We're the crazy kids

tjäna! rätt så fruktansvärt chill dag idag, fotbollsgym och där började ja få mer känningar på benet så blir ingen träning ikväll så de lugnar sig. men sen hade jag lektion och slog 2 flugor i en smäll med att både redovisa ett tal och få nationella muntligt överstökat. eftet det hängde jag och Bea här hos jag ett tag tills vi tog med oss Anna och chilla på campingen. och sen har jag ingen lektion i morgon så. yo maddafakka

Det känns som allting faller ner, varenda liten del som jag har kvar

jag har nu hål till 12.35 så jag chillar hemma, solen är på besök så ska gå å va trevlig med han så adios bitchachos.
 

De blir aldrig mer vi två, du får se mig gå

2 bilder sen helgen.(snodda från maffi å linos insta, hehe) första va sen fredags då jag och Maffe hängde på gymmet. sen andra bilden är sen igår då vi var och minigolfa och sen hängde på campingen för att sedan fara hem till mig och frossa cheeseballs och se film. min helg ha varit jättefin, tills nu på morgon, dagen suger än så länge. må den vända eftersom mat med laget och match väntar. 
var i stort behov av en kompis efter denna morgon så hittade mig en i kylskåpet♥ emo

Bland alla andra fann vi varandra

en liten charmig bild sen igår! jag hade turen att vinna den omöjliga minigolfen så inga sura miner. efter de blev de lite singstar hos Bea, sen fick jag och Bea inte med oss de andra när vi for ut på äventyr så vi blev en ensam duo, men kvällen var kul. 
 
idag ha de varit en varm dag, spungit runt i shorts, är typ standard nu när vädret rockar som den gör. va och gymma med bb = bästa Bea så nu ha jag fått i mig lite fika, drar nu till Israelssons och äter. 

You’re from the 70’s, but i’m a 90’s bitch

drar ut. en kväll med brudarna efter denna hemska nationella matte dag.

I'll be okay just not today

ikväll är det en sån här kväll. 

Om himlen finns är jag förlorad

tjena tjabba halloo. landade hemma nu igen tvärt efter mat hos Martina. och innan dess så chillade jag och Bea här hemma i solen med mango och vattenmelon, de va välförtjänt efter ett fint gympass. blir träning ikväll och kommer få reda på ett nytt beslut (som jag faktiskt redan vet om, hehe) nu ska jag tillbax till Israelssons.
här se man åxå hur de blev sen jag klippte mig, ville ha rakt och rakt blev det.

Hela världen vet att hans sista chans är bränd

igår var det en bra och värdelös dag. mitt liv känns lite i turbulens, en tråkig sak drabbade oss igår, men den är nödvändig. mer vill jag inte skriva här. + att alla bilder jag någonsin tagit med moobilen är borta. HATA ALLT
men kvällen va fin när väl jag tog mig hemifrån, brännboll med en massa folk, sen kubb och sen lite impuls fotboll åxå. just nu sitter jag bara och blickar ut på den fina solen jag kommer gå miste om idag eftersom jag ska jobba.  

But we're making all the same mistakes

hej alla hungriga, jag är själv väldigt hungrig så tänkte skänka litt kärlek till alla i samma svåra situation *♥kärliek♥*.
men okej, roliga saker som har hänt de senaste dagarna var väl kvällen med Bea och Anna igår, blev singstar och guitar hero. sen när jag kom hem så väntade min nya kläning på mig och den va fin. då mena jag riktigt fin. annars höll vi på å dö eller döda nån idag men ingen dog så halleluja. thats it. 

Le för alla gånger som du skrikit och fallit ner i gråt och sagt att ingen kan förstå

våren börjar skifta öve mot sommar snart så likest att byta header då med. vill redan fixa en nu men denna stannar ett tag nu. 
 
annars rullar livet på, träningsvärk, hoppas på träningsvärk i morgon åxå. sen är det en chill dag med halva dagen om stroke osv sen stannar jag hos Bea efter gymmet och fina tjejer kommer för att förgylla kvällen. fred ut.
 
 

I'm no superman but for you i'll be superhuman

armarna fick sig en kyss idag på gymmet. fukk yäh. helt slut sen matchen igår åxå, känns att jag inte tränat på ett tag, men nu väntas de träning i allfall, blir nog kul. sen är planen för ikväll att s o v a . no joke.

I’m proud to be a problem

VÄLKOMMEN SOL säg ja ba. legat ute och stekt ett tag nu på morgon och dra mig baklänges och lägg krokben hur varmt det va. och som moset på grädden (eller grädden på moset w/e) så ska jag spela första seriematchen idag. få se om min ljumske är lika peppad. heuheuheu
Skulle väl inte påstå att jag hatar dig precis, men jag hoppas att dina barn blir fula

I think my middle finger likes you, a lot

varit död allt för länge nu.
 
 

Vände mig om och skratta så att du skulle fatta

igår blev det en riktig spontankväll egentligen, verkligen. men den var rolig och knäpp så jag kan ba le. 
annars så sitter jag och önskar att jag ägde en massa pengar, hittade en sida med kläder och accesoarer osv som får mig vilja ta livet av mig om jag inte får äga dem alla, nästan. men som plåster på såren så far jag till Bea ikväll igen och Lina joinar. fred ut

We can both remove the masks and admit we regret it from the start

här ovan se ni en bild från dagarna i umä, vi syskon skulle gå ocg göra kaoz på gymmet på hotellet, och så blev det. annars var de väl helt ok i umejå förutom att jag färgade mitt hår och jag blev inte nöjd, se svart ut.
vi slutar tidigt idag så då blir de gym och jag stannars hos Bea tills i morgon för vi har fina planer till kvällen!
 

If I could be your superman

idag tog världens finaste lill sis konfirmation så vi hängde i kyrkan ett tag och sen åt fett med mat
 

När du har hört vad jag har sagt, då är det du som går i solglasögon och saknar nån du aldrig haft

idag var det en bra dag. jobbade, såg Josefinas match, fick grillat, ska ut nu snart. sen fick jag en cola med mitt namn på också så de var inte illa alls. invigde min keps för detta år eftersom solen stekte. va typ de. heyo.

Tell me I'm a screwed up mess

eyo. ikväll så kände vi ba för att förorena miljön lite med våra avgaser från våra djävulsmaskiner aka moppar.
och nog såg vi coola ut allt. efter raggen så blev det film och frukt som man kunde doppa i smältchoklad så vadå super kväll?? annars var detta en vanlig fredag fylld med nationella och lektioner. lite träning hann jag också med. 
 

Lost

nationella i engelska i morgon, skrivning

Känn ingen sorg

jag har svårt att sätta ord på gårkvällen. bland de roligaste jag varit med om på länge. va allt från gladare än någon annan till sur som ett helvete själv, men de behövdes. no regrets. träffade grymt folk och hängde med de grymmaste. 
och ikväll blir de bakning och film som blir av. rock'n roll \m/

RSS 2.0