Don't be easy to get, because then you'll be easy to forget

HEJsan lingonskogens alla blåbär. även fast dagarna är lika grå som mitt underdelsplagg så är livet fint ändå:P:P:P skämt å sido. veckan rullar mot sitt slut och helgen kommer bli naiz. är marknad i uman aka. storumandagarna så ska dit. wäöh. nu ikväll ska jag på träning utan tränare, men vi kör på bra själv. sen efter de ska jag klistra mig framför tvn och dregla framför portugal - spanien. ronaldo♥♥♥

°

 

I missed your lips this morning

Fredagen
Vaknade upp, fick tillslut upp en ganska trött kille från sängen och la oss sedan i solen och ba njöt. på kvällen drog vi till boxen(?) och grillade samt åkte moppe på alla vis. sen åkte vi hem till Oskar och kollade film tills solen gick upp igen.
På lördagen vare ba att springa upp och packa väskan och göra mat till min skrikande mage för att sen sätta sig i bilen för att åka till Oskar pappas stuga en bit utanför uman. Vi ba chilla, kasta pil, körde båt, döda myggor sen for vi till Elias lilla stuga och de lirade xbox och sen kika vi på fotboll, slutade med att mitt sällskap hade somna. senare på natten for vi tillbax till vår stuga och grillade, sen hoppa vi in i tältet och frös.
PZ

If you're not inside me, I'll put my future in you

TJA. gjorde nyss om mitt linne lite med att klippa de lite kortare! så jag har gått och blivit egen designer och skräddare, boka tid hos mig på seriö[email protected]
men iallfall så gick sista dagen innan lång helg snabbt, ba trött sen matchen sen igår. sen väntar de bara en vecka till och sen har jag sommarlov som att säga.
vad annars. drar till storuman i natt och firar midsommar där, grymt. så ska duscha och packa klart nu för att sen va med Lina och tanka moppen i samma svep.så trevlig midsommar ☼☺
 

You will be alright

under en kväll så gick jag och blev tidningskändis! skämt å sido. kom en kille och intervjuade mig om feriejobb och de kom i lokaltidningen, så autografer är jag villig att skriva, därimot ser jag ut som en utdragen köttbulle på bilden vilket gör mig till emo för sekunden. ska packa allt och sedan fara på statoil och se om jag hittar tobb där för personligt samtal.sen match!!

I want everything too much

skönt med att sverige äntligen får en seger. fast far too late. men Zlatans mål skulle kunna säljas för alla världens cash, om ett mål skulle kunna säljar devillsäga. men de kändes skönt iallfall. nu ska blivande fru Ibrahimovic hoppa i säng för att rehabilitera min kropp från alldeles förtidigt åldrande, kände mig som en i gänget på penssionärsdagiset idag, förhoppningsvis kännse bättre i morgon när jag sen också åker iväg på match efter jobbandet. I think.

Ibland när jag saknar dig så känner jag hur mina tårar faller ner från kinden


tror jag har ont i varenda kroppsdel. lungorna känns som en spikmatta mot korgen. fast de är nu man ska tänka som alla andra livsnjutare "tänk på de som har de jobbigare" sure, men just nu är det synd om mig.

Den som aldrig gör misstag gör oftast inget viktigt heller


hej:P:P:P driver. jobbat idag till halv 4 vilket va skönt. trivs fortfarande lika bra! men nu ska jag iallfall till shell för att sedan fara till batsele och lira match mot storuman. är taggad nu känner jag. hörs!

Hear the DJ say love's a game of easy come and easy go. But I wonder, does he know, has he ever felt like this


tjabba! hemma nu, eller varit hemma ett litet tag redan men. haft det riktigt bra där borta, på bilderna kan ni se hur farligt heta vi var när vi skulle ut och fiska. kepsen satt fint på huvet när de började regna kan ja tala om iallafall. och idag var de en slöardag så jag har bara atit och sovit, för de mesta.
ska in i duschen om 3 röda, äcklas av mig själv, och sen hoppa jag i säng.

Don't wake me up

kom på att jag inte visat upp mitt linne. but here it are. lite småkär

Lol-sotrue.tumblr.com


med dessa klockrena bilder säger jag hejdå för i helgen.
ska duscha, sen packa och sen hitta Frida för att köra till gäddträsk och stanna där tills i möran. jag kommer ha de bättre än bäst.

A piece of you forever remains left behind in the heart of the one you loved

tänkte bara bjuda på en bild på min lilla Oskar som jag älskar jätte mycket från i torsdags när de hade sin skolavslutning då jag inte kunde närvara, fick en bild till mobilen ändå så tack. iallafall har jag redan varit i betsele this morning och hämtat lite fotbollsgrejs. nu ska jag på tannen och möta storuman med 97orna + några från laget.

