min humor♥♥♥♥

haha omg dör. godnatt

Jag har vakat många nätter, förhandlat med mig själv

TJAbba.fick lust att göra ett inlägg så here I am. känner mig som världens duktigaste som jobbar för fullt fortfarande och har 1 kanske 2 spikade lördagar jag ska hoppa in och tjäna lite cash, så som en fin låt heter är jag lyckligare nu. (klicka på länken,!!!)
ska snart till Elin och kolla på OS fotbollssmatch med några från laget, wånderfül kväll väntar. puss

being your number one means nothing if I'm not your only one

medans jag vandrade runt i rosa korvskinnsbyxen och smurfblå tröja och sport-topp passade jag på att föreviga den fina kvällen med några halvtaskiga kort med mobilen.
ska in i duschen nu och sova. Oskar reste hem idag så för första gången på 4 veckor får jag sova utan honom igen. tungt. skulle ha behövt byta sängkläder också på tal om att sova så jag gör banne mig de innan jag hoppar i säng.

Den som blundar kan inte se att det finns ingenting att vara rädd för

gick och köpte en festis på ica som nu för övrigt är tom. funderar starkt på att ladda mobilen som är stendöd och sen bara dö i min säng. jobb i morgon och jag pallar inte att va trött då.
idag har inget hänt, och de som händ är:
1.mitt lag vann match idag som inte jag kunde spela eller se på.
2.gick runt och sedan till ica själv för att rensa tankar på moln.
3.chillat i hängmatta.
4.ska snart gå till norrmalm för att hämta min cykel.
gårkvällen va fin, lite blöt, lite rolig och knäpp. de var allt.

Lose the arguement, not the person

hittade bilder från bröllopet så tänkte lägga upp de nu när jag ändå ha lite ont om bilder. och på tal om det, har ont om tid också så ska in i garderoben och leta fram ett par svalkande byxor så jag slipper dö av värmeutslag på jobbet. och lukta svett för den delen.
 
annars så igår fick ja aldrig se min Björn Rosenström. Noice Makers tog upp all tid, glad att ja fick höra Oxn' i allfall. men gladast är nog räven.

But someday I will find my way back to where your name is written in the sand

detta är vad jag köpte. plus alla de smycken jag redan lagt upp en gång. va ganska mycket. tyck ja väl. sen +två väskor kom ja på nu, en knallblå adidas och en brun liten med fransar.
va en till tuff dag idag, över 100 luncher gjorde vi, man ba WOW.glad att jag slapp springa ut med alla solo, men nu ska jag och Ogg försöka ta oss ut, gullet lagar mitt armband/ring, han knäckte själva arbandet så nu fixa han rubbet med gummitråd.

Du går över när lampan lyser grönt, jag väntar tills lampan skiner rött, bara för att lagar är kul att bryta

snodde lite bilder av systra mi nu eftersom min kamerasladd är lika förvunnen idag som i går, men ska fan hitta åt den, har grymma bilder där jag vill ha på datorn.
är ganska trött efter jobb och träning så ska in i duschen nu, har suttit och luktat svett ända sen ja kom hem, men jag kände att sverige - sydafrika matchen va lite viktigare än en ynka dusch jag kan utföra nu. så kalla mig äcklig, för de gör jag.

25/7-12

var ute med några vänner igår. hände inte så mycket, kolla på alla epor som körd runt, fick blod från okänd källa av en mygga som Vicktor mosa mot min vita tröja.grr. sen traska vi till korpberget och chillade loss där.
nu väntar jobb

Jag är vaken och jag gråter, han är naken och han sover. Han fick svaret, jag fick frågor, men vi klarar oss till våren

 
HEJ! nyss fixar mig och ska dra till Lina nu. få se va som händer under kvällen. kommer färdas by fötter så är ganska otaggad på de. små sur är jag också för att jag missade träningen, kunde ändå inte va med eftersom träningen börjar medans jag fortfarande jobbar. bajs. kan va med i morgon iallfall!tror ja.G.L.A.D

Sätter punkt, vänder blad och går vidare

är fit for jobb at the moment. första jobb dagen var igår och den flöt på. ont i benen like hell efteråt bara. lilla bagis levererar.
igår kväll drog ja ut med några vänner, först hem till Linn och sen mopperaggen genom stan och sen till gammplatsen, på väg hem gav min moppe upp så r.i.p den och får se om älsklingen går att laga.ska hitta åt min kamerasladd så jag kan ladda in lite bilder sen sthlm lite senare idag, ska kolla vad motorveckan har att erbjuda först.

svävade fram i stockholmstad

grönan levererade igår! vädret levererade minst lika mycket. fick se en massa knös hus från båten i vår färt dit och hem igen. om jag vinner en massa pengar och om jag inte orkar flytta utomlands ska jag flytta dit någonstans, men inte in i storstaden.
 
och idag står badstranden på schemat. ska försöka få lite mer färg, ser dödsblek ut jämfört med min syster, I hate it. ska borsta bort hennes yttre hud medans hon sover med en nagelborste. thihi elaking jag är.

