Let’s fuck up, and give em something they can talk about

hola. lite dålig på att skriva ser jag. kommer lägga ut bild på kläderna ja innhandla senare, i kväll eller i mårrn. på bilden här uppe är då en tjöja ja köpt och nybyxen :)
kom hem från gäddan idag och haft de jätte najs även fast benvaxet verkligen inte funkade. i mårrn jobba jag och sen ska jag ba tagga upp inför nyår. längtar

¿

varför längtar du, till den dag då du ska fylla sju? varför skynda på, när den tiden snart är här ändå.
och det liv som du har, alla tusentals dar, passerar på ett litet kick. så mens ditt hjärta slår an, passa på om du kan fånga varje ögonblick.


Dag 13 - så brukar min födelsedag se ut

de beror väl på. oftast fika med släkten. men förra året såg den ut lite såhär:
lina är den sötaste ever.

Julen 2012

snacka om att bilderna står för många ord om den dagen. de va verkligen ett happy moment. så nu äre 364 dagar kvar tills nästa nyår vilket är både skönt och drygt. skönt äre nog med tanke på att de är ett tag kvar tills man få äta julbord igen och drygt är att de är så långt tills man få äta det igen. lite blandade känslor där alltså.
1. halsband/smyckes hållare iform av en klänning. 2. 1000kr till shoppingdagen. 3. lurviga vantar. 4. ankelsockar. 5. massage sköldpadda. 6. money. 7. börs. 8. skull-lurar. 9. mys tofflen. 10. sovmask "princess at work". 11. bio-checkar. 12. nyckelring "route 69, sex king of the road" 13. ansiktsmasker. 14. hemma spa prylar, ansikte och kropp. 15. nagellack och sminke. 16. fet förpackning twixar. och sen klänningen som inte fick va med på bild idag utan den hänger tryggt i garderoben.
 

Sometimes you need to be your own hero

min julafton har varit fylld med mysigheter och mat så min jul för i år blev en lyckad jul. är ganska trött nu men ska se film bara för att jag inte vill sova än för ja vill inte att dagen ska ta slut än, hela 365 dagar tills nästa. 
fick världens snyggaste nyårsklänning!!♥ + en massa andra rockande saker som jag är kär i. bilder kommer i möran

Vi önskar er en God Jul


You only live once, but if you do it right, once is enough

ska låta facebook fixa konversationen just nu:
hej facebook. jag blir inte friskare även fast jag sover som en tok, men i morgon så är det julafton så nog är allt bra ändå. kortochgott.
alla gör olika saker och jag ba sitter och känner ingen kraft alls till att göra nåt. måste gå och ta min fight med garderoben om vilka kläder jag ska ha i morgon. och sen ska jag isäng tidigt as hell. och sluta drömma om saker som aldrig kommer hända.

Under tiden du växer upp så lär du dig att kontrollera dina känslor, att hålla skrattet inne när det inte passar och att gråta tyst i ett rum där ingen förstår dina tårar

blev bara filmhäng och tv-spelhäng ikväll, inge pulkåkning </3 men rätt så chill i allafall. tänkte sova nu ba så ciao
ni kanske ha sett att jag bytt ut den stenåldersgamla headern och gjort bloggen litt frän med snö. ciao igen

I heard you're a player, nice to meet you, I'm the coach

känner att dagarna före jul är de bästa på hela året. iallfall mina. fick go fika efter att gjort ett roligt pass på coop. sen nu ikväll blir det beställd pizza och troligt och förhoppningsvis madrass åkning efter de. gå lös lite i snön. 
 

The bad things stay with you. You can't escape them, even if you want

tjena. ska fara på coop och packa varor i kassr i tomte luva och ny hårfärg i cirkus 1,5timma. wish me luck

Dear pillow, sorry for all the tears

idag har jag gjort allt som en galning, vaknade upp som en galning, for och handlade massa julklappar som en galning, kom hem och slog in alla galna klappar som en galning och nu at the moment väntar jag ut hårfärgen som en galning. sen nu hostar jag också en riktig crazy bitch vilket sista bilden visa. smäxy
 

Du springer runt på stan ikväll för du vill inte sova själv

okej. JAG HAR JULLOV och de äger.
kirrade också provet i går vilket kändes skönt. så ikväll blev de en firarkväll med Oskar, firade både provet och jullovet med cheeseballs och cola. ha en massa kvar så ska slå på en film som jag hoppas ska få gråta av! ska gå all bananas like: 
har då berättat till Emelie att om hon vaknar och jag låter så ska hon omedelbart ringa 112.

