet.



Ett förhållande är för två förälskade personer, men då har vi dom idioterna som inte kan räkna



TJA lixom. kände mig ganska snäll idag så jag bjuder på 2 bilder jag knäppte just när jag kom hem. sen märkte jag att världens bästa mamma redan bakat tills ikväll.YES. sen bseöket på ungdomsmottagningen gick super. vet allt om de jag redan visste nu. men de bästa är fortfarande gratis kondomer. always have, always will.

it's funny how good I am at givin advice to others, but when it comes to helping myself I don't know what to do


börjar kl9 idag borta på ungdomsmottagningen vilket kommer bli skönt! ya ma'm soft. solen skiner också. hoppas den stannar hos mig hela dagen♥ vet inte om jag hinner göra inlägg sen men kan passa på att berätta att efter skolan ska jag snabbt hem och baka till träningen. sen ska jag på träningen, öåter enkelt och rimligt så med det säger jag HA EN FIN DAG.

byxor rut m.fl / linne h&m / väst monki

det är okej att gråta, men kom ihåg att hålla ditt huvud högt så inte dina tårar sjunker så lågt som personen du gråter över


sv: sure. brukar oftast ta helkroppsbilder men allt kan jag försöka. och tack!

nu dusch, sen film. är någon sugen på att köta lotter så slå mig en pling!just sayin'

hellre en bollkalle i kanalen än en kall balle i analen


sommar komsi♥♥♥♥ganska så less på allt kallt. trodde jag skulle bli en isglass med kläder när jag gick från skolan. hoppas de ha lagt av att blåsa a´nnars får vi springa och jaga bollar hela träningen som jag ska på nu. längtar redan till sängen.komsi
sen kom mamma hem med nåt läppgrejsimojs jag ska utforska sen. ska söka åt en bra film sen också som jag kan sitta och lipa till även fast den inte är sorglig, vilket kommer bli en utmaning.

I'd like to drop the world in your head



drar till skolan nu och inväntar nationellan. PUSS

life is a bitch,oh no wait, that's you


idag vare en såndär värdelös dag då man inte gjorde nåt alls. fick skratta när kajsa cyklade utan stödhjul för första gången vilket gjorde min dag. sen mös jag och oggan framför planet 51 med cola♥ min nya drog.
önskar att detta korta lov va längre. orkar inte med att va tillbaks i skolan redan i morgon + att de är nationella i matte direkt på morgonen. ska hoppa i säng typ nu och låta tankarna flöda, måste ta itu lite med mig själv.nya tag i morgon.ciao

allt går, utom spädbarn


poängen med bilden är bara att jag vill visa upp mina otroligt söta sockar jag pryder fossingarna med idag. ont i magen, huvet, halsen, näsan och foten idag. såg inte spackel sakerna som låg på golvet igår innan min fot redan hälsade på dom. AJ. tänkte dra med mig oskar till ica och kolla om de fortfarande är öppet så jag kan få glas cola♥

RSS 2.0