Du har inte en chans, spring för livet jag är ur balans

idag har jag varit forever alone. alla jobbar, tillåmed Oskar så jag ha duschat, valt kläder, satt in linser, fixat håret så länge jag ville, sminkade mig i lugn å ro och sen åt ja lite. nu sitter jag och gör inget?  ba kik efter ny och grym musik. 
de ha snöa rätt så mycket under natten och de snöar än så de är litt roligt, kanske blir en tidig vinter i år!

Swallow (Until you're gone)

ville bara visa med en bild hur roligt det är att åka buss
fucking yeah

All I wanna do is love your body

tjUU. invigde mitt nya läppstift igår som ni se. lite annorlunda roligt om ni frågar mig. men annars va gårkvällen bra. efter jobbet så vart de hem å fräscha upp mig, sen for vi hem till familjen Israelsson där vi åt gott och gotta tills ja drog ut till Lina och Linn och snurrade runt stan ett antal varv.
 
nu måste jag ta tag i packningen, massa kläder ska ner, medicin, linser, underkläder, smink, smycken. HATAR ATT PACKA. man glömmer alltid någonting viktigt. tandbrste få ja inte glöma heller. sen måste jag köpa rakhyvlar denna borta också. 
 
kommeer ta med the dat0r så uppdatering kommer nog. kanske. förhoppingsvis. puss

Den du litar på litar också på någon

going to work.

lolthatsme.tumblr.com

HAHAHAHA ALLTSÅ BILDEN I MITTEN. HAHAHA

En fråga och ett svar


R.I.P to the girl you used to see

JAG  HAR LOV SÅ LIVET ÄR BÄST. klarade också idrottsprovet så jag är riktigt nöjd. sen ha jag också fått mina 90 par linser så nu ska jag gå lös med dem.
om en vecka är det också halloween firande, 
och i morgon jobbar jag på lb's
och på söndag dra ja till storuman
livet är rätt så fint ändå.

It's hard to be a rock'n roller

vart film i friggan ikväll också. Andrean, jag, Oskar, Oscar och Lina. najs.
en lektion i morgon. eller ska skriva ett prov. sen äre ba tack och adjö skolan för en vecka. fakkin lov. jag älskarT.

 

Gym Class Heroes - The Fighter ft. Ryan Tedder


cr@zy stuFF

här ligger jag och chiLLar.
gjort ganska mycket idag:
jag och Lina va så övertaggade inför provet
och sen när jag kom hem från stan efter att ha käkat litt vårrullar
så rensade jag och mina trevliga syskon litt sockar
och sen nu ikväll såg vi film i friggan och åt chokladbollar som jag gjort.
jag, Nina, Simon, Andrean och Oskar.
myzigt,trevligt
godnatt
 

Döda mig

fetaste prov om 17 minuter.
jag och CRAZYaraben är taggade

För långsamt, för snabbt, men aldrig i takt

tjeeen.aaa. ont i hela kroppen sen morgon träningen igår. vill ba bokseras. 
och gårkvällen spenderades med grabbar. sen fick ja testa lite att ratta och gasa och växla en långsamtgående fordon - på en parkering. men gladas är nog räven. ba glad att jag fått in hur man släpper kopplingen på rätt sätt. skratta åt mig, I don't care.
en bild från veckan någongång.måndag typ.
OMG VI HA PROV IDAG. kommer skriva som en chef.
sänd en lyckospark åt mig.

Jag kanske ser lugn ut, men i mitt huvud har jag redan dödat dig 3 gånger

klockarn ringer 6. kl 7 ska jag va på skolan, redo för fys och styrke träning. hoppas jag inte är ensam där i allfall.
annars så ha kvällen spenderats med Ogg och Andrean. godnatt nu.

Bitch, you're like monday, no one likes you

bild sen i lördags.
nu skola

Det är inte folk som hatar oss det är vi som hatar folk

 'gick ut en sväng för att lämna ett tack kort till en sponsor till laget och sen fortsatt jag en liten prommis och rensade massa tankar och tog mig samman.
nu väntar jag bara på tacon♥

Alla dessa stekare

har inte tagigt mig upp ur sängen än, ganska trött känner jag.
igår va de riktigt roligt, mysigt och trevligt. hur fin lokal som helst, och efter de va relax avdelningen på campingen så hade man möjlighet till badtunna också. efter de så åkt vi runt litt.
 