It'll all be okay inthe end. If it's not okay, it's not the end

känns att julen snart är här när det serveras jukmust till middagen istället för mjölk! och till julmusten fick vi idag revbensspjäll som satt rätt så fint, krampen i magen har gått över så kan äta i stort sett allt nu utan att bli illamående. 
 
tog mig nyss några kakor och litt saft så jag inte somnar och slåt ihjäl datorn med huvet. varning för fallande skallar.

Illusion

what a morning. steg upp 06.15 och kom precis i tid för morgonstyrkan. börjar tro att skidisarna älskar att få smaka på mjölksyra, de är alltid typ 20 och idag typ 40(????) och vi typ 7? skillnad?
sen gick brandlarmet och efter de fick vi fika (julmust♥ och macka♥) innan lektionerna börjar.my life rocks. 
 
tycker ni ska börja följa lunameltsmyheart på instagram. haha töt

Vem är det du lurar? Han är allt du tänker på nu

vilken dag. va typ cp när jag vakna så jag vet inte vad som hade hänt med mig. sen visade det sig att de fanns uppgifter som man skulle ha gjort som vi egentligen inte fått nån bra information om eftersom våran lärare har ganska flitig frånvaro så stress är ikväll min babe.
men efter skolan fick ja då äntligen några julklappar köpta så hejja mig, sen for jag hem och dog med plugget.
 
har nu tränat bort lite frustration och sitter nu här med datorn igen och lyssnar på disneylåtar för att bli lite glad och finna lite inspo. hejdå frihet för denna veckan.

Dag 12 - min sport

jag har spelat fotboll några år nu, vet dock inte hur länge, 7 år kanske, så jag brinner för den sporten även fast de kan va tungt ibland att fara på träningar när man har massa läxa som man vet måste göras, men ja palla inte att hoppas över träningar ba sådär. då ska de va nå viktigt.
spelar i allfall nu i Betseles Damlag sen 2 år tillbax eller nåt (döda mig inte om jag har fel).
 
kan ju passa på att berätta lite om oss då. vi gick nyss upp i 3:an och de blir spännande och se vilket motstånd vi får nästa säsong. vi var 2poäng ifrån att vinna våran serie i somras. vi var som en enda stor familj, vi är väl det fortfarande också men de är så mänga som slutat i våran lag pga flytt osv nu så det är riktigt tråkigt. men vi ska väl bygga upp oss igen nu innan utesäsongen så de bli super.

Never run faster than your guardian angels can fly

tjena. min helg ha varit najs. fredagen så var jag med Bea + massa andra och kike på fotboll på lusseliret vilket var ganska skönt. 
och igår så jobbade jag och sen drog jag ut med en massa. riktigt händelserik kväll må jag säga. bilden på jag, Bea och Matilda är sedan dess. resten av bilderna är sedan idag på julbordet och när jag kom hem. heuheuheu ego jag :P:P:P busigt. 
nu ska jag trotsa min mage och smälla i mig massa cheeseballs med Oskar framför en bra film även fast den är fylld upp till halsen, se ju om allt åker upp igen. de återstår att se. 
 

They say we must be high when we spreading love

gårdagen i 3 snabba bilder
självklart var jag ju tvungen att föreviga 12:12 den 12/12-12 och de gjorde jag också.
kvällen va jätte mys och jag åt och åt och åt och åt, trodde aldrig att jag skulle orka gå hem med alla extra kilon och hakor jag dragit på mig då.
 
och idag då? luciadagen(?)luciaafton(?) va fin. började med att kolla på esteternas luciatåg och sedan gick vi ner på elevhemmet och käkade en massa lussebullar och sedan lekte vi, eller tävla låter lite bättre med hela linjen dvs op2:orna och op3:orna var också där.och de va nog höjdpunkten på flera veckor alltså, de behövdes. känner at våran linje rockar.
 
men ska återgå till matten, prov i morgon. jag lixom ba:
 

12/-12-12

detta är en bild sen igår men med dessa brudar + några till ska de bli julmys med ikväll. julmusik, julfilmer, perpparkaksbak, julmust, julklappsutdelning osv. längtar som få.
 
trodde att de skulle bli en rätt så normal dag idag, men de skulle jag få käka upp. våran läraere vi har efetr lunch är sjuk så dagen slutar efter lunch. skönt men så drygt. jag och Bea tröstade oss med tårta iallfall
och på tal om att världen ska gå under. idag är det den 12/12-12 så grattis jorden. redan läst lite överrallt om att astroider och dylikt passerar jorden idag. undrar vad mer som dyker upp under dagen. spännande xDxD

Lack

här om dagen(fredag) så köpte jag 2 negellack till mig själv som jag tänkte visa upp. tro dom kosta 39kr/st om jag inte har helt fel.
har på mig de blåa nu och jag ba njuter om ja råkar kolla på dem.