lekte planka idag

hej alla fula och söta, smarta och dumma, snabba och tröga. här sitter jag med hettande kinder och havs badat hår som har torkat. trivs hur bra som helst här, vill aldrig hem. skämt å sido, men har badat en massa, solat och lyckas bränt mig nästan 2 gånger nu, sedan har jag gått lös med mina välförtjänta lön pengar + min söta fina mamma har inhandlat en hel del åt mig. tacktack igen. kläder och smycken i mångder. vi har nattbadat, kollat på lite bådar, gräft maskar fast den jag hittade rankas nog som orm så stor som den va, så har vi fiska också.
             
stora bilden: plankning på stranden / lilla första bilden: accessoarer jag hittat / andra bilden: jag och plutt innan bröllopet
cya altero, lite glad att vi ska till grönan i morgon.barn på nytt♥ heheheh

Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skoja bara". Lite kunskap bakom "jag vet inte". Lite känslor bakom "jag bryr mig inte" & Lite smärta bakom "det är lugnt"

tänkte bara säga att idag är det en bra dag. först står bröllop på menyn och sen bilresa till sthlm/åkersberga til våran saknade morfar och söta Ann. vet inte hur uppdateringen kommer va. kanske får iväg ett inlägg någongång. we'll see.
så annars. ha en fin vecka. för de ska jag ha.JAAA
 
 

Jag älskar hela dig, inte bara ditt utseende, din personlighet, ditt underbara leende

"Han lägger armarna runt mina höfter & håller om mig bakifrån.
”Du är så fin” viskar Han i mitt öra och snurrar runt mig.
Jag ler inombords & håren i min nacke reser sig.
Av en enda snudd från hans hand. En enda ton från hans röst.
Jag kysser honom lätt på kinden & dör lite till inombords.
Tänk att Han är Min."

Jag ser dom klättra i träden för att se mer av världen

sådär gott mådd vi igår ↑ om inte bättre.sällan man får skratta så mycket.
är en nyduschad människa med jävligt mycket packning kvar och lite tid. ska lämna lotter på forsdala och sedan på lb's för att höra mig för om mveckan, så tar Oskar under armen och sätter mig på moppen. drar till grundtjärnsv. sen för att äta tårta och mingla med släkten. atm hade jag tänkt att sminka mig. cya!

The sad moment when you find an old conversation between you and someone you don't talk to anymore

fick min lön idag så är übertaggad på att köpa nya kläder. i mitt huvud springer jag runt i hela rummet som en duracellkanin, lika bra de. bara 2 dagar kvar tills årets underbaraste bilresa, och om några dagar drar vi på årets fetaste shoppingtur, känner mig som en liten unge på julafton.
så lite tid, så mycket kvar att packa. är alltid den som gör så lite på så mycket tid.

Om du dömer mig efter rykten - säger det mer om dig än om mig

TJABBA. hann aldrig ladda upp bild sen just innan jag drog till Frida i tisdags. så here it is.
annars då? idag är det en packar dag och igår var en spela kort hos Henrik kväll, den va nice. ha även spräckt skärmen på min kära mobil, inte mitt fel, måste ta ett snack med min bakficka sen. annars inget speciellt nytt. tänkte bjuda på bilder sen dom senaste dagarna.  
           
          
          
bild1: minigolfen i måndags / bild 2-5: bilder från Frida / bild 6: kortspelandet hos Henrik

Don't wake me up

bild från storumandagarna. en av de roligaste jag åkt, även fast jag skrattade mest åt min kompanjon Lina.sötnos
 
igår var det super. kallade på Henrik och så var vi 3 spelare som golfade istället för bara två, och gissa vem som gick därifrån med den tunga titeln som vinnare? jo världens bästa jag, segern smakar fortfarande bra.
anyway så håller jag på att packa, ska iväg och tanka moppen om inte en snäll mupp ha gjort de redan sen ska jag plocka upp Lina och köra till gäddträsk och sova där med fina vänner + ägaren av huset = Frida. enkel mattematik. men nu ska jag göra ett ryck.puss

You can count on me like 1, 2, 3

tja! bjuder på några halvtaskiga bilder jag knäppte nyss. ute i de fria på balkongen. nu ska vi till campingen för att hoppa på den enorma saken och sedan minigolf. luktar gott i håret sen badningen och duscningen på badparken idag så känner mig en aning fräsch! lucky me.☺☺☺☺☺☺

Vi klarar oss till våren

lite kort om veckan. hade en bra helg på storuman dagarna med Oskar och Lina + alla andra som gjorde den bra. sedan rullade veckan på, har mest bara chillat hemma sen dragit ut till byn. vi har tagit fina prommenader hem från olika ställen. träffat folk, skrattat, for tväråter till villis och köpta dricka/mat/godis och sagt grattis till en som blev 18 somrar gammal.sen drog jag och tove världens fetaste facerape och kvällen avslutades med en grym filmkväll.
och planerna för idag är inga planer alls. om jag har jätte tur far vi på badparken. och sen minigolf. och sen vet ja inte. härliga dag.
 
 
 
 

hey I just met you, and this is crazy

tjA!
gör ett litet kort inlägg med informationen om att jag har återvänt från storuman med en massa mygg och knott/knort (?) rikare.ha verkligen slagits för mitt liv borta på swampsoccern och alla andra skuggiga ställen jag besökt. ska snart ut och stilla mitt moppe sug med en ragg med oskar som följde med hit. återkommer med mer info om vad jag egentligen gjort.

RSS 2.0