Why are you trying so hard to fit in, when you were born to stand out?

tjabba. livet leker ganska fint nu och bloggen suger :'-). vi har långhelg eftersom vi är lediga måndag, tisdag och onsdag. idag är det valborg och det ska firas ikväll med fina vänner! tänkte dra på gymmet men när jag fick höra att jag va tvungen att fara själv så bestämde jag mig för att göra några appövningar här hemma som är grymma, sen far jag och handlar mat tills ikväll med supertrion Bea, Matilda och Klara.

Om du vill ha en idiot, lägg handen i min

kirrade nyss årets smoothie. den underbara turkiska youghurten är nog de bästa ätbara jag har stött på.♥
banan + 1 skvätt mjölk + turkiska youghurten = disco i käften

Nothing like us

åh. hej. inte haft inspo alls att skriva nåt här, upptäckte att jag hade ett liv och har då inte tid för denna misslyckade blogg så den ligger på is just nu. men något som däremot ligger i min mage just nu är årets andra mjukglass, den åt jag med Bea så nu är min mage kaoz. ska börja packa för helgen, har cup i umejå, sen så blire gym och sen en planerad kväll. så PEACE

Jag är ett tappat självförtroende

hej. här sitter jag och lek lite cool. 2 cool 4 school eller nåt. fast de är nationella i morgon så måste till skolan i morgon hursom. hehe. taggar inte att sitta 2 timmar med att försöka förstå en text, inge godis har jag heller. fan.
men nåt possitivt med allt är att jag håller på att rehaba min ljumske så kanske kanske kan jag spela i helgen. lycka

Just give me a reason

söndag = slö dag, andra kläder än softisar är förbjudet
lirade lite elektrisk gura på tv åxå känt som guitar hero idag eftersom inget annat fanns att göra och ba levde livet i luftiga kläder. pizza till brunch också, allt är lagligt denna dag nästan, de jag älskar med söndagar. 
 
bruka inte ens dra upp ett ögonbryn för sånthär men just nu har jag båda uppe eftersom jag hatar dom som är så fega att den inte vågar kontakta personen, i detta fall jag, i egen hög person lixom istället för anonym. så ha 2 saker att säga denna hen:
1. du behöver inte tycka synd om mig :-)
och 2:

There will be haters, there will be doubters, there will be non-believers, and then there will be you, proving them wrong

he he he hej. har tjänat in cash hele dagen, med syster faktiskt igen. systrarna kaoz på LB's gör succé, fukk ye.
väntar just nu in mina vänner B-) vi tänkte riva stugan med några spel, kommer bli fett med krig jao. 

Forget the ones that forget you

tänkte bara säga hej och godnatt. hehe

Spare me what you think and tell me a lie

hel kväll igår med några av mina favoriter. handlade mat tillsammans, sen gjorde vi mat och chillade. en mjukglass på shell hann vi med innan de stängde åxå. så stora vuxenpoänger kamma vi in där igår. 
hittade åxå en gammal jeansjacka i källaren igår som jag adopterade. 
annars idag är jag sur eftersom min ljumske totalsabbar min träning, kunde inte delta i morse. så nu önskar jag att någon kan skicka någon från one direction till mig, jag behöver lite kärlek.

:-)

nu till knuten för att hämta pizzorna och sen till scoutstugan med laget. 

I'll be crossing your mind

tappade bort mitt liv = plånboken idag, bankkortet och gymkortet låg såklart i den. men den återfanns sen och lämnades över till mig som tur är. så nu kan jag sluta va emo och tagga upp inför fredag i morgon. blir kul med laget på kvällen så woop
sometimes you just have to erase the message, delete the numbers and move on.
you don't have to forget who the person was to you.only accept they aren't that person anymore.