Första gången som du ska falla ner i gråt, första gången som du ska tigga om förlåt

min helg har inte varit fartfylld i allfall. 
jobbade som vanligt igår, ovanligt lugnt ändå. sen kom jag hem och va barnvakt åt lugna syskon. och sen vakna jag upp til ännu en lugn dag där jag blandannat spelat spel med några familjemedlemmar, sedn klätt granen och efter de sett hockey. denna gång vann lsk med 5-1, inte som i fredags då lsk förlorade med 1-14.
 
nyss fick ja rycka in som hjälp när mamma lyckats skärt sig med en vass gaffel och bli dagens hjälte här hemma och i morgon är jag ledig så de blir plugg för hela slanten och sovning så klart! thats all. xoxo

I know they say the first love is the sweetest, but the first cut is the deepest

tjena. detta som ni ser här ovanför är en bild sen igår(torsdag alltså) då vi brudar hade en skräck-kväll. riktig lyckad! efter kladdkaka och film så drog de flesta och kvar var jag och Lina och Bea eftersom hon äger lägenheten så vi spelade litt "vilda charader" och tro mig, vi gick bananas.
 
i morse hade vi sovmorgon och de är inte så ofta jag får sovmorgon eftersom jag har träningar på morgorna så jag njöt. annars var dagen helt okej, som  en vanlig fredag. efter skolan blev det stan med Anna och sen hockey med Lina, Manfred, Oskar och Oscar, sen vare massa andra man känd där. och nu sitter jag hos Ogg och försökte se julkalendern men mitt mobila internet sög så ha suttit i ungefär en timma nu och inte sett klart avsnittet som är 13minuter.
 
sen blir det jobb i morgon 12-16 och sen medans mamma och pappa drar på pistvakt så ska jag vakta husdjuren. eller nej, menar mina syskon, my bad. puss och kram skumbanan.

Maybe, someday

hej. känns som jag gör typ 500 inlägg på typ 10min, men har inte tillgång till annan tid under dagen och vill inte ha allt i samma inlägg heller så blir väl nu eller aldrig. 
just nu sitter jag och väntar på sms. kluven vilka känslor jag har om det. 
och tidigare idag har jag varit världen bästa unge och laga mat, gick att äta(kött, potatisklyftor,rödbetsklyftor och morotsstavar och home-made sås.) och sen städa jag som en boss i köket. jag känner uhr mycket jag vill ha nåt eget, nåt som bara jag kan kalla för hem. men gratis mat och gratis värme är inte fel i längden. 
Lina och hennes vänner säger hej idag.
 

Dag 11 - mina syskon

detta är min äldsta lilla syster Emelie. 14 år. knäpp, seg, knäpp, rolig, knäpp, bra, knäpp, stark som få(mentalt) och knäpp. men ibland kan knäpp va bättre än vanlig.
mellan ungen i familjen, 12 år,  ibland förstår man inte på henne alls, och ibland är allt glasklart. ibland kan man inte fatta hur stor du egentligen är nu Josefina, sluta växa.
Casper, 10 år,  mina föräldrars enda son. frågar om allt, funderar på allt, skämtar om allt, jävlas med allt, men han förstår endå mer än vad man tror.och om några år så är han nog lyckseles brudmagnet.
familjens yngsta, 5 år. lillen får höra Kajsa-bajsa lite här å nu när man vill visa sig duktig på rim-fronten och tösen blir lika sur varje gång, familjens skvallenbytta också. hon växer också alldeles för fort. stanna tiden, någon?
 