Tjena

tjena.kom nyss hem från Tannsele och ska nu till skolan för att lira boll med laget. kommer kännas riktigt skönt! sen blir de hem och duscha och klä sig finare än vanligt för att sen fara på campingen och ha avslutningsfesten. god mat, prisutdelningar och ja, få va med finaste laget i sverige.

Let's go crazy, crazy, crazy till we see the sun

tja handlade litt på stan
lypsyl och linne från lindex och mascara från åhléns.
va på stan och gjored lite ärenden och väntar nu på Agnes och Frida, och Agnes mamma såklart för de är hon som sitter baki ratten, ska slänga ihop lite grejer som kan va bra att ha med sig dit bort så hejdå.

Så långt nere i skiten att jag känner smaken av joden

helt ok mat för att de ska va hälsovecka, eller är jag ensam om att tycka de? och JA. jag lastar mat på min tallrik tills de inte rymms mer.
anyway.så väntar jag på sista lektionen, sen blir de stan, köpa ny mascara och ett vitt linne. sen linsa och sen spriga hem och packa och sen blir de tannsele med brudz!
bild från igår

Jag vill springa tills jag spyr luft

godnatt

When you finally find what's beautiful

TJA
fick sluta tidigare eftersom vi ba skulle plugga till provet under idrotten och sen va våran mattelärare sjuk, sådärför sitter jag här. 
ska snart dammsuga.och äta. tanken är att jag ska på ladies night på audiovideo eller nåt. så vi ska va där i tid för att få en gåva.
HEJDÅ

If you could see me now

tj00000. hittade nu nyss min puls i min läpp men har inte gjort de jag ville göra ikväll. så arg på migsjälv. men kan glädja mig åt att jag har fortfarande gjort 2 helt okej saker ikväll. gym är de försa och sen ha jag tacka ja tll att spela i ett lag på lusse liret, litt spännande. 
jag häromdagen :P:P:P nejmen bilden är en liten skvätt gammal. så. tänkt. ba. säga. gonatt. med. den. godnatt

MiniAnne ♥ jag

tjena. chillade nyss med min nya vän MiniAnne. och vad gjorde vi? räddade hens liv och hånglade litt. 
just nu sitter jag med ogg i soffan och gör inget. drar till gymmet ikväll med Lina och skaka bort lite hängande muskler.

vände mig om och skratta så att du skulle fatta

när jag va i björksele rotade Ninas pappa fram en gammal skolkatalog där pappa dök upp. fotot var taget då pappa gick i 8an. han är karlsson på taket i mitten med korsade armar. söt.
 
sitter hos Oskar nu, väntar väl på han och Simon antar jag. förvånar mig inte om dom har med sig ett 3:e ansikte också. hade så fruktansvärt (har fortfarande) ont i huvet så jag kände att jag skulle inte klara av fotbollsgymme. måste kolla upp huvudvärken, kanke krypit in en mask som är å dra i en massa trådar. sover här i natt.

I wish you weren't the best, the best I ever had

satt och snackade me grabbarna grus som pryder bilden där uppe efter jag slutat och väntade på Anna BAnan. fick tiden att gå lite snabbare i allfall.
och efter de så gick ja med de två sköna + Anna och Fadel ända in till stan och blev ett gymkort rikare men några 100lappar fattigare. :@@@ va äre som är så fel på gratis???
 
sitter i allfall och ska plugga nu. ska köra stenhårt nu till vid 8 då jag ska till gymmet och köra stenhårt istället hoppas jag. 

Josh Hutcherson

kom och kidnappa mig

Tänker tillbaks, tänker på oss, tänker på det, på dom

sitter på fet hål nu i bibloteket och ba gör inget. 
ikväll vet ja absolut inte vad jag ska göra. fundera på att ba plugga. eller gym. får se. lite spännande.

Boy, you don't know what you have. Girl, you don't know what you deserve

har haft ganska kul med mig själv ikväll. kollad hur min sminkning inför halloween kommer kunna se ut. tror jag slår till på de som bilden visa. kommer inte va någon berömd person pga att jag inte kom på någon bra alls.
så jag kör på nåt jag tro blir bra. haha längtar redan.HALLOWEEN 2012 KOMSII
sen är ju ba frågan om de är första eller sista helgen på lovet man firar. alla säger olika.dessa mäniskor.