Sätter punkt, vänder blad och går vidare

kommer hem med en massa brännskador rikare. fast bara ett synligt dock, resten känns! fortfarande ont i huvet som en boss och blöt som en katt. Ali aka. badass hittade en vattenslang hos Manfred, jag va en utav offren.men ska tagga upp för match med 97orna i morgon med sömn. ska mysa ner mig med några goá typer i sängen nu: mig, migsjälv och jag.BANG egoboost. cya. peace bre
finare vänner får man leta efter. all kärlek till er. varje kväll med er blir till en toppenkväll.pussar i mängder.

You don't let peopel tell you who you are, you show them

tänkte bara lägga upp en bättre bild på vilka kläder jag gått runt med idag, sen berätta kort om min dag. den va fin!fick leka trädgårsdmästare i en timma ungefär och fortsätta mitt jobb med att ta bort ogräse från blommlådorna. och nu snart ska jag förbi hos Lina och hämta henne sen blir det grillning med vänner. och de där med bada kan jag ju glömma, tillåter inte mig själv de.

Man ska leva för varandra, och ta vara på den tid man har, man ska leva för varandra för en dag finns bara minnen kvar

hejhopphopp frontflip. drar på jobbet nu. sista rycket sen helg. hur fint väder som helst idag ser jag, hoppas de håller i sig till ikväll för isåfall äre ba hopp och bada. måste ju ta första doppen någong gång såhär i juni. men puss

De är lugnt min vän, för att även om solen går ner så kommer den att gå upp igen

we♥it

'släpp allt du känner, vi lättar, det finns inget som kan fucka de jag känner just nu. för ikväll så är vi hjältar, staden är vår och vi gör saker som man inte får, tillsammans kan vi gå mot rött'
Gå mot rött - rmk & toppen

If he misses you, he'll call. If he wants you, he'll say it. And if he cares, he'll show it


så där ↑ taggad var jag på träning när åskan rullade på. men nu sitter jag här.blöt som en katt men överlevde vädret, som tur var åskade de inte där borta så ingen skada skedd. så happy face på den:
ska varm duscha snart sen hopp i säng och sjunga lite på tulpaner från amsterdam som fastnat på min hjärna innan jag somnar. sista arbetsdagen i morgon för i veckan som bara flygit fram. sedan helg utan sovmornar om jag planerat den väl.

Problemen de skapar jag själv

AH TJA


vädret va nice. nu tar ja moppen till betsele för att kunna komma hem när jag vill sen.


Swag ain’t something you can wear on your neck, you can buy you a chain but you can’t buy respect

hejhopp. ska fatta mig kort för att sedan kuta ut och lägga mig i solen och bruna på mig. dagarna på lugnet blir bara bättre och bättre!längtar redan tills i morgon. dagarna flyter på, idag tog ja en fika med Henrik och utnyttjade mitt presentkort på lb's, sen kom de förbi en grabb och intervjuade mig och plåtade lite. kommer i lokaltidningen nästa vecka. haha nervös.
och sen lite senare ikväll far jag på träning och stannar kanske och grillar om de andra gör det med. så ser allt ut i mitt liv. solen kallar på mig nu!pussar

min nuvarande fd. klass, älskad och hatad, saknad och osaknad. 9A tralala

Nu är brasan fylld med lågor


HOLA LOS CHICOS Y LAS CHICAS. de gick bra att jobba.punkt. fanns som inge mer att skriva om just de. och kvällen har varit riktigt fin, och fisk-rikt, nästan. vi ba bestämde oss för att dra och fiska, fixade redskap och gick på maskjakt sen tog vi cykeln mot nya äventyr en kilometer bort från huset. om ens det. men myspys på hög nivå jag svär.


Jag är inte lika ung längre, men precis lika dum


idag sticker jag och jobbar, så jag är uppe med tuppen. ska först på info på johanskyttes sen drar jag till lugnet där jag ska hålla hus idag och 3 veckor framåt. oggepoggepö sover just nu vilket jag tycker är förskräckligt orättvist.