I will make better mistakes tomorrow

kan börja med att presentera bilderna som ska säga lite om de senaste dagarna. måndagen så köpte jag äntligen nya dojjor som ska stämpla många fötter iår. messi♥ sen resterande bilder är sen igår, matbilden är från Emelies konfamiddag. läskigt gott.
 
och justnuvadåvadå. tänkte plugga men kom fram till att sjunga högt med mitt headset i var mycke roligare. så de är vad jag gör just nu. tränar ikväll så fetflinet på mig och i morgon är det fredag. ibland är livet ganska fint.

The only person you should try to be better than is the person you were yesterday

dra till Lina nu för att ta framövningar. sen mot gymmää. så strike a gym pose.

How do you brake a heart of gold

hej
här sitter jag och äter äggmacka. kände mig ovanligt depp just bara nu så slog om till passande musik på spottan.
mår dåligt av att förbjuda mig själv att lira boll men får trösta mig med gym ikväll, ska pumpa armar. peace

R.I.P to the girl you used to see

hallå. ännu en måndag att lägga bakom sig. kollade upp ljumsken men de gav inga resultat, ska dock ta de ganska lugnt med fotbollen i veckan. så istället för fotbollsträning for jag på gymmet med grabbarna ikväll, vaknar nog upp med träningsvärk a lá enorm. 
 
testade keso med mango och kiwi. ingen hit

This is twenty percent skill, eighty percent fear

okej. såhär ligger allt till. igår va de vänner, fruktsallad och feta chokladbollar som styrde kvällen.
idag är det träningsmatch som styrochställer så ska skära uppnå mango och kiwi och äta. taggad och nervös.

Never alone, always alone

yo. kom hem för snart en timma sen. vart lite blandad kväll, först grillning och kubb i mörkret sen film hos maffibåi i mörkret och mörkret följer mig även hem nu när jag ska sova. 
såg nyss att vi hade jättemycket fina nya kiwisar här hemma så i morgon efter jobbets nya upplevelser som att jobba med sin egan syster så ska jag ta en kiwi och filosofa. tack och hej. 

If I lose myself tonight

hey! nyss överlevt ännu en utedag i husbondliden, denna gång med ännu mer fångade fiskar. Emelie har sin kille Emeric här så vi var mer än alla idag. jag ska låta bilderna ba tala för sig själva och fixa de sista sen blir de vänner. och i morgon jobb.

Den som lever får se

bilderna få stå för kvällen som vi spenderade hos Vicktor. 
sitter nu och hatar mig själv, mest för att jag inte är mångmiljonär och kan köpa alla kläder och smycken jag vill ha och dels för att jag sitter här och gör inget vettigt alls när ja istället kunde ligga och sova. fast de ska jag göra nu. heehee

How ever she tries to act like it, she'll never be the same

jätte härligt i gäddträsk. finaste stjärnhimlen igårnatt så där satt jag och Frida nån timma och bara kolla.
   just nu sitter jag och smuttar på en smoothie på kiwi och hallon. vi hade ingen banan hemma så den kunde ha smakat bättre, mycket bättre. men iallfall så ha jag gjort bort lite ben/bak och magträning. min förkylning vann slaget och ikväll blir de vila istället för träning. får se hur de ser ut i morgon. fred ut

#yolokid

tja!så vad gör jag då?
snapchatar litt
och funderar vad jag ska äta till frukost
är ensam hemma så jag får göra vad jag vill
okej, det spåra
men om ja ska va lite med seriös så kan ja berätta att jag sitter faktiskt själv hemma eftersom resten är i Husbondliden förutom mamma som jobbar. jag väntar på att få komma mig till gäddträsk. dock vet jag inte när de blir men jag märker nog de. de är mina planer för idag. 

The less you care the happier you'll be

tja 
har ganska nyss landat är hemma igen efter en promenix med Emelie. behövde frisk luft även fast mina lungor vill vända sig ut och in. 
idag är de en såndär dag då man gör sånt man måste, som att passa syskonen, skolarbete, trotsar förkylning med lite träning, dammsuga, dusch osv. + att mamma köpt hem proviva så jag kanske får till min mage till normal mode. the end.

RSS 2.0