Något som jag gjort annorlunda är att jag växt upp

sitter och väntar in solsidan atm.
min helg har varit bättre än förväntat! fick va med om att 3 älgar skjöts. och en fick Ninas pappa skjuta, bilden ja la upp på inlägget under detta. 
vi va ute igår från just efter sju till 3 någongång. så jag va ganska död idag efter all frisk luft jag hade fått i mig igår. vi skulle egentligen ut och jaga hare men vädret va inte okej så vi sket i att fara ut. så vi degade och sedan hälsade vi på några bekanta till familjen Djerf. nu litt bilder sen helgen (lördagen)
 
 

Björksele levererar

tjenare. sitter i bussen nu på väg hem, man måst ju passa på att utnyttja gratis internet när man ändå få chansen. kommer dö i min säng i natt, och de kommer va välförtjänt också. cya later.
litet smakprov på min helg.
 

I believe in second chanses, I just don't think everyone deserves them

sitter nu som en liten gorillaliknande skepnad i min säng och bara lyssnar, på vad vet ja faktiskt inte, efter någon som ska upp för trappen och riskerar att se mig här halvnaken kanske, så jag är redo att kasta mig åt något vädersträck.
 
ba pluggat och packat ikväll så jag är väl nöjd men inte road alls. men i morgon bär de av till Björksele med bästa Nina och där väntas de jakt, första gången någonsin för mig! så här sitter det en halvnaken och förväntansfull alexandra.
tänkte passa på att lägga upp på nå kläder ja planerade och springa runt med i morgon.cya

Take that rage, put it on a page, take the page to the stage and blow the roof of the place

I wish I never looked, I wish I never touched, I wish that I could stop loving you so much, Cause I'm the only one that's trying to keep us together. When all of the signs say that I should forget he, I wish you weren't the best, the best I ever had I wish that the good outweighed the bad.

I bet you don't know how it feels

hallåj. sitter i nyduschat hår och en lite sundare kropp, har den känslan i allafall, om de är så är ju en annan femma.håller i allafall tummarna! va ju faktiskt på gymmet med Lina ,Manfred och Vicktor.smack
hade tänkt att plugga lite, men insåg att jag tjänar nog mer på att lägga mig å sova nu än om jag skulle sitta uppe en timma till. laddar hellre batterierna när de är halvfull än när de skulle va helt slutkörd.
3 bilder från idag och nästan tre ord - god natt

Men de va inte jag som va rätt man att ta i förhör

kämpade nyss med en lakritsklubba. slutade med att jag bet av de rosa och gav resterande till Lina. 
jag,Bea,Lina och Anna ha planerat värsta grymma saken så är taggad som satan!
sen ska vi bowla efter skolan också så ja, mitt liv äger.

Panetoz - Känn Dig Fri

en typisk låt som få mig att öska att jag kunde dansa magdans. eller dansa överhuvudtaget

Release me and I'm gone forever

hola! satt och chillade i soffan och väntade på bättre tider tills jag insåg att jag egentligen satt och väntade på päronpaj så helt plötlsigt blev de bestämt att detta blir en hemma kväll, så som jag skrev till en liten vän skulle jag inte fara ut ur huset även om Justin Bieber stod och utdelade gratis pussar på torget. päronpaj är livet. 
 
och innan nu så fick vi god middag. vi firar nämnligen mamma och pappas 20 årsdag tillsammans. dock är dom ej gifta.

Never alone, always alone

tjena. tänkte sova. ni kanske ser de på bilden, ser ganska fridfull ut och ovanligt tillgjord ut för att sova, om ni tror att jag både känner och ser ut sådär när jag ska sova så tror ni FEL.
ser lite mer ut såhär egentligen:
och såhär:
och även lite såhär:
sådär ja.nunär jag ha klar-gjort några saker känns allt mycket bättre. natti

Jag sa klappa, allihopa klappa

tryck på bilden.
vi hade skillzen och fick sluta kl.10 idag. så vi tog vårat pick och pack och drog till Nina. där åt vi scones och nudlar till oboy och läsk. efter de låg alla lite utspritt med magont och när vi samlat ihop oss själva spelade vi lite sällskapsspel jag hade med mig. trevligare än trevligast om jag får säga det själv. nu sitter jag och försöker skriva lite på alla de uppgifter vi fått. wish me luck.