100

SENASTE:

1. Dryck: tropisk saft

2. Telefonsamtalet: mi padre

3. SMS: M

4. Sång du lyssnade på: Sophie - Eleanor McEvoy

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: sure
7. Har någon varit otrogen mot dig: vet inte, vill inte veta

8. Varit kär: ja. på alla möjliga sätt

9. Förlorat någon speciell person: ingen som jag ångrar

10. Varit deprimerad: om fjortis-depp räknas

11. Varit så trött att du somnat sittandes: klart

DINA TRE FAVORITFÄRGER: 

12. klar-blå

13. vit

14. alla andra färger

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: mer än så

16. Fått ditt hjärta krossat: inte än

17. Skrattat så att du har börjat gråta: standard

18. Träffat någon som förändrat ditt liv: är inte fullt omöjligt

19. Insett vilka som är dina äkta vänner: typ

20. Fått reda på att någon har pratat om dig: mjaoe, är tyvärr senil så minns inte

21. Kysst en kompis: om kyss = puss så ja

BLANDAT:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: använder inte msn längre

23. Hur många barn vill du ha i framtiden:  2-3

24. Har du några husdjur?: mina syskon

25. Vill du ändra ditt namn: hell no

26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: spelade match och sen med massa vänner

27. Vilken tid vaknade du idag: 07.14 gick ja upp i allfall

28. Vad gjorde du igår runt midnatt: väntade på att få somna

29. Någonting som du längtar till: jul, sommar och studenten

31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: att jag skulle ha gjort allt de jag inte gjort

32. Vad lyssnar du på just nu: Pretty Girl - Stockholm Syndrome

33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: ja

34. Vad gör dig irriterad just nu: ganska mycket, försöker dock inte tänka på de

OM DIG:

36. Vad är ditt namn: Emma Birgitta Alexanddra Roberg

37. Singel/upptagen: tillsammans med mig själv<3<3 nämen upptagen

38. Stjärntecken: jungfru

39. Kille eller tjej: tjej

40. Grundskola: forsdala på slutet

41. Gymnasie: tannbergsskolan

42. Högskola: en bra jävel

43. Hårfärg: mörkblondt/ljusbrunt/?

44. Långt eller kort: varken eller

45. Längd: 161,4cm för att va ganska exakt

46. Vad gillar du gällande dig själv: lätt för skratt

47. Piercings: öron

48. Tattoos: villvillvillvill

49. Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:

51. Operation: titthålsoperation i knät

52. Piercing: öron

53. Tatueringen: nada

54. Bästa vän: Linnea

55. Sporten du spelar: gills dans? annars badmington 

56. Husdjur: vandrande pinne

57. Vaccination du minns: ingen chans att jag skulle minnas

58. Konsert: haha skolavslutningen i lycksele?

60. Alkohol du drack: cider på 0,7%. den borde ju räknas som alkohol

JUST NU:

61. Äter du: bilder med ögonen

62. Dricker du: nada

63. Är du på väg att: somna

64. Lyssnar du på: People Jumping - någon

65. Väntar du på: jul, fast först lucialiret

DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: klart som korvspad

67. Vill du gifta dig: de tar ja som de kom

68. Karriär i åtanke: något inom vården, vet dock inte hur lång jag vill ta mig

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: ögon,ögon,ögon,ögon

70. Kramar eller pussar: kramar

71. Kortare eller längre: bitch please, längre

72. Yngre eller äldre: äldre

73. Romantisk eller spontan: lite av varje

74. Snygg mage eller snygga armar: båda

75. Tatueringar eller piercingar: piercing i ögonbryne

76. Känslig eller inte: känslig, lämpligt känslig

77. Ragg eller förhållande: är lixom i ett förhållande så säger väl förhållande

78. Bråkstake eller tveksam: lite av båda

HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling: nja

80. Gjort något sjukt spontant: jo

81. Tappat glasögon eller linser: ja

82. Haft sex: ja

83. Krossat någons hjärta: brutalt

84. Har någon krossat ditt hjärta: inte på riktigt, mer på låtsas, jag trodde det var krossat

85. Har du blivit arresterad: nja

86. Dissat någon: ja

87. Gråtit när någon dött: är ganska känslig så ja, grät tillåmed på våran äckliga vandrandepinnes begravning

88. Gillat din killkompis (mer än som vän): så blev det jag och Ogg

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: inte alltid

90. Mirakel: när jag är med om ett så kanske

91. Kärlek vid första ögonkastet: mja

92. Himlen: som vi kan se med blotta ögat ja, annars vet ja inte, tror mer på ett liv efter detta

93. Tomten: när jag är med min lillasyster har jag inget annat val

94. Att kyssas på första dejten: om man känt varann ett tag så kanske

95. Änglar: Nä

SVARA ÄRLIGT:

96. Varit otrogen: inte under ett riktigt förhållande

97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: när jag var liten hade jag som mest 7st samtidigt

98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: dum fråga. finns ingen bra ursäkt till att inte va det

99. Vad kan du verkligen inte leva utan: mina organ

100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: jayemän


-

tankeställare

Rabih - Om du vill se mig


Dresses

jul och nyår närmar sig, och jag känner redan stressen över vad man ska ha på sig. har kikat lite på nelly och har då hittat dessa.
de som är längre baktill är så äckligt snygga
svarta med detaljer
och sen de som har öppna ryggar och de är detaljerat
den blåa klänningen är jag totalt förälskad i och de skulle nog va en dröm att få bära den på nyårsafton.
och den röda (rött är ganska standard och sjukt vanligt på julen, but I don't care) skulle jag älska att gå runt i på julafton. 
men sen tog ja med de andra för att de är minst lika snygga som den röda och blå, men sendär klarblå är de snyggaste jag vet så såklart att de blev kärlek vid första ögonkastet. och den röda är så söt♥
 

And baby, there you go again making me love you

tjenatjena. här har ni 2 bilder som beskriver mycket och inget just nu. 
1. maten kunde ha varit bättre på skolan och jag har snart träning igen (14.35) så ska snart byta om och kila iväg tebax på skolan.
2. byxorna sitter lite löst och de va min outfit idag.
och sen en insmygande 3a: haft röda läppar idag
och ikväll tror ja att de bara blir lite mys med mig själv framför breaking dawn part.1 måste ju som se den när 2an är ute nu, skäms Alex.

den här dagen går ba åt fel hål alltså. 
börja med att ja vakna halv 7 och morgonträningen jag anmält mig på börjar 7. sen blir de ingen film kväll med Frida ikväll, sen nu ha ja fått hänga dökötte i 1timma. ska trösta mig med lite greveholm nu<3<3<3

Λ L I V Σ

 

Dag 10 - vad jag har på mig

ljusblå skjorta / bikbok
vanliga tråkiga svarta tights / varsomhelstifrån

The wound heals but it never does, that's cause you're at war with love

har sjukt mycket julkänslor nu, please just kill me, kommer ju längta ihjäl mig innan julaftonmorgonen är nådd, fakk maj lajf. gick runt en med tomte mössa idag på skolan, bitch, tänkte jag, hoppas jag inte sa de högt bara.
 
vi var idag 3 tuffa brudZ som stannade på skolan på vårat 2 timmars hål. sen +1 till som kom direkt från utv.samtal. vi fördrev de 2 annars så långa och dryga timmarna med kortspel och skratt, en hel del skratt, och vips så var 2 timmar mentalt lika långa som verklighetens 20 minuter. tahdaH. 
 
tänkte börja byta om osv för ikväll 20.00 blir det träning. gänska taggad ändå. hihi. mvh ardnaxelA.

You never want to know how much you weigh, you still have to squeeze into your jeans, but, you're perfect to me

tjena 
kan ni gissa vad jag gör idag? gjorde ett försök tidigare idag med engelska romanen vi måste läsa, men de sluta  med att ja däcka i 1,5 timma ungefär.
försökte få de att kännas lite roligare med plugget och tog upp lite gott som mjölk, mandariner och lussekatt, men de är snart slut och de äre inte lika roligt längre, ska återgå till de mindre roligare nu och göra klart de ja kan. heja Alexandra
grattis första advent btw, om man kan säga så

Why does it feel so good but hurts so bad?

tjobre yao peace mannen. är hur trött som helst och skulle vilja haft en person här som man kan dryga med. ikväll drog ja till Daniel och vi ba hängde, såg film och sen spela vi kort, blev ägd. sen for ja hem, käkade pepperkaksdeg och såg film forever alone och nu sitter jag här. ttänkte dock dö nu i sängen. mjau

Mysteriet på Greveholm 2012

tjenatjena. kvällen igår va rätt så skön! blev gymmet i 1,5 timmar ungefär och sen film som tog typ 6271 timmar kändes de som. efter de drog jag till Oskar, va ute och kolla läget först ba. 
och nu sitter jag här och ha nyss sett på paradise hotel tills de blev error vilket gör mig aggresiv. men ska trösta mig med första avsnittet av julkalendern nu, missade att se de i morse för ja somna om efter väckarklockan så aggrade loss lite där med. 

RSS 2.0