You punish me for trying to be all that you ever wanted



hej alla snyggingar. sitter här nyduschad med hårtork-torkat-hår och sörjer att jag inte fick ihjäl hostan i natt. så får väl leva med den ett tag till I guess. men hur som haver ska jag dra med mig Emelie till ica och handla lite. vilket blir de enda nyttiga jag egentligen gjort idag förutom att tanka moppen och vattna blommorna, ibland blir jag imponerad på mig själv. och som ni ser bjuder jag på 2 bilder på en och samma bild sen i fredags.wä

Ingenting står över mig

4 oskyldiga bilder sen igår - en bild från när vi var och gratta Gabriella till studenten och resten från kvällen.

flydde upp till datorn och musiken för att mitt huvud var på väg att ge upp. när jag satt mig vid den älskade och hatade dator så kände jag suget efter lite mer norlie & kkv, fick inte nog av dom i fredags, tror jag har blivit lite smått besatt av dom, låtarna jag nyss va sjukt less på är bättre än aldrig förr.
men har bara varit hemma ikväll sen jag kom hem, fick en förfrågning om att fara ut men jag tackade nej. regnet fick mig så otaggad på en ute kväll, bra val jag gjorde eftersom alla facebookstatusar berättade för mig att de var ganska dött ute. men nu ska jag ta min äckliga hosta och krypa ner i sängen. någon kommer dö ikväll, om de inte är hostan så är det den som tagit död på mig.

Skolavslutningen 2012











bilder sen min lilla dag. full av tårar, skratt, fina klänningar, fint folk och gott fika. nu ska jag rulla iväg till knutn för att möta upp finfina flickor och käka lite pizza med dom. hej så länge


I want to be his favorite hello, and his hardest goodbye


fixade ihop lite krubb innan träningen till mig, mig själv och jag. godaste jag ätit på länge!bara för att de var made by me så klart. planen för ikväll är att hoppa in i duschen. prova klänningen och skorna en sista gång I think och sen hoppa i säng med älsklingen och ba sova.
i morgon är det sommarlov efter avslutningen på hottan och fikat på skolan, kan inte fatta de än. sen nervös som ett anus inför betygen. can't stay!vill veta nu.amen puss på rumpan och ha en fin kväll.YÄ


Det bästa jag vet är det du inte vet

tre bilder. en från skolan, jag och Carro sa farväl till fiamedknuff bordet och en när jag skåla med mig själv med ett glas mjölk eftersom högstadiet är så gott som över, bara skolavslutningen och fikat i morgon sen äre kiss and goodbye.HUR SKÖNT. ska hämta upp Oskar snart så ska leta upp mammas fina hjälm nu.höh


Inget håller föralltid






bilder sen avslutningsmiddagen. bjuder på sista bilden och ursäktar mig för dåliga mobilbilder. men kvällen där var helt okej och lite senare på kvällen också.

och idag då?sovde hos Lina så vi låg ba å mös tills jag for för att fräscha upp mig till släktkalas på grundtjärnsvägen. fick jätte gott fika där. for sedan hem och bytte om för att cykla vidare till träningen. hata vädret, vars är solen? ska gå och dö i soffan nu framför greys anatomy med familjen. puss

nam nam nam

Säg vart är du nånstans, står och skriker ditt namn

bilderna från balen jag knäppte med min mobil. bilen nere till höger ska en dag bli min.♥

sen om idag då. börjar inte förän halv 10 borta på lugnet för vi ska va där och chilla med klassen idag så de blir en bra dag. måste komma ihåg att ta mina mediciner först så jag inte lägger värsta snorloskan i hjälmen på väg dit.euw. men efter de far ja hem och lämna moppen för ska till Carro och fixa oss för avslutningsmiddan och sen sover jag hos Lina. that's it. CYA


När alla säger nej ska jag säga ja, när allting går emot ska jag hålla kvar, när världen faller ner är det du och jag


HOLA. lite nice dag eller? först fick vi se en massa bilder från min lärares semester, sen städa vi i våra lådor och efter det så drog vi som är med i "grupperna" till knuten och gick lös på våra pizzor där. sen när vi kom tillbax drog de flesta på djurparken men jag mös framför film istället.
och nu ikväll hämtade jag moppen i husbondliden efter jag varit duktig och krattat med laget. fryser fortfarande sen min lilla moppetur.

hello baby

See the days I can´t hear your voice, I'm left without a choice


nu fattas de bara att hämta moppen som troligtvis blir i morgon sen så ska jag ut och göra stans vägar osäkra. men min helg ha varit fin osv. lite bilder sen balen kommer sen men nu ska jag iväg och heja fram min söta lillabror som ska spela match. hejs

Still stuck in that time when we called it love


det är första juni idag. 7 dagar kvar till skolavslutningen då jag hade tänkt att springa runt i klänning och inget annat. idag är det bal för de som går ut gymnasiet och idag faller det tennisbollar från himlen i form av snö. jag känner att sommaren är på G. om man inte sett de genom fönster så har man läst de på facebook. OKEJ VI HAR FATTAT ATT DE SNÖAR.

RSS 2.0