I wanna be a part of something I don't know, and if you try to hold me back I might explode

tänkte bara säga att jag är mätt. inte på bättre humör, damp in en fluga i ögat, inte bokstavligt talat alltså.
men nu ska jag sätta mig ner och plugga, väntar bara på min skype vän. ska ta och pusha på han så vi kan börja.hejs.
HAHAHAHA [email protected]/badASS

Man kan inte bara gå runt och skapa sina egna helveten

TJEENA. kort och gott så har jag spenderat min lördag(igår) i gäddan. riktigt NAJS. massa godis och mys framför tvn med finaste Frida. den fina och trevliga kvällen slutade med en utrymning från Fridas rum till övernattning i familjens tv-rum i deras soffa efter ett otrevligt fynd av en liten våldgästare - snorgrön larv. vi riskerade inget.
och nu idag vadå? kollade igenom min gamla blogg lite nyss (www.allexxrobees.blogg.se) och insåg hur många relationer till folk jag tappat. alltså, inte tappat flket, utan mina relationer till dem.några snackar jag med knappt, och andra umgås ja fotfarande med, men inte på samma vis. så sitter här, illamåndes och ångestfull. vill tillbaks. inget snack om saken.
hoppas nu på att hämtpizzan och min plugg dejt på skype senare ska göra mig på bättre humör.cya

You can't fly unless you let yourself fall

sover själv ikväll. godnatt

People don’t listen, they just wait for their turn to talk

säxy bitches I know. 
 
Simon kom nyss och tog Oskar ifrån mig så nu sitter jag alldeles själv i min del av rummet och dunkar lite musik med datorhögtalarna. tänkte ta itu med lite skriverier så vet inte om de blir Helena ikväll eller inte. we'll see. 

I cry, just a little when I think of letting go

 
HEJ. haft engelska. snackat litt om att vi vill ha brevvänner och sen i 3an dra och hälsa på dem. så WIEH. lite övertaggad nu. LUGN. svenskan kvar sedan är denna skolfredag slut. middag med Oskar och familjen at my crib och sen Helena ikväll♥

2 cool 4 school

det är fredag idag. så idag är det en fin dag, fast de fattar inte vädret. en tjock dimmvägg där ute. VARFÖR?!
med en bild från igår säger jag iallfal hej och hejdå.
 

And the world is gonna know your name

HEJDÄRUTE. nu sitter jag med Angelic0 i mitt rum och vi ska snart ut i boden och mysa med popcorn och film. gott.

♥♥

ÄNTLIGEN BÖRJAR ÄSKADE GREY'S ANATOMY PÅ TVN IGEN. VARDAGEN ÄR RÄDDAD♥
21.00 sitter jag som ett plåster i soffan. hoppas ni också gör det

One day baby, we'll be old and think of all the stories that we could have told

cool-jag=jag(alexandra) super-cool=Lina super-najna=Nina
ni se ju vem som vart bossen. JAG. fast första serien låg ja sist, sen kom jag ikapp och förbi. 
men iallfall så sitter jag nu och tänkte ta itu med alla dessa inlämningsuppgifter vi får och fått. de tar då aldrig slut och endel ska inte ens lämnas in om jag fattat de rätt. de är kaoz.
 

¿Mat?

idag har jag ätit kort sagt. jag och Lina följde Nina hem där vi lagade mat, allt från scratch, eget mos och egna köttbulla. HUR GOTT SOM HELST. sen fuksade vi med köpt kladdkaka, köpta bär och egenvispad(handvispad!!!!) grädde. länge sen jag åt så gott hemma dvs inte på restaurang. 
sen efter ja va med góaste brudzen så drog jag till Andrean och Oskar. sen dirr hem till Ogg och jag in i duschen, passade på att vattna Oggz badmatta, så vem vet, i mrogon när vi vaknar kanske den har växt. cYa.

Try 2 not cry


Hon vill vara du

helgen va kung:P:P:P länge sedan jag hade så roligt. behöves verkligen. kan knappt hitta en enda svart fläck på hela helgen.eller jo. de va rätt så onödigt att de skulle regna lördagen.
just nu är ja så trött att jag skulle vilja göra natt redan nu. men de ha jag inte råd med. blir nog hemma ikväll. ingen ork

RSS 2.0